keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Sielun ja kehon puhdistusta

Vietin viime sunnuntain Villiyrttipäivillä Wäärälässä ja miten täydellinen päivä olikaan ottaen huomioon sunnuntai illan maailmanlaajuisen meditaation. Puhdistus illan meditaatiota varten oli valtavaa Ü Tuosta yrttipäivästä voit lukea enemmän tuolta Kauneuden Yrttitarha blogistani.

Päivän mittaan kun selvisi, että me kaikki osallistujat olemme enkeli-ihmisiä, niin paikan pitäjä ehdotti illan päätteksi yhteismeditaatiota. Teimme siis illalla intiaani meditaation, jossa seuraamme liittynyt viisas intiaanipäällikkö pyysi meitä ilmoittamaan hänelle hiljaa mielessämme mitä haluaisimme hänen parantavan meistä ja hän alkaisi työstämään tuota jo heti meditaation aikana ja jatkaisi sitten vielä yön aikana nukkuessamme. Pyysin häntä parantamaan sydämeni, jotta voisin ottaa paremmin vastaan uusia valoenergioita illan maailmanlaajuisessa meditaatiossa. Hän taisikin vierailla yöllä sitten unissani, koska muistan jonkun seisseen suoraan edessäni ja sain valtavaa valoa suoraan hänen sydämestään minun sydämeeni. En muista nähneeni varsinaisesti tätä valon lähettäjää, mutta se sopisi hyvin tähän intiaanimeditaation pyyntöön :) Meditaation aikana paikan pitäjä kulki hiljaa ympärillämme rummuttaen shamaanirumpua ja se oli aivan uusi voimallinen kokemus Ü

Tuolloin aamulla kun lähdin yrttikurssille pyysin apuja enkeleiltäni valitsemaan sopivat kivet mukaani yrttipäivään ja ihmettelin vähän miksi mukaan piti ottaa niin monta eri kiveä (kuukivi, atsuriitti, vihreä malakiitti, punainen akaatti, sininen kalsedoni sekä vuorikristlli ja hematiitti), mutta meditaatiota aloitellessa yhtäkkiä ymmärsin, että tätä vartenhan ne piti tuoda. Asettelimme intiaanikorut ja kivet ringin keskelle kynttilöiden ääreen.

Päivän puhdistus oli siis todella voimakasta, tunsin sen pehmeytenä ihossa, nesteen poistumisena kehossa sekä suoliston tyhjenemisenä, mutta myös eri toten mielen keveytenä. Tunsin aitoa iloa ja riemua kotiin päin ajellessa. Ihana päivä ihanien ihmisten seurassa!

Kiitos, kiitos, kiitos!!!!




2 kommenttia:

  1. Sä siis löysit lopulta auton avaimet! :D Sun kivitietous on kyllä ihan omaa luokkaansa. <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä, vihdoin ne löytyi auton penkkien välistä :) Ja kivistä tilasin juuri opaskirjan itselleni ja toinenkin kirja on mielessä vielä :) Katsotaan miten käy :) Ja korvan takana on vielä tuo juhannuksen jälkeinen viikonloppukin, mutta täytyy katsoa ensin saanko sen vapaaksi. Se ois varmasti hyvä viikonloppu!!

    VastaaPoista