tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kivillä parantaminen

Olen hetken jo etsinyt kivilleni jotain sopivaa säilytysastiaa, vähän ehkä jo mahdolliset tulevat hoitotoimenpiteet mielessä pitäen ja tänään törmäsin näihin alla oleviin ihaniin puisiin laatikoihin joita en voinut jättää kauppaan :) Halusin kuitenkin, että kivet voisivat lepäillä pehmeällä alustalla, joten ostin lisäksi myös autonpesusieniä ja ihanaa vaalean violettiä samettikangasta. Leikkelin pesusienestä sopivan kokoiset palat ja päällystin ne kankaalla ja tässä alla lopputulos :)


Kivet ovat tulleet nyt vahvasti jokapäiväiseen arkeen ja ostin tosiaan muutaman kirjankin kivillä parantamisesta. Ajatuksissa on myös pyörinyt tehdä aivan oma bloginsa noille kiviasioille, mutta se on vielä mietintämyssyn alla. Yllä olevassa kuvassa näette kuitenkin uuden tulokkaan, pitkulaisen vuorikristallin, jonka kanssa olemme pienellä tutustumismatkalla toistemme energioihin. Tarkoituksena olisi kosiskella kiveä alkamaan minulle johtavaksi kristallikiveksi, joka toimisi apurina kivillä hoitamisessa. Näiden parin ensimmäisen päivän aikana se on ainakin ollut jo hyvinkin myöntyväinen :)

Tein sunnuntaina pitkästä aikaa chakrojen puhdistuksen kivillä ja hitsi miten voimakas vaikutus niillä on, illlasta jo alkoi tulla ylävatsaan tukala olo ja maanantaina työpäivän aikana maha meni täysin tukkoon. Kuona lähti niin valtavalla voimalla liikkeelle, että tukki suoliston heti alkuunsa :) Koitin töissä ottaa lounastauolla puhelimen netin kautta enkelikortin ja sain aivan ihanan viestin Arkkienkeli Sandalfon:ilta " Tämä suuri ja mahtava enkeli on nyt luonasi ja voit tuntea hänen siipiensä viileyden ympärilläsi kun hän sulkee sinut siivillään syliinsä. Hän haluaa viestittää sinulle, että kaikki on hyvin ja että olet menossa aivan oikeaan suuntaan. Hän ymmärtää hämmennyksesi tässä tilanteessasi ja vakuuttaa, että kaikki asiat elämässäsi on paremmin kuin hyvin. Kaikki kokemukset joita sinulle tuodaan on osa polkua joka vie sinua lähemmäksi unelmaasi. Luota siihen, että unelmiesi puolesta tehdään kovasti töitä ja että tulet kohta saavuttamaan kaiken mitä olet ikinä halunnutkin. Pyydä Sandalfonia avuksi ja hän vie mielellään pyyntösi eteenpäin koskien sydämesi unelmia. Voit tuntea etuoikeutta, koska olet saanut tämän suuren ja mahtavan enkelin luoksesi." Ja täytyy myöntää, että huokaisin helpotuksesta ja tunsin suurta onnellisuutta sydämessäni.

 Kotiin päästyä olin aivan totaalisen rättiväsynyt ja päätimme mennä "pienille päikkäreille" jotka minun osaltani venähti aamuun saakka :) Nukuin railakkaat 11,5 tuntia putkeen! Tänään aamulla herätessä tunsin kolotusta pitkin kehoa ja päätin tehdä chakrojen puhdistuksen kivillä uudelleen heti aamusta ja hitsi miten olotila koheni heti hoidon aikana. Olen ihan innoissani näistä uusista taidoista kivien kanssa :) Johtavan vuorikristallin kosiskelu pitäisi olla ohi meditaatioretriittiin mennessä ja otan innolla kiveni mukaan tuonne viikonloppuun :)

Kivistä varmasti lisää vielä tuonnempana!




2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla kyllä! Itselläkin tuommoinen parannus kivi on ja pitäis tästä varmaan sillä mennä kokeilemaan tuota toimivuutta! ;) Kivoja kivihetkiä sinnekkin päin! :)

    VastaaPoista
  2. Hei kiva kun löysit sivuilleni! Kiva kun olet pitänyt teksteistäni :) Minähän pidän myös näistä kivistä nykyään ihan omaakin blogia nimeltä "Sydänvaloa Kristallihuoneessa". Tervetuloa sinnekin kurkkaamaan :)

    VastaaPoista