torstai 21. helmikuuta 2013

Lepoa väsyyn

Huh hei... olisikohan aika hengähtää välillä. Viimeinen kuukausi on ollut todella hektistä ja täynnä kaikkea mahdollista niin ulko- kuin sisäpuolellakin. Tämän vuoksi sainkin sitten itseni kiinni syvästä väsystä toissa päivänä töissä. Ruokapaussilla hiljennyin hetkeksi ja syvään henkäisten pyysin apua turhautuneeseen olooni ja vahvistus tulikin sitten Valonpolku sivuilta enkelikortista " Lepotauko ". Kortti kehoitti pyytämään enkeleiltä apua järjestämään itselleni lepohetkiä ja muistutti, että väsyneenä ja kiireisenä ihminen ei monesti jaksa keskittyä siihen olennaiseen vaan helposti imaistaan vain vauhtiin mukaan. Kotiin tullessani kaivoin myös riimut esille ja ne vahvisti myös tätä samaa ajatusta..


Riimut luetaan aina oikealta vasemmalle ja ensimmäisen riimun sain käänteisenä. Fehu - riimu ilmentää rikkauksia ja ravintoa ja koska sain sen käänteisenä niin sen sanoma meni näin: " Jos nostat tämän riimun käänteisenä, voit kohdata monenlaista turhautumista elämässäsi, menetyksiä arkipäiväisimmästä vakavaa: et yllä siihen mihin pyrit, jokin menee pieleen juuri ratkaisevassa kohdassa, nouset väärään junaan. Saatat joutua avuttomana katselemaan vierestä kun se mitä olet saavuttanut alkaa vähetä. Tarkkaile mitä tapahtuu. Suhtaudu negatiivisiin tapahtumiin avoimesti ja kysy: " Mikä läksy minun on tästä opittava?"

Keskimmäinen riimu on Dagaz joka ilmentää läpimurtoa ja muodonmuutosta. Olen saanut tämä riimun useamminkin nostojen yhteydessä. Riimu kuvastaa täydellistä muodon muutosta omassa minäkuvassa, asenteiden perinpohjaista tarkistusta. Puhutaan hyvin radikaalista käännöksestä ja suunnanmuutoksesta. Koska ajankohta muutokselle on oikea, on myös tulos varma, joskaan se ei ole tämän hetkisitä asemista ennustettavissa. Mutta luota tuohon muutokseen, vaikka se kehoittaisi sinua hyppäämään tyhjin käsin tuntemattomaan. Pimeys on jäänyt taakse, päivä on valjennut, edessä on pitkä aikaansaannosten ja hyvinvoinnin aikakausi.

Viimeinen riimu vasemmalla on Thurisaz joka kuvastaa porttia, porttia maan ja taivaan välillä, porttia jonka läpi ei tule kulkea ensin mietiskelemättä. Thurisaz kuvastaa toimimattomuutta ennen toimintaan ryhtymistä. Tässä kohtaa joudut todella pohtimaan mitä kaikkea sinuun kätkeytyy, mitkä asiat on hyvä tarkastella päivänvalossa ennen kuin toimintaan voi menestyneesti ryhtyä. Tämä riimu vahvistaa kykyäsi odottaa; nyt ei ole päätösten aika vaan anna syvällisten muutosvoimien tehdä työtään rauhassa. Ajattele mitä kaikkea olet oppinut, kaikkea mistä olet iloinnut, voittojasi ja murheitasi - kaikkea sitä mikä on tuonut sinut tähän kohtaa. Tarkastele sitä, ymmärrä, anna tapahtumille siunauksesi ja sitten päästä irti. Sillä kun päästät irti menneestä, kaikki voimasi ovat käytössäsi NYT. Astu nyt portista.

Eli paljon on tullut uutta asiaa kuukauden sisällä ja paljon olen joutunut käsittelemään jo nyt myös vanhoja asioita joita on noussut pintaan ja siihen päälle kun lyö kaikki työtunnit ja koulutukset ja olemattomat vapaapäivät niin kyllähän se kehossaan ja energiassaan tuntee. Olen ollut väsynyt ja vihainen ja tunteeton ja välinpitämätön ja en ole ollenkaan pitänyt näkemästäni :) Ensi viikolla minulla on tosin 5 päivää vapaata ja silloin aion oikeasti levätä :)

Mutta oli minulla vähän muutakin asiaa :) Sain mieheltäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin täällä Jyväskylän Torikeskuksessa sijaitsevaan Galleria Kivitaskuun ja aikani siellä tutkiskeltuani vaihtoehtoja en malttanut olla ostamatta tätä alla näkyvää enkelikiveä - Selestiitti "taivaasta lähtöisin".


Enkelikivien värähtely on yhteydessä enkelitasojen kanssa 
ja auttaa saamaan yhteyden omaan suojelusenkeliin
ja sisäiseen johdatukseen.

Auttaa unien muistamisessa ja ymmärtämisessä. Kohottaa 
ympäristön energiaa ja on loistava kivi 
taiteilijoille.

Ja tämä kivi on taloon tullessaan osoittanut varsinkin unien kautta vahvuutensa. Yksi yö näin unta ihmeellisestä pilvien muodostuksesta taivaalla joka muuttuikin hiljalleen portiksi jonka läpi saapui maanpäälle ihan käsittämättömän iso enkelihahmo ja muistan tuijottaessani tuota tapahtumaa ajatelleeni, että " Vihdoinkin he tulevat! " ja toivotin hänet mielessäni hiljaa tervetulleeksi maanpäälle :) 

Muutama yö sen jälkeen näin unta Kirsi Rannosta ja siitä miten hän otti minut vastaan kotonaan. Olin ottanut häneen yhteyttä koska halusin kovasti tietää miten minun tulisi edetä tästä eteenpäin, jotta saisin enkeleihin paremman yhteyden. Hän esitteli minulle erilaisia esineitä, kiviä ja jalokiviä ja hän ojensi minulle pienen kasan punertavia hiottuja kiviä ja sanoi, että laitappa nämä lähelle korvaasi ja kuuntele, hänelle ne kertoivat asioita koko ajan. Ja unessa sitten nostin kiviä käsissäni lähelle korvaani ja yritin kuunnella. Heti kun käsi lähestyi korvaa, alkoi semmoinen sähköinen suhina ja kuulin sanan HÄN hmhm hmhmh, ja koitin uudelleen ja taas sama toistui, kolmannella kerralla kun koitin oikein keskittyä niin kuulin kivien sanovat: HÄN ON HYVÄ ja unessa jotenkin ymmärsin, että tällä viitattiin Kirsiin :) Hauska uni ja hirmuisen ihmisläheinen uni kaikenkaikkiaan. 

Viime yönä sitten näin taas unta erilaisista parantajista ja energiahoitajista. Näin yhden parantajan talon erityisen yksityiskohtaisesti, miten hänellä oli erilaisia suojausesineitä riippumassa ikkunoiden edessä ja pihallaan puun oksissa. Unen lopuksi selailin vihkosta johon oli kerätty kuvat ja esitelmät näistä kaikista henkilöistä ja tämän naisen nimi jäi selvästi mieleeni. Se oli Vilma tai Alma, en muistanut enää varmasti herätessäni, mutta hänen kuvansa jäi vahvasti mieleen :) 

Joten paljon on nämä henkimaailman unet lisääntyneet, vaikka niitä jo aiemminkin on ollut, mutta nyt niitä tuntuu näkevän melkein joka toinen yö :) Saa nähdä mitä oivalluksia tässä vielä tuleekaan, tuosta Kirsi unesta esimerkiksi nyt kirjoittaessa vasta tuli mieleen, että empä ole koskaan koittanut kuunnella kiveä korvani läheisyydessä :) 

Tänään olen ollut erityisen kipeä, selkäni joka ei ole ollut pitkään aikaan kipeä, oli tänään todella kipeä ja joka ikinen nivel tuntui olevan tulessa. Loikoilin sängyllä puoli horroksessa kun yhtäkkiä päätin tehdä Carine Hagströmin sivuilta " Kroonisen väsyn" hoitokanavoinnin. Ja täytyy myöntää, että se oli taas kerran aivan ihana, ja tunsin enkelien hoidot kylmyytenä päälaellani, nilkoissani ja otsallani. Hyvin rentouttava hoito oli ja saatan tehdä sen uudelleenkin tässä piakkoin. Tätä väsyä on jatkunut jo liian pitkään (useita vuosia) ja nyt on aika päästää tuosta väsystä irti :)

Ihanaa loppuviikkoa kaikille toivotellen! Muistakaa hoivata itseänne tarpeeksi :)

5 kommenttia:

 1. Aivan upeaa asioiden avautumista unimaailman kautta, wau!
  Ihana tuo taivaasta pilvien läpi tuleva enkeli, johon totesit "Vihdoinkin he tulevat!" :)

  Tiedätkö, mulle tuli kummallinen olo siitä, että mun on saatava tehdä sulle kirjallinen kanavointi! Saanko? Jos saan, niin tarvitsisin kyllä sinun nimen, iän ja asuinpaikan. Ymmärrän, jos et halua paljastaa, mutta jos kiinnostuit, niin ota vaikka yhteyttä mun sähköpostiin tievaloon@hotmail.com.

  -JOhanna

  VastaaPoista
 2. PS: Kanavointi on ilmainen, harjoittelua minulle.

  VastaaPoista
 3. Wau, ehdottomasti!! :) Tiedätkö, että silloin kun kerran kirjoitit blogiisi, että haluaisit vapaaehtoisia omiin kanavointi harjoituksiisi niin meinasin ilmoittaa halukkuuteni, mutten sitten kehdannutkaan pyytää lupaa tulla mukaan. Ihanaa, että kysyit, laitan sinulle heti viestiä tulemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyi tulla aiheeseen liittyen vielä kommentoimaan. Meinasin kokeilla hieman enkeliheiluria vielä tähän illalle, mutta heti kun otin sen käteen se alkoi heilumaan EI - merkkiä. Kysyin, että enkö saisi kysellä mitään ja heiluri heilui vahvasti EI -merkkiä. Naurahdin ja laskin heilurin alas ja pudistelin päätäni. Ajattelin, että ei sitten kun vastaus oli noin selvä. Hetken kuitenkin tuumailtuani nostin heilurin uudestaan käteeni ja vaikka kunnioitankin vastauksia niin kysyin, että enkö tosiaankaan saa kysyä mitään ja heiluri heilui vahvaa EI -merkkiä :) Tässä vaiheessa hymyilin ja kysyin, että no tavataanko me sitten taas unissa, niin heiluri lähti heilumaan vahvaa KYLLÄ -merkkiä ja tähän vastaukseen tyydyin :) Joten innolla odotan taas tulevia unia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Johanna valtavan ihanasta kanavoinnistasi. Se oli täysin minun tämän hetkisiä sydämen asioita koskeva. Olet selvästikin oikealla tiellä energiahoitajaksi harjoitellessasi! Suuri kiitos viestistäsi se kannattelee taas pitkälle eteenpäin :) Suosittelen kaikille lämpimästi tulevia hoitojasi sydämeni pohjasta, niin osuvia ne olivat ainakin omalla kohdallani! Onnea ja onnistumisia edelleen matkallesi! Kulkekoon kaikki hyvä energia vierelläsi aina! :)

  VastaaPoista