tiistai 12. helmikuuta 2013

Parantavat kivet kodissani



Olin aikeissa jo viikonloppuna tehdä uuden postauksen parantavista kivistä joita on kerääntynyt kotiini. Idean tästä sain Maian sivuilta :) Kotonani olevat kivet olen joko ostanut vuosia sitten tai saanut joltakin elämäni varrella tai hankkinut nyt lähiaikoina ja tästä ajatuksesta tulikin mieleen, että saatan vielä asettaa sivupalkissa olevat kiveni vuosijärjestykseen, koska yhtäkkiä aloin miettimään, että onko kivet kulkeutuneet kotiini tukemaan jotain tiettyä ajankohtaa elämästäni. Sepä se, jospa kivet ovatkin valinneet minut, enkä minä niinkään noita kiviä :)

Muistin myös tänä aamuna yhtäkkiä miten kaadissani on yhdessä pakatussa pienessä laatikossa hieman isompi kivi, joka on haljennut yhtäisoihin säännöllisiin viipaleihin koko pituudeltaan, muistuttaen vähän kuin paahtoleipäpakettia :) Ja ajatelkaa tämä kivi on kulkenut palasina matkassani jo kohta 17 vuotta, enkä ole sitä vieläkään saanut asetettua näytille! Alunperin ajatuksena oli hankkia kivelle puualusta johon kivenpalat voisi asetella hieman erilleen toisistaan ja näin ollen tuo asetelma saisi itselleen jalustan. No tuota jalustaa en ole koskaan vielä saanut aikaiseksi, mutta kivi on kulkenut mukana aina uudesta asunnosta seuraavaan ja olen pitänyt huolta, että se pysyy tallessa. Täytyypä miettiä miten saisin aikaiseksi saada sen koristeeksi johonkin kotini tasolle :)

Oli todella hurjaa googlata kiviä, koska tosiaan en kaikkia ole ostanut itse enkä näin tiennyt mitä kaikki kivet edustavat. Hauska myös huomata miten nyt tässä lähimenneisyydessä hankkimani kivet ovat vahvasti suojelevia, korkea värähteisiä ja maadoittavia. Aivan kuin nyt työstettäisiin portteja auki johonkin korkeampaan tietoisuuteen :)

Ja tästä kaikesta innostuneena silmiini osui kiviä googlatessa tällainen kivi eteen ja ihastuin siihen heti ensi silmäyksellä. Sen nimi on sardonyksi; sitä suositellaan onnellisen ja pitkän avioliiton sekä ystävyyssuhteiden ylläpitämiseksi, kivi kun houkuttelee puoleensa hyvää onnea. Fyysisellä tasolla kivi liitetään keuhkoihin ja luihin sekä solujen aineenvaihduntaan.


Saa nähdä löytäisikö tuo kivi kotiini jossain vaiheessa :) Yllättävää oli kuitenkin huomata miten monenlaisia kiviä sitä onkin jo kotiinsa kerännyt vuosien mittaan :) Nyt niitä osaa tarkastella ehkä hieman tarkemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti