tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hellää hoivaa omalle keholle

Tämä on ollut todellinen kipujen päivä ja miten nuo nivelissä vihlovat kivut nujertavatkin niin tehokkaasti energian kehosta! Pitkästä aikaa selkäni oikkuili ihan toden teolla ja joka ikinen nivel kehossa tuntui olevan tulessa. Juuri ja juuri jaksoin 6 tunnin työpäivän raskaiden astioiden kantelua ja asiakkaille hymyilyä. Kotiin kävellessä lonkat tuntuivat jo menneen ihan juntturaan ja kävely oli hidasta ja vaivalloista.

Kotiin päästyä join ison lasin kylmää vettä ja asetin makuualustan lattialle valmiiksi. Hain hoitokivet ja lämmitin kaksi viljapussia selkäni alle, asetuin makuulle ja laitoin Novus Magnificantin meditaation " Tähtiportin läpi " soimaan ja antauduin energioiden hoivattavaksi. Hengitin sisääni jo tutuksi tullutta hyvin viileää ilmaa, parantavaa feminiinistä sydän energiaa ja huomasin, miten chakrani alkoivat pikkuhiljaa hellittämään. Puolen tunnin hoidon jälkeen päätin siirtyä sänkyyn loikoilemaan, koska lattia oli liian epämukava kipeälle selälle.

Join ison lasin vettä ja söin ison lautasellisen linssikeittoa, lämmitin viljatyynyt uudelleen, asettelelin ne lakanan päälle ja menin uudelleen makuulle. Lonkissa, polvissa ja nilkoissa tuntui valtavaa vihlontaa niin kuin myös niskoissa ja yläselässä. Hetken makoiltuani päätin koittaa käsieni uutta energiaa kipuihini. Nostin ensin kädet ylöspäin kämmenet kattoa kohti ja Maian esimerkin mukaan pyysin enkeleitä laskeitumaan käsiini ja pyysin, että heidän puhtaat ja hoitavat energiat saisivat virrata vapaasti käsieni kautta kehooni. Tämän jälkeen käänsin kämmenet alaspäin lonkkieni yläpuolelle (15-20cm päähän) ja pyysin hoivaavaa energiaa kehooni.

Tunsin niin kuin aiemminkin ensin viileää energiaa virtaavan lonkkiini. Kiitin enkeleitä suuresti avusta ja kohta tämän jälkeen oikean puoleinen lonkkani alkoi lämmetä pikkuhiljaa ja lopuksi lonkkani oli todella lämmin. Tästä lämpö eteni sitten reittäni pitkin polveeni ja kohta polveni oli todella kuuma, siitä se liikkui vielä säärtä pitkin alaspäin, mutta jostain syystä se ei mennyt nilkkoihin asti. Tämän jälkeen vasemman jalan polvi alkoi lämpenemään samalla tavoin ja en voinut muuta kuin nauttia tästä suuresta ihmetyksestä ja hoivasta! Minulla ei ole hajuakaan miten kauan pidin käsiäni lonkkien yläpuolella, mutta koska lämpö ei ottanut laantuakseen niin käsien väsyttyä, varsinkin tämä oikeanpuoleinen käsi, niin lopetin itsehoidon ja puristelin energian rippeet käsistäni. Lämmöntunne jatkui vielä hetken jaloissani ja uskon, että huojuin unen ja hereillä olon rajamailla. Miten ihanaa hoivaa ja huolenpitoa! Nyt sain konkreettisen todisteen siitä, että kyllä apua löytyy kun sitä vain hoksaa pyytää Ü Kiitin enkeleitä hoidosta sydämeni pohjasta!

Kummankin hoidon aikana valoenergiat olivat vahvasti ympärillä Ü Rohkaisen teitä kaikkia tutustumaan omiin voimiinne. Nämä energiat kun eivät ole kenenkään erityisoikeutta, vaan ne ovat meidän jokaisen käytettävissä jos vain haluamme ottaa ne käyttöömme. Hoito on hyvin edullista itse tehtynä ja säästää monia lääkäri ja lääkelaskuja ÜEi kommentteja:

Lähetä kommentti