tiistai 5. helmikuuta 2013

Uusia ulottuvuuksia

Täytyy myöntää, että olen ihan hurahtanut noihin Adonain välittämiin kirjoituksiin, teksteistä löytää aina sieltä täältä valtavia ajattelemisen aiheita, niin että välillä ihan pökerryttää.

Muutama päivä sitten silmäni kiinnittyivät yhteen lauseeseen, jossa kerrottiin siitä miten korkeamman ulottuvuuden elämän muodot alkavat tulla pikkuhiljaa näkyviin. Uutta tästä asiasta tekee sen, että nämä ovat konkreettisuudeltaan uusia asioita, vaikka vanhoissa kirjoituksissa ja tarinoissa niihin on viitattukin monesti eri uskonnoissa. Eli:

" Muinasikirjurit ovat kirjoittaneet useisiin pyhiin ideologeihin, että elämää esiintyy kolmessa eri muodossa, jotka ovat Savi (maabiologia), Tuli (sähköiset deevat = metsänhenget) sekä Valo (enkelit)."

Ja lausetta lukiessani minulle tuli samalla silmänräpäyksellä mieleen huvilakauden päättäjäisissä ottamani kuvat jossa kuvasin roihuavaa kokkoa rannalla. Kokon ja kameran välissä näkyi muutamassa kuvassa erikoinen valoefekti joka ei kuitenkaan näkynyt jokaisessa peräkkäisessä kuvassa, vaikka kuvat oli otettu samasta kohtaa peräkanaa. Tässä siis tuo kuva :)



Samalta paikalta otettuna erilaisella valotuksella sain ilokseni huomata, että paikalla oli iloitsemassa maisemista myös enkelipalloja ja tässä niistä yksi suurennos :)


En tiedä... joku voisi sanoa, että linssissä on ollut roska tai maasta nousee höyryä, mutta miksei samat ilmiöt esiinny sitten ihan jokaisessa räpsäyttämässäni kuvassa? Ja onko sillä loppujen lopuksi väliä? Jos ei muuta niin ainakin oma elämä tulee mielenkiintoiseksi ajattelemalla erilaisia vaihtoetoja :) Ja itselle se antaa aivan uutta perspektiiviä maailmaan, tietynlaista vastuuta omista teoista ja siitä miten erilaiset valinnat vaikuttavat luontoon ja omaan itseemme.

Olen saattanut jo jossain yhteydessä ottaa esiin sen miten tuolla meidän kesämökillä on niin kevyt ja hyvä olo aina. Minulla on esimerkiksi keuhkojen kanssa ongelmia ja tuolla mökillä hengitän kuin puhdasta ilmaa koko ajan keuhkoihini, eikä hengitys ahdista ollenkaan. Tähän olen jo itse pähkäillyt noita mäntyjen vahvoja vaikutuksia henkityselimiin, mutta kuka tietää millaisia muitakin auttajia siellä tontilla puuhastelee :) Ensi kesänä aion ottaa joku kerta asiakseni meditoida jonkun katajapensaan vieressä, ne kun saattavat olla useita satoja vuosia vanhoja. Eihän sitä koskaan tiedä millaisia viisauksia tuollaisessa vanhassa pensaassa saattaa piileä :)

Tiedä tuota , halusin kuitenkin jakaa tämän ajatuksen, koska olen pohtinut näiden asioiden todellisuutta monesti itsekin. Nyt vain yhtäkkiä yhdistin tuon lukemani tekstin ottamaani kuvaa. :)

5 kommenttia:

  1. Onpa mielenkiintoiset kuvat. Aivan kuin enkelien siipien heijastus tuo yläkuva.
    Itse olen katsellut uudella silmällä ottamiani kuvia kun luin eka kerran noista orbeista, valopalloista, ei ole vielä tullut vastaani :)
    Voitaisiinko tehdä retriitti teijän mökille ensi kesänä? Se olis huikeaa.
    Sinnepäin ihanan illan toivotukset!

