sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rautaenkeleitä ja taidemaalausta Ü

Ihanaa sunnuntaita kaikille Ü

Meillä on ollut melkoinen luovuuden viikonloppu täällä käynnissä anopin kanssa. Olemme ahertaneet rautaenkeleitä ja tänään innostuimme vielä maalailemaan tauluja. Aivan ihania aikaansaannoksia ja voi sitä luovuuden voimaa :)


Tässä alla vielä luovuuden näytteet maalauksien muodossa. Kyllä on nyt annettu kunnolla luovuuden virrata tänä viikonloppuna :)


Tähän päälle teimme myös yhden kanavoinnin jolla puhdistimme kehoa uusia tulevia energioita varten. Myös enkelikortit kertoivat meille tarinoita viikonlopun aikana. Todella tapahtumarikas viikonloppu siis takana :)

Itse tutustuinkin ensimmäistä kertaa nyt noihin "Elämän tarkoitus" kortteihin ja nostin sieltä kaksi seuraavanlaista korttia esiin:

Kirjoittaminen - kortti

Sinä parannat, inspiroit, opetat ja viihdytät ihmisiä kirjoittamillasi sanoilla. Nostit tämän kortin vahvistamaan tuntemustasi, että haluaisit olla kirjailija. Oli ajatuksesi sitten kokonaisen kirjan, artikkeileiden tai blogiin kirjoittamisessa, enkelit rohkaisevat sinua kokeilemaan kirjoittamista yhtenä uravalintana. Tämä toki vaatii sinulta hieman itsekuria, koska joudut antamaan tälle hommalle joka päivä hieman aikaasi.

Enkelisi muistuttavat, että kirjoittaminen on taidetta eikä tiedettä. Joten kirjoitus ei voi koskaan olla täysin täydellistä. Egosi saattaa kuiskia sinulle erilaisia pelkoja kirjoitusprojektiasi kohtaan ja jos näin käy, niin kutsu enkeleitäsi (eritoten Gabrielia) vahvistamaan, selkeyttämään ja motivoimaan tavoitteitasi.

Enkelisi auttavat sinua myös löytämään julkaisijan projektillesi, jos näin haluat, kuuntele vain intuitiivisesti mitä he vastaavat.

Henkinen opettaja

Sinä parannat järjestämilläsi tunneilla, sessioissa ja seminaareissa. Olet parantaja joka tavoittaa yleisönsä sanojensa kautta. Opetat tavalla joka tuo parantavaa voimaa asiakkaillesi, lukijoillesi ja kuuntelijoillesi. Teet tätä jopa ystävillesi ja perheellesi. Itse asiassa, ihmiset etsivät sinusta turvaa saadakseen opastusta, mukaanlukien myös ventovieraat jotka saattavat avautua sinulle hyvinkin intiimeistä ja mieltä painavista asioista. Sinusta huokuva luottamus ja sisältä hohtava valo ovat kuin merkkejä toisille ihmisille, että olet syntyjäsi henkinen opettaja.

Tämän kortin nostaminen  kertoo, että toivot tulevasi henkiseksi opettajaksi ainoastaan työn tuomasta ilosta, ilman egosi huolta menestyksestä tai kuuluisuudesta. Olet luonnostasi jo kanava, joka tuo ylempää ohjausta ihmisille jotka pyytävät sinulta opastusta omaan elämäänsä. Tutkit myös aktiivisesti ihmisluontoa, varsinkin kun on kyseessä henkinen polku. Tämän myötä tuot uutta uniikkia kuuluvuutta henkisen opetuksen piireihin. Niin kauan kun keskityt palvelemaan muita ja olemaan oma itsesi, löydät laajan ja vastaanottavan yleisön itsellesi.

Ota nyt pieni hetki itsellesi ja pyydä ohjausta suojelusenkeliltäsi: " Mitä askeleita minun tulisi nyt ottaa, että pääsisin ottamaan askeleita kohti henkisen opettajan virkaa?". Huomioi ajatukset, tunteet ja merkit jotka kumpuavat sinulle tämän kysymyksen jälkeen ja pyydä jatkossakin apua selkeyttämään tätä tavoitettasi.

Huh, hyvin mielenkiintoisia kortteja taas, vaikka täytyy myöntää etten osaa vielä ajatella itseäni mitenkään isomman mittakaavan mukaan henkiseksi opastajaksi, mutta toki olen huomannut pitkin elämääni, että ihmiset tulevat helposti minulle puhumaan ongelmistaan ja pyytävät neuvoja. Ehkä olen tätä opastusta tehnyt jo tiedostamattani koko elämäni ajan, kuka tietää :) Ja tuosta kirjoittamisesti voin sydämestäni sanoa, että siitä nautin hirmuisesti, jos haluatte lukea tarinoitani, niin muutama löytyy jo tuolta Cafe Nalle sivuilta :)

Pyytäessäsi avustusta seuraaviin askeliin, mitä minun tulisi ottaa tällä henkisellä tielläni, sain Viisauden korttipakasta itselleni "Lady of the mirrow" kortin, joka kertoi miten me heijastamme maailmaa itsellemme peilin lailla. Se mitä me tunnemme sydämessämme, heijastuu meille takaisin ulkomaailmasta. Kortti pyysi minua tarkastelemaan itseäni peilin lailla ympärillä tapahtuvien asioiden kautta. Kortti muistuttaa vahvasta vetovoiman laista, eli se mitä sinä olet ja ajattelet, sitä sinä saat takaisin ympäröivältä maailmalta. Kortin tarkoitus ei ole kuitenkaan saada itseä tuntemaan syyllisyyttä siitä, että on kutsunut ikäviä asioita elämäänsä, vaan jotkut tietyt asiat on tuotu matkallesi testaamaan uskollisuutta itsellesi. Tarkastele elämääsi ja elämän tapahtumiasi ja vertaa niitä tähän hetkeen. Mitä yhtäläisyyksiä löydät ja miten olet menneitä tilanteita ratkonut.   Päästä irti kaikesta tuomitsevuudesta ja hyväksy kaikki asiat niin kuin ne eteesi tuodaan, rakkaudella. Lady of the Mirrow pyytää sinua kunnioittamaan jokaista tarinaasi ja näkemään ne pohjustuksena johonkin isompaan. Voitko nähdä itsesi juuri siinä paikassa kuin sinun pitääkin nyt olla? Pidätkö siitä mitä näet peilistä?  Ymmärrätkö täysin reaktioitasi ja motiivejasi tämän uuden pyyntösi takana? Löydät vastauksesi kun käyt elämäsi tapahtumia läpi avoimesti ja rehellisesti.

Eli jos oikein ymmärsin niin vielä on hieman käytävä itsetutkiskelua läpi ennen kuin pääsen seuraavalle portaalle. Jotain on vielä selvittämättä ja tunnen sen itsekin, jokin osa on vielä itseltä kadoksissa ja yksi iso asia varmasti on luottamus itseen. Sitä on meinaan tuotu vahvasti esiin monesta eri suuntaa :)

Mutta nyt toivottelen teille kaikille ihanaa sunnuntai illan jatkoa ja palataan asiaan taas kun jotain mukavaa ja hätkähdyttävää tapahtuu. Paljon energioita uuteen alkavaan viikkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti