tiistai 12. helmikuuta 2013

Viimeöinen uni sekä aamun meditointi

Koin taas hassun unen viime yönä, sellaisen joka tuntui ensin vain unelta, mutta yksittäinen lause sai minut ajattelemaan unta enemmänkin.

Olin unessa tarjoilija ja tarjoilin ravintolassa lounasta. Lounaalle saapui pariskunta pienen pojan kanssa ja huomasin heti ettei pariskunta mahdollisesti ole pojalle hyväksi. He tilasivat ruokaa ja kaksi olutta itselleen ruoan kanssa. Nainen varsinkin oli semmoisen vanhan juopon oloinen, epäsiisti ulkonäkö ja iho vanhan oloinen, vaikka heillä oli nuori lapsi. Ruokia selitellessä vanhemmille lapsi aina huikkasi väliin minulle, että "Avaa silmäsi, niin näet minut" ja lopuksi käännyin lapsen puoleen ja kysyin, että mitä hän haluaisi juotavaksi. Lapsi sanoi pontevasti, että "olutta kiitos". Hymyilin hellästi ja kerroin, ettei meillä tarjoilla alkoholia lapsille, ja kysyin ottaisiko hän jotain muuta.Lapsi näytti hyvin surulliselta kun ei saanut tilata olutta ja lapsen äiti sanoi minulle pontevasti, että " no mutta onhan teillä alkoholitonta olutta" ja virnisti päälle. Ja tässä vaiheessa niskakarvat nousi pystyyn kun olin niin vihainen vanhemmille. He olivat omalla juomisellaan saaneet lapsenkin juomaan jo noin nuorena olutta ja pitämään sitä ihan normaalina. Olin juuri lähdössä pöydän luota, kun äiti otti minusta kiinni ja sanoi, että " Tiedätkös, kuuntele tuota poikaa, se ei ole koskaan katsonut ketään silmiin ja nyt hän puhuu sinulle, joten avaa silmäsi jotta näet hänet". Katsoin poikaan päin joka näytti todella iloiselle ja viattomalle, sanoin pojalle, että tulen ihan kohta takaisin ruokien kanssa. Pöydän luota pois kävellessä harmittelin kun olin luvannut pojalle mennä takaisin pöytään, en kuitenkaan kerkeäisi koska ravintola oli ihan täynnä.

Muuta en muistanut unesta, mutta tuo lause on jäänyt koko aamuksi soimaan ajatuksiini; " Avaa silmäsi niin näet minut ". Oliko kenties joku yöllä vieraisilla, mutta ei saanut viestiään läpi koska olin niin syvässä unessa. Tästähän on joskus noissa kanavoinneissa henkiolennot sanoneet, että heitä turhauttaa välillä se miten paljon he tekevät meidän kanssa töitä yö aikaan ja sitten me ei muisteta mitään kun me herätään :) Voin kuvitella miten turhauttavaa se voikaan olla :) :) Mutta ihanaa, ettei he luovuta :)

Tästä tuli mieleen yksi lause jonka meedio toi minulle kerran kanavointinsa kautta: " Moni lapsi maan päällä, kallisarvoinen, on hyvin itsekriittinen, sinulla myös ympärillä heitä, monen sydän suree, on kuin tavoittamattomissa, tai saavuttamattomissa. " Tulin silloin miettineeksi, että onko minulla sen vuoksi niin valtava halu auttaa nuoria, koska minulla on heidän energioitaan ympärilläni? Kuka tietää...

