sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Enkelimeditaatio retriitti Wäärälässä I

Huh huh... johan oli energiatäyteinen retriitti Ü

Oli kunnia päästä taas Wäärälän vahvojen energoiden pariin Enkelimeditaatio retriitin merkeissä. En tule kertomaan kaikkea yksityiskohtaisesti mitä perjantaina ja lauantain aikana tapahtui, mutta haluan tuoda esiin omia kokemuksiani ja oivalluksiani retriitin ajalta. Täytyy sanoa, että täynnä ihmetystä ajelin kotiin päin lauantaina retriitin jälkeen Ü


Tämä yllä oleva ihana kivipöytä muodostui vahvaksi energiakeskukseksi koko retriitin ajaksi. Kukin sai laittaa pöydän äärelle omat voimakivensä latautumaan ja melkoista latausta varmaan saivatkin noiden kahden päivän aikana Ü

Tervetulokahvien jälkeen otimme pienen esittelykierroksen ja olin todella yllättynyt miten moni paikalla olijoista oli jyväskyläläinen Ü Tämä hehkutus lähinnä siksi, että olen uusi kaupungissa ja vanhan energiatukipiirini jäätyä Vaasaan mistä lähdimme tänne Jyväskylään, niin olen kaivannut uusia henkiystäviä täältä Jyväskylästä. Ihanaa oli tutustua teihin kaikkiin ja siis tarkoitan ihan kaikkia retriittiin osallistujia Ü

Esittelykierroksen jälkeen saimme valita kaksi korttia itsellemme, toisen enkelipakasta ja toisen tarot pakasta joihin saisimme tulkinnat myöhemmin. Itselleni nousi esiin kortit Intohimo ja Kuunteleminen.Aloitimme heti perään ensimmäisen Merjan vetämän meditaation ja meditaation aikana otimme vastaan arkkienkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden parantavaa, eheyttävää ja vahvistavaa valoa. Meditaation aikana saimme nauttia myös ihanasta shamaanirummutuksesta, joka tuntui värisevän luihin ja ytimiin asti. Omassa päässäni alkoi ensimmäisellä rummutuksella jo vanhan intiaani miehen rituaalilaulu ja se jatkui vahvana koko tuon rummutuksen ajan. Ylösnousseita mestareita ottaessamme vastaan meditaation aikana, minulle ilmestyi itse Mestari Hilarion mielikuviini, kultaisessa kaavussa joka oli täynnä vihreitä sädehtiviä smaragdeja. Hän seisoi ylväänä laiturilla veden äärellä valtava kirkkaan vihreä majesteettinen päähine päässään. Kasvot olivat hyvin epäselvät, kuin liikkuvaa harmaata ainetta, jotka välillä muodostivat kuvan humanoidin kasvoista ja taas hetken päästä kuva ihmiskasvoista, kuin kasvot olisivat muuttuneet koko ajan erilaisiksi. Nyt jälkeen päin kun  luin Mestari Hilarionista niin tuo kasvojenkin vaihtelun tarkoitus jotenkin selkeentyi. Tässä pieni esittely tästä suuresta opettajasta: (piirsin myös kuvan millaisena hänet näin, mutta puukynillä siitä tuli aika haalea eikä tee täyttä oikeutta sille mitä itse näin mielikuvissani)

Mestari Hilarion


Mestari Hilarion on suuri ihmiskunnan opettaja, joka on vuosituhansien ajan auttanut ihmiskuntaa eri hahmoissa kohti valoa, rakkautta ja viisautta. Hilarionin monet inkarnaatiot maailmassa tunnetaan hyvin historian sivuilta. Heistä mainittakoon Filosofi Platon, Apostolit Johannes ja Paavali, uusplatonisti Jamblikhos sekä Suuri parantaja Hilarion. Erityisesti hän on tuonut ihmiskunnalle viidennen kosmisen säteen eli smaragdin vihreän säteen kautta tieteellistä tietoa ja uusia parantamiseen liittyviä metodeja. Hilarion opettaa edelleen ei-fyysisellä tasolla ja hänen temppelinsä sanotaan olevan Kreetan saaren yläpuolella. Hän on yksi niistä ihmiskunnan korkeista opettajista jotka valmistavat ihmiskuntaa ja planeettaa vesimiehen ajan suureen henkiseen vuodatukseen ja planetaariseen värähtelytason nousuun. Hilarion opetus on uutta ja luovaa, eikä koskaa nojaudu vanhoihin hokemiin ja ajatusmalleihin. ( tämä selittää sen miksi minulle on tuotu nyt vahvasti esiin vetovoima vihreään smaragdiin)

Meditaation jälkeen saimme tehtäväksemme kirjoittaa listan asioista joita haluaisimme elämässämme toteutuvan ja tätä listaa tukemaan saimme rukouksen joita voimme sitten yhdessä toistaa aina kun niin tunnemme ja haluamme vahvistaa noita unelmien toteutumisia. Meitä kehotettiin illan aikana menemään johonkin rauhalliseen paikkaan yksikseen ja lukemaan tämä rukous ajatuksella ja sydämellä suurille oppaillemme ja auttajillemme. Vinkkinä teille, jotka haluavat vielä vahvistaa tuota rukouksen eteenpäin menoa, pyytäkää avuksenne Arkkienkeli Sandalfonia joka toimii rukousten välittäjä ja vie ilolla rukouksenne eteenpäin suoraan lähteelle. Joillekin rukous voi olla hyvinkin henkilökohtainen juttu, mutta minä haluaisin jakaa teille omani, niin ehkä tästä olisi apua jollekin teille joka ei ollut mukana tuolla ihanassa enkeliretriitissä.

Rukous universumin
puhtaille energioille
( Toistetaan 3, 6 tai 9 kertaa )

Minä olen,
läsnäoloni nimeen,
kutsun seitsemää pyhää
arkkienkeliä ja heidän
valon joukkojaan.

Pyydän _____________
(pyhimys, arkkienkeli, ylösnousseet mestarit)
ohjaamaan valonne,
energianne,
ja tietoisuutenne,
siunaamaan kaikkea elämää
ja auttamaan minua
seuraavien päämäärien toteutumisessa.

(oma toivelista)
Opettakaa minua olemaan 
universumin puhtaan ja parantavan valon
kanava.
Antakaa tämän puhtaan valon
koskettaa jokaista elävää organismia
jonka kanssa olen tekemisissä.
Puhdistakaa kaikki kehoni
ja tuokaa kaikki itseni osat yhteen,
jotta voisin puhtaasti ja pyyteettömästi
jakaa rakkautta ympärilleni.

(rukous jatkuu)
Pyydän,
Minä olen läsnäoloani,
soveltamaman kutsuni,
oman sieluni
ja niiden sielujen parhaaksi
joiden puolesta rukoilen.

Sitten kun on lukenut tämän rukouksen itselleen haluamansa toisto kerrat voi rukouksen vahvistaa vielä decreellä, joka vastaa hieman kuin oikeusistuimen päätöstä, lain säädöstä, laki määräystä, kuin päätöstä ja vahvistusta omalle rukouksellesi. Itse valitsin tämän decreen, joka toistetaan kolme kertaa:

Jumalan valo ei koskaan petä,
ja rakastettu,
minä olen läsnäolo,
one se valo.

Minä kun olin nähnyt Mestari Hilarionin laiturin nokassa meditaation aikana, niin mielestäni se oli selvä kutsu häneltä mennä tekemään tuo yllä oleva rukous Wäärälän saunatuvan rannassa olevan laiturin päähän. Jäljellä oli vielä kuitenkin ensimmäisenä nostamiemme enkeli- ja tarotkorttien tulkinnat, joten treffit Hilarionin kanssa saivat vielä odottaa. Harmittaa kun en muista kovin paljoakaan omasta tulkinnastani muuta kuin sen, että enkelit ovat vahvasti yhteydessä minuun ja kruunu chakrani ja kolmas silmäni on hyvin avoinna ylöspäin. Olen myös nyt avautumassa aivan uudella tavalla energioille ja valaistumiselle. Arkkienkeli Rafaelin läsnäolo myös vahvistettiin minulle ja uskonkin, että hän tulee olemaan minulle vahva apu mahdollisissa tulevissa hoitotöissäni Ü

Arkkienkeli Rafael

Arkkienkeli Rafalein tehtävä liittyy parantamisen, intuitiivisten kykyjen ja viisauden lahjoihin. Hänen vastuullaan on opastaa ja auttaa ihmisiä ottamaan nuo lahjansa käyttöönsä. Rafael yleensä ilmaantuu silloin kun olet joko eheytymässä tai tekemässä suuria elämänmuutoksia.

Ilta loppui iloiseen saunomiseen, iltapalaan ja leppoisaan jutusteluun. Tuvan hämärtyessä ja kynttilöiden ja puheen sopinan tasaantuessa rauhalliseksi sorinaksi, päätin livahtaa yksin tuonne saunatuvan laiturille. Asetin tuolin laiturin päähän ja asetuin istumaan. Kello oli jo yli yhdentoista ja veden ääreen ei kuulunut mitään muita ääniä kuin satunnainen itikan ininä. Katselin ensin rauhassa maisemaa, seurasin hiljaa eteenpäin lipuvia usvapeittoja kun ne hiipivät täysin tyyntä vedenpintaa pitkin eteenpäin. Tunnelma oli hyvin mystinen. Hengitin muutaman kerran todella syvään ja vedin sisääni tuota taianomaista kesäyön tunnelmaa. Sitten aloin rukouksen lukemisen. Toistin rukouksen kolmeen kertaan ja koska teksti oli uusi niin jouduin aina välillä vilkuilemaan tekstin eri osia vihostani, koska ne oli kirjoitettu eri kohtiin. Lopuksi kuitenkin kiitin universumia ja suljin silmäni. Silmieni eteen luomieni taakse levittäytyi vahva kirkkaan vihreä väri joka oli hyvin elävää ja aaltoilevaa. Olin sanaton ja kokemus sai minut tuntemaan valtavaa kunnioitusta ja nöyryyttä luonnonvoimia ja henkiolentoja kohtaan. 

(saunomisen aikana otettu kuva tuolta ihanalta laiturilta)

Jonkin ajan kuluttua hipsin takaisin ihmisten ääreen täynnä sydämen hiljaisuutta ja vahvistusta. Nukkumaan menin niin valtavan hyvän olon kanssa, etten osaisi sitä edes kuvailla sanoin. 

Tähän loppuun on aivan pakko laittaa vielä selvitys Maya -syntymerkistäni joka jotenkin yhtäkkiä nivoutui yhteen ja avautui minulle tämän päivän kokemusten myötä.

Ben - Taivaanvaeltaja

Tule mukaani! Tunne tuo huumaava pilari joka johtaa
kulkunsa kehosi läpi. Ole täyttyvä totuudesta joka yhdistää
kaksi valtakuntaa. Taivas on siellä missä seisot! 
Minä olen sydämen salaisuus. kuuntele tätä salaisuutta:
Minä olen olemassa ja siksi olen!

Maya merkeistä BEN edustaa taivaanvaeltajaa, aaltoilevaa kiintopistettä, aika ja todellisuus matkaajaa, enkelien sanansaattajaa, pilaria joka toimii taivaan ja maan välillä, salaperäistä matkaa, sekä rohkeutta ja myötätuntoa. BEN tunnetaan taivaanvaeltajana joka kykenee loikkaamaan ulottuvuuksista toisiin auttessaan muita ymmärtämään taivaan maan päällä. BEN on olemukseltaa rajaton, mutta haluaa usein ottaa kuitenkin muodon enkelten viestien tuojana (tästä varmaan kumpuaa uusi kiinnostukseni kanavointiin). 

Yksilöä, joka kantaa mukanaan kosmista viisautta, voidaan kutsua taivaanvaeltajaksi, tietäjäksi tai Bodhisattwa - valaistunut. Silloin kun toiset näkevät tämän kaltaisen valon toisessa ihmisessä he tuntevat värähtelyjä suoraan taivaasta. Tällainen energia värähtely saattaa ilmentyä monesti sinun ja kokeneen gurun välisessä hoidossa, se saattaa ilmetä mestareissa jotka kantavat samanlaista energiaa kuin BEN tai se voi ilmentyä "energian vaihtona" sinun ja jonkin ihan tavallisen ihmisen välillä. Tällaisen energia värähtelyn kohtaaminen saa syvällä sisimmässäsi aikaan kaipuun yhdistyä uudelleen elämän lähteen kanssa. Tällaisessa rakkauden ja myötätunnon paikassa, silloin kun se ilmenee fyysisessä muodossa, koet myös valtavaa halua palvella valoa. Tämä paikka sinussa on se paikka jossa löydät rohkeuden täysin ilmaista pyyteetöntä raukkautta, jokaisella solullasi. Benin energia sinussa, pyytää sinua elämään läpi tämän uuden myytin tuoden taivaan maan päälle jokaisessa arkisessa toimessasi. Koska silloin kun elät tätä valoa kunnioittaen ja jakaen, se koskettaa ja herättää saman totuuden myös muissa: " Ole kuin viaton lapsi joka on astumassa taivaan valtakuntaan." 

Kun kerran olet ollut kosketuksissa tämän energian kanssa, sinä olet kuin iso kello jota on lyöty. Kosminen sointu, tämä uusi värähtely, jatkuu loputtomiin. Virratkoon valosi ja rakkautesi kaikkeen elävään jota kosketat ja täyttäköön ne iäksi. Kun alat herätä tähän uuteen todellisuuteen, kutsu BENin energiaa muistuttamaan sinua, että myös sinulla on siivet selässäsi. 

Ben edustaa tasapainoa elämässäsi - ei niinkään tarkoittaen staattista tasapainoa vaan dynaamista tasapainotilaa joka sisältää niin sinun tämän hetkisen olemuksesi fyysisessä kehossa kuin myös sen itsesi osan joka on syntynyt tähtipölystä. BENin sympolissa voit huomata, että taivaan pilarit eivät aivan uletu maahan saakka. Sinä olet se elementti joka näyttää puuttuvan kuvasta. Sinä olet yksi heistä jonka valo auttaa noita taivaan pilareita yhdistymään maahan. 

Yhdistyessasi näihin pilareihin sisälläsi, yhdistät samalla feminiinisen sekä maskuliinisen puolesi. Tuo feminiinisyyden ja maskuliinisuuden arkkityypit tasapainoon auttamaan niitä synnyttämään uudelleen tuon muiston itsestäsi pyhänä lapsena. Näiden pilarien yhdistyminen on kuvattu useassa kohtaa eri tähti-symboleja.   Vaikka maanpinnan ääriviiva näyttääkin olevan kahden eri ulottuvuuden raja, on se itseasiassa puoliläpäisevä kalvo joka edustaa erillisyyden illuusiota taivaasta. Se edustaa kuitenkin myös ohutta verhoa kahden todellisuuden välillä. Tämä kalvo sallii korkeampien mestareiden valon koskettaa niitä jotka kurkottavat heitä kohti. 

Astu tuon verhon läpi omalla tavallasi. Sinut on valjastettu tällä kyvyllä tehdä niin. Pyydä meditoinnin aikana, että sinulle näytettäisiin miten näiden todellisuuksien välillä voisi liikkua. Keskitä mielesi ja linjaa itsesi galaktisen pyörteen sekä ajan ja paikan kanssa. Tämä luo sinulle uuden painovoiman joka sallii sinulle luonnollisen pääsyn ulottuvuuksiin maailmojen välillä. BENin energia voidaan katsoa sillaksi kahden todellisuuden välillä. 

Avain näihin ulottuvuuksien maailmoihin vaatia itseensä menoa ja tuntemusta, että on kurkottamassa äärettömyyteen, näin rakentaen todellista itseään kokoon. Tältä uudelta perustalta, kiintopisteestäsi, sinulle avautuu lukuisat maailmat jotka eivät koskaan lopu. Sydämestäsi tulee resonoiva perusta kosmiselle tietoisuudelle joka puhuu rakkauden kieltä. Tämä on salaisuus jonka vain sydän voi tietää." Olen olemassa ja siksi olen", kun astut enemmän tähän "minä olen" läsnäoloon, sinusta yksinkertaisesti tulee alttari johon suuren luojamme tietoisuus voi laskeutua. Ja silloin kun yhdistyt tähän kosmiseen tietoisuuteen sinusta tulee taivaanvaeltaja tai henkinen seikkailija joka kykenee liikkumaan luonnollisesti eri todellisuuksien välissä ja kokemaan vapautusta tästä 3D maailmasta.

Silloin kun sinä tai muut matkustatte näihin toisiin ulottuvuuksiin, te muodostatte laskukanavan, sillan jota pitkin muutkin voivat palata omille tähdilleen. Valokehoasi on kehitetty ja nopeutettu, jotta olisit valmis muutokseen. Tämän valokehosi sytyttäminen tapahtuu luonnollisesti kun lähestymme näitä uusien todellisuuksian taajuuksia. 

BENin numero on 13 joka edustaa universaalia liikettä joka on kehittynyt valon kehityksen myötä. BENin väri on hempeä vaaleanpunainen, kuin sydän chakran väri, pyytettömän rakkauden väri. BENin energia auttaa sinua ilmaisemaan itserakkautta jokaiselle itsesi osalle täydellä myötätunnolla. Tähän väriin keskittyminen auttaa yhdistymään rakkauteen ja sen parantavaan voimaan.

Suosittelen vahvasti Päivi Kaskimäen Maya tulkintaa omasta syntymerkistäsi ja tarkoituksestasi tässä ajassa!! Itse sain ainakin vahvistusta omalle polulleni.


Seuraavan päivän tarina jatkuu seuraavassa postauksessa Ü 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti