tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tämän aamuinen uni

En ensin aikonut edes kirjoittaa tämän aamuisesta unesta, mutta jostain syystä se on kummunnut mieleen pitkin päivää ja alkanut kummastuttaa minua uudestaan ja uudestaan. Näin itse yöllä pitkän ja selkeän unen jota en enää muista valitettavasti, mutta tämän unen näin herätyskelloni torkkujeni välillä (10min) vaikka se tuntui todella pitkältä.

Olin juuri kuitannut ensimmäisen torkun ja koska aikaa oli hyvin nousta ylös niin asetuin selälleni kädet rennosti vierelleni ja aloin keskittymään makuuhuoneen ääniin. Nykyään kun olen yksin kotona niin kuulen selvästi kun energiat liikkuvat huoneessa jossa olen ja niin oli nyt tänäkin aamuna. Luultavasti kuitenkin nukahdin uudelleen koska tuo sähköinen sihinä vain vahvistui ja vahvistui ja tunsin kuinka tuo energia tuli lähemmäksi ja lähemmäksi. Lopuksi tunsin kun energia tuli sisääni ja se täytti ihan koko kehoni. Tunsin tuon energian liikkeet kehossani ja aivan kuin se olisi kokeillut miten se pystyisi toimimaan kehossani. Energia meni ulos kehostani ja tunkeutui uudelleen paljon päättäväisemmin kehooni. Olin unessa niin sanotusti hereillä, mutta kuitenkin silmät kiinni. Energia yritti kovasti liikuttaa minua, mutta jostain syystä se ei oikein onnistunut siinä ja muistan miettineeni unessa, että " Wau, nyt ei saa pelästyä, vaan annan vain kaiken tapahtua ja katsotaan sitten mitä tapahtuu". Ymmärsin, että minun olisi parempi nousta istumaan jotta yhteys "maan ja taivaan" välillä toimisi paremmin ja energia sai minut nostettua pystyyn ja heivattua sängyn reunalle istumaan. Aivan kuin se ei olisi oikein osannut vielä toimia kehossani ja sen vuoksi liikkeeni tuntuivat vähän kömpelöiltä. Itse en siis pystynyt liikuttamaan kehoani, koska se oli niin sanotusti tuon energian vallassa. Sängyn reunalle siirryttäessä näin peiton alla sellaista liikettä, joka muistutti kovasti pienen pehmoisen kanin hyppyjä eteenpäin. Semmoinen mielikuva unessa minulle jäi vaikken ymmärtänyt miten se voisi liittyä tähän energiaan. Heti kun pääsin istuma-asentoon sängyn reunalle, huomasin, että sängyn vieressä seisoi joku päällyspeiton alla, vähän kuin mörkö tai kummitus ja hetken hieman peloissani sitä katseltua, peiton alta kaivautui iloinen mieheni joka selitti eloisasti, että oli tullut takaisin heti työmaalta koska siellä ei ollutkaan töitä. Samalla kun peiton alta paljastui mieheni, niin tuo energia katosi kehostani. Muistan miettineeni, että en voi jatkaa harjoitusta koska mieheni tuli takaisin kotiin. ja muuta unesta en sitten muistakaan. Heräilin kuitenkin vähän ennen torkun uudelleen pärähtämistä ja en voinut kuin ihmetellä, että mitä juuri oli tapahtunut.

En ensin ajatellut unta juuri ollenkaan, mutta päivän aikana se tuli mieleen yhä uudelleen ja muistutti minua siitä tunteesta joka minulla on ollut pari muutakin kertaa energioiden kanssa unissani. En voinut välttyä myös ajattelemasta yhtä kirjoitusta jonkun äidin blokista jonka lapsi oli pitkän aikaa herännyt hysteerisenä aina öisin itkemään ja energia hoidossa äidille oli selvinnyt, että tuota pientä poikaa oli yrittänyt lähestyä jonkun toisen pienen pojan sielu ja se oli kovasti yrittänyt päästä elossa olevan poikaan "sisälle" ja tähän poika oli aina hädissään herännyt. Enkä nyt tunne ainakaan tätä ajatusta kohtaan suurta pelkoa, koska en kokenut unessa, että olisin pelännyt tuota energiaa sisälläni, mutta en voinut olla miettimättä, että mihin asti uni olisi vienyt jos mieheni ei olisi ilmestynyt uneeni. Hänen aikanaan en meinaan vieläkään koe kovin levolliseksi tehdä mitään meditointeja ynm koska hän aina aika ajoin tulee kurkkimaan mitä teen :) En niin sanotusti pysty keskittymään silloin kovin syvästi mihinkään, mikä on ihan ymmärrettävää :) Mutta tällaisia unia tällä kertaa ja tuossa jo mietin, että pitäisiköhän tästä lähin tehdä suojaukset myös nukkumaan mennessä :) Mitä luulette :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti