maanantai 10. kesäkuuta 2013

15.6. Tapaaminen unien maailmassa

Tämän viikon lauantain ja sunnuntain välisenä yönä olisi taas mahdollisuus osallistua yhteiseen tapaamiseen uniemme aikana. Tähän ei tarvitse valmistautua muutoin kuin illalla nukkumaan mennessä maadoittamalla ja suojaamalla itsensä unen ajaksi ja asettaa itsellesi aikomus, että osallistut tuohon tapaamiseen. Voit pyytää Arkkienkeli Jeremieliä auttamaan sinua muistamaan unesi paremmin.

Maadoitus : Kuvittele paksut ja vahvat juuret jotka kasvavat syvälle maahan takapuolestasi ja jalkapohjistasi ihan maan ytimeen asti. Näin pysyt tukevasti jalat maassa, eikä sinua imaista liiaksi mukaan korkeampiin energioihin.

Suojaus: Suojauksia on monenlaisia, mutta jos ne eivät ole sinulle tuttuja niin tässä on yksi vaihtoehto suojaukseen. Voit pyytää maan ytimestä, äiti maalta, 5. säteen suojakuplan ympärillesi, kuvittele sen samalla suojaavan koko maapallon sekä kaikki neljä muutakin ylösnousevaa planeettaa: Sirius, Orion, Neptunus ja Pleijadit. Pyydä tämän lisäksi maan ytimestä itsellesi 7. säteen kirkkaan hohtavan punainen suojakupla ympärillesi. Tuo kupla hohtaa niin tiheää punaista väriä, että sen ulkoreunaa koristaa puhdas kultainen viisaus. Pyydä tätä suojakuplaa yhdistymään myös auraasi, että se suojelee sinua myös sieltä käsin. Kuvittele nyt Arkkienkeli Metatron seisomaan eteesi. Hän ojentaa sinulle 9. säteen hohtavan kultaisen, kultaista oranssia hehkuvan suojakuplan ympärillesi. Tämä kultainen kupla suojaa sisälleen kaikki 12 chakraasi ja se yhdistyy myös auraasi suojelemaan sinua myös siltä käsin. Nyt olet täysin turvassa, eikä mikään voi sinua vahingoittaa.

Suojaus tehdään lähinnä siksi, että kun meditaation aikana avaat mielesi, sydämesi ja kehosi energioille, niin tästä johtuva hohtava valo saattaa houkutella lähettyvillesi myös epätoivottuja energiaolentoja. Tällainen suojaus suojaa sinut vääriltä energia hyökkäyksiltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti