keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ihania uusia asioita Ü

Viime viikkoisen työpaikka selkkauksen jälkeen oli ihana kokea taas itsensä arvostetusti jossain toisaalla. Kävin Mannerheimin lastensuojeluliitolla haastattelussa päivystäjän virkaan (vapaaehtoistyö) ja sain heti haastattelun päätteeksi vastauksen " Minä voin jo tässä vaiheessa sanoa, että sinä tulet valituksi.". En osaa edes tuoda esiin miten onnellinen olo minulle tuli, vaikka tuolla palkallisessa työssä tapahtunut vaivaakin vahvasti mieltä.

Maanantaina tulivat myös loput enkelikortit ja tässä kuva alla :) Kolme pakkaa olikin jo tuttuja ennestään, ainostaan tuo Wisdom-pakka oli täysin uusi.


Illalla sitten availin noita korttipaketteja ja koska olen aivan ihastunut noihin keijukortteihin niin aloin niitä käymään läpi hissukseen käsissäni. Sen jälkeen kun olin käynyt kortit läpi ja lukenut mitä ne edustivat, käänsin ne väärin päin ja aloin sekoittelemaan niitä. Ajattelin, että ottaisin kolmen kortin pikaennustuksen. Sekoittelin ja sekoittelin, olin pitkälti omissa ajatuksissani ja kääntelin mielessäni tuota työpaikalla tapahtunuttta asiaa. Yhtäkkiä aloin kiinnittämään huomioita siihen miten kortteja nousi erilleen aina pakkaa sekoittaessa ja tuumasin, että hei, jospa nostaisinkin näitä kortteja satunnaisesti silloin kun ne työntyvät toisista erilleen. Tässä kortit jotka nousivat esiin ja en voinut olla kuin hämmästynyt niiden ajankohtaisuutta :)


Ensimmäisenä nousi esiin kaksi korttia ja kääntäessä kortit meinasin pudota tuolilta :) Nämä kaksi korttia olivat " Hyvästit vanhalle ja tervetuloa uusi" sekä "Uusi ura" :) Tuo ensimmäinen kortti sanoen, yksi osa elämästäsi on nyt tullut päätökseen ja on aika ottaa vastaan jotain uutta mitä elämä tarjoaa. Uusi ura kortti taas oli muistutus siitä miten keijut ja  universumi on kuullut hiljaiset pyyntöni löytää työ joka tuo mukanaan enemmän täyttymystä ja tarkoitusta elämääni.

Seuraavaksi sekoittelusta erilleen nousi " Kärsivällisyyttä, pyydän"- kortti, jonka sanoma oli, että pyyntösi on kuultu ja prosessi on jo käynnissä, mutta koska en tunne näkeväni tuloksia vielä tässä hetkessä niin keijut muistuttavat minua kärsivällisyydestä. Minun tulisi vain uskoa siihen, että toiveeni on kuultu ja asiat ovat menossa juurikin oikeaan suuntaan.

Viimeisenä nousi esiin vielä " Kevät" -kortti, joka toi esiin, että kaikki toiveeni ovat toteutumassa kevään myötä samoihin aikoihin kun kukat alkavat kukkia. Keijut pyytävät antamaan kaikki huolet heidän huostaansa, koska he näkevät sinne verhon taakse jossa kaikki ne haaveet ja toiveet ovat jo tulollaan.

Aivan ihania kortteja :) Ja antoivat kyllä voimia jatkaa kevääseen. Sain lisäksi vielä yhden kortin jota en osaa vielä tällä hetkellä yhdistää mihinkään tiettyyn asiaan ja se varmaan aikenee sitten joskus myöhemmin. Tämä kortti oli " Tytär ". Kortti sanoo näin: Tämä kortti tarkoittaa, että naispuolinen henkilö joka on sinua huomattavasti nuorempi (luultavasti sinun tyttäresi), tulee olemaan ratkaisevassa asemassa antamassa vastauksia kysymyksiisi. Hän on hyvin intuitiivinen ja tietää hyvin miten sinua voi auttaa, olipa hän miten nuori tahansa. Vietä aikaa "tyttäresi" kanssa vahvistaaksesi tätä sidettä ja avaa sydämesi vanhemman ja lapsen väliselle rakkaudelle. Silloin kun sydämesi täyttyy suhteestasi tyttäreesi, koko elämäsi hyötyy siitä.

Tämä viimeinen kortti on mysteeri, mutta ehkä se aukeaa ajan mittaan :) Tähän loppuun on pakko kertoa vielä... Otin tuossa korttikotelon äsken käteeni ja olin kaatamassa kortteja käsiini tarkistaakseni yhden yllä olevan kortin sanoman. Korttipakka lipesi kuitenkin kädestäni ja puolet pakasta tippui suoraan maahan, niin ettei ne oikeastaan ollenkaan levinneet hajalleen ja arvatkaa mikä kortti oli tuolla lattialla pakan päällimmäisenä :)

"Kävele pois" Jätä taaksesi epäsuotuisa tilanne ja nauti uusista ovista jotka aukeavat tämän tilanteen johdosta :) Kortti kertoo, että voin turvallisin mielin tehdä nyt haaveilemani muutoksen. Olen halunnut tehdä sen jo pitkään, mutta olen ehkä pelännyt miten muut mahtavat reakoida päätökseeni. Tämä kortti on osoitus minulle, että nyt on juurikin se oikea aika lähteä - tulen olemaan iloisempi ja terveempi tämän muutoksen tuloksena. Kortti kehottaa pyytämään keijuja avuksi, että he siloittaisivat tietä ja antaisivat kaiken tarvittavan taloudellisen tuen tälle muutokselle ja että mitä nopeammin teen päätökseni, sitä nopeammin jotain uutta ja ihanaa pääsee tulemaan tilalle.

Hurjaa :) Ja ihanaa :) kuten yllä olevissa ensimmäisissä korteissa luki, pidän yllä vielä hetken kärsivällisyyttä, koska kortti toi vahvasti esiin sen, että joitain tiettyjä asioita on ensin tapahduttava, että lopullinen muutos on mahdollinen.  Ompa jännittävä kevät edessä ja tiedän juurikin mistä muutoksesta tässä nyt koko ajan puhutaan :)

Ihanaa illan jatkoa kaikille ja niille jotka vielä eivät aivan ole löytäneet sen punaisen langan päätä, niin annan neuvoksi, että kuunnelkaa tarkkaan niitä tilanteita joissa huomaatte hyräilevän hilpeästi ja jotka saavat sinut hymyilemään. Se, että olen nyt alkanut antamaan enemmän huomiota noille pieneille onnen hipuille, ovatkin yhtäkkiä kasvaessaan antaneet minulle aivan uusia näkökulmia tulevaisuuteen.

Yllätysrikasta loppuviikkoa toivotellen!

2 kommenttia:

 1. Huomenta Sunshine!
  Olen ottanut tavaksi käväistä aamuisin blogissasi ja mitäs ihanaa tänne kuuluukaan. Unelmastasi alkaa tulla totta, hienoa :) Kaikki järjestyy - mantraa täällä hoen itselleni, sinun kohdalla se näkyy jo:)
  Ihanaa viikonloppua!
  T. Maisa

  VastaaPoista
 2. Hyviä iltoja Maisa,

  Ja kiitos ihanasta viestistäsi. Vaikka tosiaan koenkin välillä suurta turhautumista niin kyllä nämä hiljaiset hetket heilurin, riimujen ja enkelikorttien kanssa valaa uskoa tulevaan :)

  Tuosta Tytär-kortista tuli nyt päivällä mieleen yhtäkkiä muutama yö sitten näkemäni uni. Tuntematon nainen otti minua ranteista kevyesti kiinni ja alkoi kertomaan minulle ennustuksia. Hän sanoi esim. että lottovoitto on tulossa lokakuussa ja muistan huokaisseeni unessa, että silloinko vasta :) Toiseksi muistan ennustuksista hänen sanoneen vain, että "Tyttö-vauva tulossa" ja siinä vaiheessa mutisin mielessäni, että hahaa, tämä täti on feikkiä kun ei tiennyt että minulle on kaikki ennustaneet poikia :)

  Ja nyt kun mietin asiaa, niin eihän se välttämättä tarkoita että juuri minulle on syntymässä tyttö-vauva, vaan saattaa olla että joku tyttö on tulossa maailmaan jolla on kuten korteissa sanotaan, suuri merkitys omaan elämääni :)

  Mielenkiintoisia juttuja :)

  VastaaPoista