    VastaaPoista
  2. Vielä lisään tuohon kirjoitukseesi, että mitä väliä sillä todellakaan on, selitetäänkö ne pallot ja heijastukset joillain kameranlinssiin eksyneellä roskalla, kuvan ottajalle itselleen on suurempi merkitys se mitä niistä ajattelee. Henkisiä ihmisiä kun ollaan niin näkymätön voi muuttua näkyväksi meidän silmissämme.

    VastaaPoista
  3. Totta, näin sitä itsekin olen pähkäillyt. Jos kuvat saavat minut hymyilemään niin ei se voi pahaksikaan olla :) Ja toivotaan nyt, että se mökki saadaan kuntoon kesäksi, koska ehdottomasti sinne on päästävä :)

    Noista enkelipalloista tuli vielä mieleen tuo Anu shi astan vieraana ollut Steward Pearce, joka oli ensimmöäisen kerran elämässään ollut yhteydessä henkielämän olentoihin juurikin noiden valopallojen kanssa. Vertaamatta nyt itseäni häneen, niin myös minä olen kokenut jo hereillä ollessa kerran nuo ihanat valopallot. Tuolloin ne olivat kaksin matkassa ja leijuivat puolelta toiselle pimeässä edelläni kun heräsin yöllä vessaan. Kauan mietin, että mistä ihmeestä heijastuu tuolla lailla valoa ja noin kohdistettuna kuin pienellä taskulampulla osoitettuna :) Nyt ymmärrän paremmin :)

    Ihanaa tiistai iltaa toivotellen! ps. ajatus siitä retriitistä ei muuten ollut yhtään huono :)

    VastaaPoista
  4. Moikka taas!
    Täytyypä käydä Anun sivuilla lukemasta Stewardista. Kiitti vinkistä.
    Tässä enkelikortin Leilasta josta kysyit:
    "Vietä nyt yksin aikaa luonnossa pohdiskellen sitä, mitä todella toivot ja haluat. Pyydä apua enkeleiltä, jotta näkisit asiat myönteisessä valossa".
    Lisäviesti: "Elämäsi on ollut viime aikoina levotonta ja sinun olisi hyvä hakeutua luonnon rauhaan. Mene luontoon yksinäsi vaikka vain pieneksikin hetkeksi. Et tarvitse muiden lupaa huolehtiaksesi itsestä ja sielustasi tällä tavoin. Mieti, milloin voisit mennä luonnon helmaan ja toteuta sitten suunnitelmasi päättäväisesti.
    Viettäessäsi aikaa yksin luonnossa anna mielesi vaeltaa vapaasti. Huomioi ajatuksesi ja tunteesi ja jos mahdollista, kirjoita ne ylös. Puhu sitten ympärilläsi oleville luonnon enkeleille ääneen tai hiljaa mielessäsi. Pyydä heitä puhdistamaan koko olemuksesi, kehosi ja aurasi kaikista paineista, joita olet mahdollisesti kerännyt itseesi. Pohdiskele sitä, mitä todella toivot ja haluat. Luonnon voimat vahvistavat rukouksesi ja tunnet olosi virkistyneeksi, kun palaat kotiin."

    Halataan meillä puut ensin :)

    VastaaPoista
  5. Hei Maia,

    Tämä teksti on tullut monta kertaa minulle esiin muissakin yhteyksissä ja olen sitä vain venyttänyt. Kaupungin sykkeessä asuessa ei monesti osaa nähdä niitä paikkoja jonne voisi mennä ns. metsään kävelemään. Olen itse asiassa jo viime viikolla ottanut töistä kaupunkikartan kotiin, jotta voisin sieltä löytää mahdollisesti jonkun kävelyreitin ja nyt kun minulla on tänään vapaapäivä niin taidankin vähän tarkemmin katsoa karttaa ja tehdä pienen kävelyn itsekseni. Tunnistan selvästi tuon levottomuuden ja suunnattomuuden itsessäni :) Kiitos suuresti kun toimitit tekstin minulle!

    VastaaPoista