maanantai 10. kesäkuuta 2013

7.8.2013 Maria Zavou - Henkinen leikkaus

Maria Zavou  saapuu Sumiaisille tänne Keski-Suomeen ja tarjoaa tällä kertaa halukkaille mahdollisuuden osallistua henkiseen leikkaukseen. Olen kuullut paljon puhuttavan tästä aiheesta ja sen parantavista vaikutuksista, mutta en ollut aivan varma mitä se sisältäisi joten tässä teillekin tietoa mitä tuon tilaisuuden aikana tapahtuu (Maria Zavou nimi on linkki sivuille).

Maria Zavou on englanninkielinen, mutta tilaisuudessa on mukana tulkki joka tulkitsee kaiken mitä Maria hoidon aikana näkee. Hoito tapahtuu ryhmähoitona, mutta kuitenkin yksilöllisesti jokaista erikseen hoitaen. Hoidon aikana henkimaailman parantajat, kirurgit ja arkkienkelit tekevät töitä poistaakseen sairauksien karmajälkiä energiakentästämme. Mutta itse hoitoprosessista voit lukea yllä olevasta linkistä lisää Ü

Tapahtumaan on vielä tilaa ja ilmoittautumiset otetaan vastaan heinäkuun puoleen väliin mennessä joko soittamalla Anja Hämäläiselle (Onnen Lähde) numeroon 040 - 778 4797 tai laittamalla hänelle sähköpostia anja(at)onnenlahde(piste)fi. Hoitomaksu on 80 eur, jos toisin ei myöhemmin ilmoiteta!

Tervetuloa mukaan, minä jo ilmoittauduin!

Jos haluat tarkistaa kartasta missä paikka on niin tässä osoite: Lohilahdentie 4, 44260 Vihijärvi (Äänekoski)  


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti