sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Puhdistusta vai?


Torstai illan vahvan kanavoinnin jälkeen olo solar plexuksen alueella on ollut todella tukala. Vahvimmin tunsin ahdistusta ja kipua heti perjantai aamuna kun lähdin kävelemään työmaalle. Torstai illan hoito oli selvästikkin tuonut jotain fyysisesti kehoon ja tämä olotila ei sitten olekaan antanut periksi vieläkään.

Selvityksenä niille jotka eivät ole vielä tuttuja chakrojen kanssa, että solar plexus sijaistee navan ja rintakehämme välissä ja kuvastaa meidän itsetuntoamme, siellä asustaa kaikki tuntemuksemme itseämme kohtaan ja tätä myötä myös kaikki hyväksynnät ja halveksunnat itseämme kohtaan. Siellä voimme tutkailla helposti itseämme nuorena lapsena ja koettaa palauttaa mieleemme se lapsen uteliaisuus ja viattomuus asioita kohtaan. Esimerkiksi, tuomitseeko 5-vuotias näkemiään asioita? Vai tekeekö hän vain asioita uteliaisuudestaan ja kokeilunhalustaan?

No mielenkiintoista tähän loppuviikkoon liittyen on ollut myös tuo vapaaehtoiskoulutus johon pääsin, koska aiheet ja harjoitustehtävät ovat liikkuneet vahvasti terveen itsetunnon ja itsensä arvostamisen ympärillä. Eli olen joutunut miettimään asioita myös omasta elämästäni noiden harjoitustöiden kautta.

Nyt mahani yläosassa, siellä missä monesti voi tuntua närästystä, tuntuu kuin olisin nielaissut ison rantapallon ja se ei lähde pois :) Jotain on nostettu vahvasti esiin ja en ole vielä löytänyt keinoa purkaa sitä, joten ahdistus jatkuu varmaan vielä jonkin aikaa :) Ja miksikö minua hymyilyttää tämä kaikki? No siksi tietenkin, että jotain on puhdistumassa ja kunhan keksin, että mistä minun pitää päästää irti niin olotila helpottuu varmasti silmän räpäyksessä.

Tukalaan oloon liittyen kävin perjantaina pikaisesti pyytämässä apua valonpolku sivuilta enkelikorteilta ja hauska vastaus tuli asiaan:

Arkkienkeli Rafael on nyt luonasi ja muistuttaa, 
että olet itsessäsi jo parantaja.
Sinä pystyt hyvin parantamaan itse itsesi ja 
Rafael haluaa auttaa sinua löytämään siihen keinot.
Pyydettäessä Rafael ohjaa sinut oikeiden
ihmisten luo, jotka auttavat sinua
oppimaan parannusta. 

Eli puhdistusta on selvästikin käynnissä ja minun täytyy nyt vain seurata tuntemuksiani ja olla maltilla mukana tilanteissa jotka eteen tuodaan. Ehkä se parannus löytyy sitten ihan itsessään. Viikonlopun aikana ajatuksiini on kummunnut taas yksi tarina kirjoitettavaksi tuonne Cafe Nallen sivuille ja aiheena tulee olemaan ratsastuskypärä :) Mutta siitä sitten lisää kun olen saanut sen valmiiksi :)

Nyt toivottelen kaikille ihania ja avartavia hetkiä itsenne kanssa ja palataan taas asiaan kun jotain uutta ja ihmeellistä tapahtuu :) Kivaa uuden viikon alkua huomiselle!

2 kommenttia:

 1. Moikka Sunshine!
  Mukava, että kommentoit tekstiäni, kun asioita voi jakaa jonkun kanssa ja siihen vielä kommentoidaan takaisinpäin, niin se tuo kummasti selkeyttä omille ajatuksille ja samansuuntaisia ne ovat sinun ajatuksiesi kanssa. Runotalon Sari oli myös kommentoinut ja oikein nauratti kun luin sitäkin. Käypä lukemassa se:) Ihanaa, että on ainakin näin virtuaalisesti samanhenkisiä ystäviä.

  Olen nyt itse saikulla 10.2 saakka. Ja aion ottaa kaiken irti tästä viikosta, googlaan joogasta ja syön kevyesti ja liikun. Sinun kirjoituksesi ansiosta jaksan ajatella myös, että puhdistautumista tapahtuu.
  Hymyillään ja odotetaan ihmeitä :)
  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maia kommenteistasi, Sarin kommentti siipien kasvamisesta oli tosiaankin hellyyttävä :) Tuota mainitsemaasi vapaa-aikaa kaipaan kovasti itsekin. Omat kirjahyllyt on täynnä ties mitä kirjoja joogasta lähtien, mutta ne edelleen odottavat sitä oikeaa aikaa :) Ja sitä aikaa odotellessa, elämä vaan vyöryy eteenpäin :)
  Miten sitä joskus osaakin antaa niin vähän aikaa itselleen ja niille asioille jotka itsestä olisi miellyttäviä. Tähän keskittykäämme paremmin ja sinulle ihanaa lepoviikkoa!

  Ps. Perjantaina kun tulin töistä kotiin niin eteisessä lojui kasa postia. Arvatkaa mitä päällimmäisen lehden kannessa luki isolla? Siinä luki " Enkelitä etsitään" :) Ja tänään kotiin kävellessä ensin isossa mainosjulisteessa luki " Ryhdy enkeliksi" ja seuraavassa mainosjulisteessa luki isolla " Jokainen perhe tarvitsee suojelusenkelin" . Nämä oli ihan eri mainoksia ja minua alkoi hirmuisesti naurattamaan, että johan ne enkelit nyt ovat vahvasti tulossa esiin :)

  VastaaPoista