keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kivien valinta

Olen kuljettanut nyt jo useamman kuukauden muutamaa kiveä mukanani melkein missä ikinä kuljenkin. Kaulassani on roikkunut nahkaremmissä iso ontto hematiitti sydän jonka sisällä on roikkunut ametisti sydän. Hematiitti on lyottäytynyt mukaani lähinnä sen maadoittavien ominaisuuksien vuoksi. Taskussa on taas kulkenut mukana vaaleansininen kalsedoni joka on "oiva matkakumppani" ja erityisesti ainakin minulla auttaa aineenvaihdunnassa. Kolmas matkakumppani on ollut vuorikiteistä koostuva käsikoru ja vuorikidehän tunnetaan parantavista vaikutuksistaan. Pidän sitä tuossa kipeän käden ranteessa aina kun joudun tekemään paljon töitä tietokoneella.

Tänä aamuna sitten muistin Mayan blogista tekstin missä hän valitsee kivet aamuisin mukaan enkeliheilurin kanssa ja päätin kokeilla, mitä heilurilla oli sanottavanaan kivivalintoihini (kiitos vaan isosti vinkistä). Tuon yllä mainitsemani korun kohdalla heiluri heilui EI-merkkiä kuten se teki myös sinisen kalsedonin kohdalla, mutta vuorikiderannekkeen se kelpuutti. Seuraavaksi kävin läpi joka ikisen kiveni heilurilla ja ainut kivi jonka se kelpuutti mukaan oli tiikerinsilmä. Olin hieman ihmeissäni, mutta luotin vahvasti tähän ohjeistukseen, joten pistin tiikerinsilmän taskuuni ja lähdin töihin.

Huomasin jo ennen lounastaukoa, miten jaloissani ja polvissani eri toten tuntui kevyttä viileyttä ja kepeää oloa. Varsinkin nyt kun olen tehnyt istumatyötä taas kohta 2kk, niin jalkani pakkaavat aina hieman paisumaan ja kipeytymään työpäivän mittaan. Samoin aina kun kohdistin ajatukseni kiveen, niin se alkoi hohkaamaan viileää tunnetta taskussani. Meinasin olla katsomatta mitä tiikerinsilmä edustaa ja odottaa päivän loppuun saakka verraten sitten päivän tuntemuksia tiikerinsilmän selityksiin (koska en muistanut siitä kuin sen että se on hyvä meditaatio kivi) . Lounastauolla en kuitenkaan enää malttanut olla tarkistamatta asiaa ja tässä osuva teksti:

"Tiikerinsilmä avaa tukoksia kehon meridiaaneissa, lievittää kipuja ja turvotusta. Voimakkaasti energiaa tuova kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Selkeyttää ajatuksia ja on sen vuoksi hyvä kivi työasioille."


Joten kivivalinta oli todellakin osuva!! :) Tätä heilurin käyttöä meinaan kokeilla nyt myös ruokaani, koska välttämättä en osaa itse tiedostaa mikä ruoka-aine olisi juuri minulle hyväksi, niin haluaisin kokeilla heiluria myös siihen. Miten ei ole tullut aikaisemmin kokeiltua tätäkään, joten iso kiitos vinkistä Mayalle!

Mukavia kivikokeiluja kaikille toivotellen!

4 kommenttia:

  1. HUomenna yöksi kannattaa laittaa kaikki kivet ikkunalle kuun valoon energisoitumaan, saamaan täysikuun voimaa :)

    VastaaPoista
  2. Hei Pirjo,

    Ja kiitos vinkistäsi. Edellisen kerran kivet olivatkin kosmisessa kylvyssä maaliskuun puolessa välissä kun yötaivasta värittivät valtavat revontulet :) Ja huomaan kivien aktivoituvan valtavasti ihan käytöstä myös, silloin kun ne saavat olla niin sanotusti enemmän työssä energioiden kanssa :) Aivan ihania nämä kivet :)

    VastaaPoista
  3. Kivet olivat nyt tosiaan koko yön ikkunalaudalla latauksessa ja aamulla kun otin heilurin käteeni ja kysyin voisivatko oppaani auttaa minua valitsemaan oikeat kivet mukaani, niin heiluri heilui EI-merkkiä. Olin vähän kummissani ja toistin kysymyksen saaden uudestaan saman vastauksen. Kysyin, että onko jokin hätä kun eivät suostu auttamaan ja taas tuli Ei vastaus. Sitten varmistin vielä, että en siis saa ottaa tänään kiviä mukaani ja se minulle vahvistettiin. Kysyin sitten, että onko kivet "latauksen" jälkeen liian voimakkaita ja heiluri heilui KYLLÄ merkkiä. :) Joten tänään jää kivet kotiin lepäämään :)

    VastaaPoista
  4. Tomorrow night you should put all the stones on the window in the light of the moon to energize, to get the power of the full moon.
    studentvue.info

    VastaaPoista