perjantai 8. helmikuuta 2013

Eläimet henkioppaina

Halusin tänään kertoa omasta henkioppaastani joka päätti tulla elämääni eläimenä. Minun on häntä aika ajoin kovastikin ikävä, mutta minun onnekseni hän haluaa aika ajoin tulla ilahduttamaan ja lohduttamaan minua unissani :)


Kuvassa on rakas matkakumppanini nuoruuden ajoilta. Hankimme hänet perheeseemme juuri sinä kesänä kun minulla oli edessä koulun vaihto yläasteelle. Aivan kuin joku olisi jo tiennyt miten haastavan taipaleen joutuisin käymään läpi. Nyt jälkikäteen kun olen joutunut pohtimaan asioita jotka ovat olleet minulle aidosti rakkaita, niin päädyin siihen ajatukseen, että hän on ainut kohde elämässäni jota olen aidosti ja puhtaasti rakastanut ehdoitta ja jolle olen voinut tuntea olevani tärkeä omana itsenäni. Uskon vahvasti, että tämä henkiopas halusi ottaa fyysisen eläimen muodon vierelleni juurikin tuolle matkalle jonka saimme kulkea yhdessä ja tulen olemaan ikuisesti kiitollinen tästä yhteisestä kokemuksesta ja pyytettömästä rakkaudesta jota sain kokea.

Tässä vielä hieman vahvistusta asialle internetin ihmeellisestä maailmasta :)

Eläinenkelit (kaikki eläimet, myös villieläimet)

Eläinenkelit ottavat ympäristöstään ja ihmisistään negatiivisia energioita, vähentääkseen rakkaiden ihmistensä taakkaa ja muuttaakseen maapallon energioita. Eläimet ottavat ihmisistään negatiivista energiaa pyytämättä, pyytettömällä rakkaudella. Se on yksi heidän tehtävistään, jotkut eläinrodut ovat erikoistuneet jopa tietynlaisiin energioihin, esim. voimaeläimet. Mutta oli eläin erikoistunut mihin tahansa energiaan, ottaa hän silti ihmisistä kaikenlaista stressiä ja jännitystä. Joskus eläin voi hoitaa vaikka naapureitakin jos tähän tarvetta löytyy, koska tämän kaltainen apu ei koskaan rajoitu vain oman perheen jäseniin.

Koira voimaeläimenä = Jalous, uskollisuus, opettaminen.
Koira on lojaali ystävilleen ja yhteisölleen. Se on osittain villi ja puolustaa läheisiään hyökkäyksiltä ja vastoinkäymisiltä. Koira ymmärtää yhteisön tärkeyden samoin kuin susi, mutta sen sivistynyt puoli tekee koirasta uhrautuvaisen ja ihmisystävällisen. Koirahengen voima palvelee heitä jotka itsekin palvelevat: lääkäreitä, hoitajia, pappeja ja hyväntekeväisyystyöntekijöitä. Koiran parantava voima suojelee niitä, jotka auttaen omistautuvat toisille. 

Eläimet ajattelevat kuin enkelit ja rakastavat kuin enkelit, pyytämättä koskaan mitään takaisin. Ne auttavat ja rakastavat meitä ehdoitta. Etenkin kissat ovat energioiden mestareita ja puhdistavat koteja energioista päivittäin. Öisin ne vartioivat koteja myös kutsumattomilta vierailta. 

Tässä vaiheessa on tärkeää korostaa ja muistaa se, että jos eläimesi sairastuu, ja sillä on jopa täysin sama sairaus kuin sinulla - Se ei ole sinun syysi. Ei ole mitään syytä ruveta itsesyytöksiin, jos näin on tapahtunut. Eläimet eivät pelkää kuolemaa, ne elävät lyhyemmän elämän kuin me, eivätkä jää henkisesti kiinni sairauksiin tai kuolemanpelkoon. Ne elävät tässä hetkessä ja rakastavat. 

Jos eläin on tullut enkeliksi rinnallesi, rakastamaan sinua, tärkeintä on rakastaa sitä takaisin ja kiittää sitä sen tekemästä työstä maanpäällä. Olipa heidän tehtävä mikä tahansa, lemmikit tietävät mitä olevat tekemässä. Hyvin monet ihmiset sanovat, että heidän lemmikkinsä ei ole ihan tavallinen lemmikki ja että lemmikissä on jotain erityistä. Joidenkin mukaan henkiopas on henkilön kaksoisliekki (twin flame), jota voisi verrata oman sielun kaksoseksi, jota ilman henkilö ei tunne olevansa kokonainen. (tätä kokonaisuuden tunteen vajetta olen huomannut monesti, varsinkin silloin kun olen kaivannut ja ikävöinyt häntä oikein kovasti)

Eläimet tasapainottavat ihmisiä hämmästyttävällä tavalla, kokonaisvaltaisesti, kehon, mielen ja sielun tasolla. Teidän energiakehonne ovat yhtä, koska olette usein saman katon alla 24 tuntia vuorokaudessa. Voitte myös pyytää, ettei lemmikkisi ottaisi sinun kipujasi itselleen, jos huomaat sen tekevän niin ollessasi flunssassa tai kuumeessa. 

Kirjoittaessa yllä olevaa tekstiä, tunsin valtavaa kiitollisuutta ja lämpimät kyyneleet valuivat poskiani pitkin. Miten valtavan taakan oma koirani on ottanutkin itselleen tuolloin ja miten pitkäksi hän venytti elämäänsä jotta voisi olla pidempään rinnallani (15-vuotias). Loppumetreillä hän oli hyvin sairas ja koin itse silloin valtavaa huonoa omaatuntoa kun en voinut pitää hänestä parempaa huolta (en asunut enää kotona, enkä voinut ottaa häntä itselleni).

Hän kävi hyvästelemässä minut unissa ennen kuolemaansa, on käynyt lohduttamassa minua monesti unissani tai ollut mukana iloisissa unissani pois menonsa jälkeen. Aina olen muistanut unen jälkikäteen ja se on antanut minulle suunnatonta lohdutusta elämääni. Viimeisin vierailu tapahtui täällä uudessa asunnossamme joulun aikaan, olimme juuri hetki sitten muuttaneet uudelle paikkakunnalle ja monen moisia ajatuksia kiersi päässäni uudesta kaupungista, ystävien puuttumisesta ja vastaavista. Joulun alla joulukinkkua paistaessa, näin yöllä unen jossa heräsin huolissani katsomaan uunissa olevaa kinkkua ja ilokseni huomasin, että koirani makaa rauhallisesti siinä sängymme vieressä ja nosti päätään kun nousin hätääntyneenä sängystä. Hänen ilmeensä oli lähinnä hämmästänyt ja semmoinen, että " Mihinkäs sinä nyt juokset?" :) Tämä uni oli aivan ihana vain ja ainoastaan sen vuoksi, että näin hänet makaamassa uuden asuntomme lattialla sänkyni vieressä. Niin kuin hän nukkui ja valvoi uniani monen monta vuotta sänkyni vieressä nuoruudessani.

Iso ja aito rakkaudentäytteinen kiitos hänelle hänen tulemisestaan elämääni.

2 kommenttia:

  1. Suloinen koirasi on ollut. Mielenkiintoista miten se on kotiutunut myös uuteen kotiinne.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, minunkin mielestä oli aivan ihanaa, että hän on löytänyt tiensä tänne uuteenkin kotiin :) Ja nyt kun luin tekstiä uudelleen läpi, niin joku saattaa tuntea ettet ole koskaan ketään muuta rakastanut ja sitä tunnetta en halunnut tokikaan tuoda esiin. Olen rakastanut ja monesti! Tosin muihin rakkauksiin on vahvasti kuulunut osana aina isoja odotuksia tai pettymyksiä tai pelkoja tai jotain muuta vastaavaa. Miksiköhän se rakastaminen onkin niin haastavaa :)

    Yksi meedio minulle kerran sanoi, että " Oletko huomannut, että olet täällä melkoisessa rakkauskoulussa. Sinua opetetaan rakkaudella. Ja mitä pikemmin hyväksyt tämän sen helpompaa tulee olemaan" :) Että ehkä se rakkauden epäily pitäisi jo osata lopettaa... Hahaha...

    VastaaPoista