No aamulla herättyäni päätin tehdä vielä Anun höyhenmatka meditaation ja käydä tapaamassa enkeleitä. Tällä kertaa mieleeni tuli kuva pojasta, ei ihan lapsi muttei aivan aikuinenkaan ja hänestä huokui vahvasti nuoruuden ja terveyden ja kauneuden voima. Hänellä oli lyhyet kikkarat hiukset ja niiden seassa meni kultainen nauha pään ympäri ja ennen kuin edes pääsimme kohtaan jossa enkeli esittelee itsensä, minulle tuli monta kertaa mieleen nimi Aatos, aatos ja aatos yhä uudelleen. Hän oli jotenkin vekkulin oloinen, mutta hyvällä tavalla, osoittaen ettei kaiken tarvitse olla niin vakavaa, joskus voi vitsaillakin ja jekkuilla kunhan kukaan ei pahastu :) Muuta ajatusta tai tuntemusta minulle ei hänestä tullut...

Lähdin sitten googlaamaan tuota nimeä ja kuten Anu sanoi, nimi voi joskus olla myös lyhenne tai lempinimi ja vaikka kaikki löytämäni viittaukset koskivat ajatuksia kuten " aatos mielessäin", löysin vihdoin wikipediasta selityksen nimelle Aatos: Aatosta pidetään myös Aadolf - tai Aatami nimen puhuttelumuotono. En oikein löytänyt mitään järkevää kummallakaan nimellä kunnes yhtäkkiä eksyin sivustolle jonka otsikko oli Planetaariset Aatamit.

" PlaneettaPrinssin tuomiokauden kuluessa alkukantainen ihminen saavuttaa luonnollisen evolutionaarisen kehityksen äärirajan, ja tämän biologisen tavoitteen saavuttaminen on järjestelmän hallitsijalle merkkinä siitä, että tällaiseen maailmaan on aika lähettää toinen Poikien luokka: Biologiset kohentajat. Nämä pojat, sillä heitä on kaksi - aineellinen poika ja tytär - tunnetaan planeetalla yleisesti Aatamina ja Eevana. Satanian alkuperäinen Aineellinen Poika on Aatami ja järjestelmän maailmoihin kohentajiksi menevät kantavat aina tämän heidän omaan ainutlaatuiseen luokkaansa kuuluvan ensimmäisen ja alkuperäisen Pojan nimeä.

Nämä Pojat ovat Luoja-Pojan aineellinen lahja asutuille maailmoille. Yhdessä planeettaprinssin kanssa he jäävät tehtäväplaneetalleen tuon sfäärin koko evolutionaarisen vaiheen ajaksi. "

Tätä alkua jatkoi loputon selvitys erilaisin termein Aatami Poikien olemassa olosta, tarkoituksesta ja olemuksesta. Ja täytyy myöntää, että suurin osa tuntui aivan täysin hebrealta, mutta jokin punainen lanka sieltä kuitenkin löytyi, jonka ajattelin näin: Jossain vaiheessa aina tietyn tilanteen tullessa toteen, asutetuille planeetoille "lähetetään" ns. uusi sukupolvi tuomaan uudenlaista tietoutta ja viisautta tuon planeetan asukkaille. Ja tässä osassa nämä alkuperäiset Aatamit ja Eevat ovat niitä valonlähettiläitä jotka ohjaavat maan asukkaita uudenlaiseen tietoisuuteen ja olemiseen. Mielenkiintoista, vaikkakin vaikealukuista. Mutta voisin yhtyä tässä nyt ajatukseen jota on myös tuotu erilaisten kanavointien kautta " Ette pysty vielä kuvittelemaan sellaisia asioita joita ette ymmärrä" tarkoittaen, että tulavaisuus tuo varmasti taas uusia asioita jotka kehittävät meitä ihmisiä eteenpäin, mutta joita emme voi vielä edes nähdä koska emme osaa kuvtella asioita joita ei vielä ole olemassa :) Tuliko tarpeeksi selkeästi sanottua :) ( Nauraa maha kippurassa)

Mutta tosiaan mielenkiintoinen ilmestys meditoinnin aikana ja se mihin kirjoitukseen se ohjasi. Tälläkin oli varmasti tarkoitus, jota en vain vielä aivan osaa yhdistää omaan elämääni. Tässä vielä linkki noille sivuille jos joku haluaa lukea saman tekstin Planetaarisista Aatamista :)

2 kommenttia: