keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Enkelinumerot


Olen jo hetken käynyt englanninkielisillä sivuilla hakemassa tietoa enkelinumeroista aina kun olen huomannut, että jokin numero tai numerosarja tulee vastaan tai kiinnittää huomioini peräjälkeen erilaisissa tilanteissa. Huomasin, ettei tällaisia kattavia sivuja ole suomenkielellä joten päätimpäs alkaa urakoimaan tämän idea toteuttamiseksi. Toivon mukaan suomennoksistani on iloa niille jotka haluaisivat tutustua asiaan, mutta eivät löydä tarpeeksi tietoa suomenkielellä. Voit löytää uuden sivun näistä enkelinumeroista sivuni yläpalkista, mutta varoituksen sana siitä, että sivut työstyy valmiiksi vasta ajan kanssa. Tekstiä ja merkityksiä on niin paljon, etten saa niitä kirjoitettua alas millään yhden päivän aikana. Joten pyydän malttia, pyrin lisäämään aina uuden osion tietoa kun siihen vain sopiva rako löytyy Ü Toivottavasti teksteistä on iloa kaikille!

Hauskoja lukuhetkiä toivotellen!

(ps. jos joku tietää samankaltaisen sivuston enkelikirjaimista 
niin otan vinkin ilolla vastaan)

1 kommentti:

  1. Voi hurjaa, oli ihan pakko tulla kertomaan tänne numerosarjasta jonka laitoin "Taikasekkiini" (taikasekistä voit lukea lisää Rhonda Byrneen kirjasta Taikavoim). Taikasekkiini tuli numerot 3, 7 ja 0 ja tässä merkitys:

    Ylösnousseet mestarit ovat hyvin iloisia. Sen lisäksi, että he näkevät todellisen sisäisen jumaluutesi, he ovat myös samaa mieltä valitsemasi polun kanssa. He haluavat sinun tietävän, että ansaitset osaksesi onnellisuutta ja mahdollistavat pyhän ylellisyyden virtauksen elämääsi oman jumalallisen perintosi ja valitsemasi polun vuoksi.

    Aivan huikeaa!!! :) Olen niin onnellinen :)

    VastaaPoista