lauantai 12. tammikuuta 2013

Ensimmäinen julkinen tulkinta Ü

Hei vaan kaikille,

Olen saanut kunnian tehdä muutaman kerran jo ystävilleni ja läheisilleni tulkintoja riimukivillä tai enkelikorteilla ja suuri kiitos siitä täytyy lähettää henkiolennoille, että he ovat niin avuliaasti olleet mukana tuomassa lohdutusta esillä oleviin kysymyksiin.

Maisa pyysi minulta enkelikortti tulkintaa ja koska hän otti itse asian esiin niin laitan esiin nousseet viestit nyt tänne blogiini. Sen enempää kertomatta taustoja avunpyytäjästä, tässä alla kortit:


Lähimenneisyyttä koskien nostin esiin viisauden kortin ja tässä suomennos alla:

Viisaus:
Tieto on opittua, mutta viisaus on taivaalista johdatusta itsesi sisällä. Enkelisi kehottaa sinua yhdistymään tuohon tyyneen, hiljaiseen keskukseesi ja kuuntelemaan sielusi viisautta. Näin perustat valintasi oman äärettömän itsesi päätöksiin ja toimit puhtaasti omien tuntemustesi pohjalta. Tällaisen viisauden kanssa näet elämän uudessa perspektiivissä ja kaikki draama ja pelot tuntuvat mitättömiltä katsoessasi sitä "isoa kuvaa". Kulje läpi elämänpolkusi kuin yksi viisaista tietäjistä ja kaikki tulevat ihailemaan ja kunnioittamaan sinua.

Tämän kortin muistutus sinulle: Minä kuuntelen viisauttani

Tämän hetkiseen tilanteeseen nousi seuraavanlainen kortti:

Kommunikaatio:

Enkelisi haluavat muistuttaa sinua, että pystyäksesi olemaan henkinen olento sinun tulee myös olla aito ja rehellinen. Silloin kun puhut sydämestäsi toiset tuntevat tuon totuuden värinän ja luottavat sinuun. Puhu positiivisesti. Keskity elämän hyviin asioihin, koska näin tunnet itsesi iloisemmaksi ja terveellisemmäksi. Kommunikaatio on aina kaksi suuntainen tie. Kuuntele kiinnostuneesti ja vastaa avoimesti. Tämä tapa parantaa kaikkia suhteitasi. Kommunikoi säännöllisesti "lähteen" kanssa käyttäen rukouksia jotka edustavat kysymyksiä ja meditoiden joka edustaa kuuntelemista. Varmista, että kanavat ovat koko ajan auki. Ole silta toisille ihmisille heidän ajatusten ja sydämensä välillä. Pyydä enkeliäsi astumaan auraasi ja kommunikoimaan korkeammalla tasolla sinun kauttasi.

Tämän kortin muistutus sinulle: Minä kommunikoin selvästi ja rehellisesti

Tulevaisuuden osalta nostin taas tällaisen kortin:

Ilo:

Ilo kumpuaa siitä yhteydestä mitä sinä tunnet "lähteeseen" ja on ominaisuus joka valaisee sinua. Enkelisi kehottavat sinua etsimään tätä alkuperäistä todellisuutta jokaisesta hetkestä elämässäsi. Koeta katsoa pinnan alle ja näe se todellinen valo joka jokaisen vastaantulevan ihmisen sisällä palaa. Tällä tavalla tulet tietoiseksi luomisen ihmeistä ja ilo sytyttää elämäsi eloon. Löydä ilo kaikesta, koska ilo on avain valaistumiseen. Nauti elämästäsi.

Tämän kortin muistutus sinulle: Löydän iloa kaikkialta elämästäni

Näin, tässä nämä kortit ja muistutan vielä kaikille, että minä en osaa sanoa ovatko kortit oikeat tähän tilanteeseen, vain ja ainoastaan henkilö jolle ne on tarkoitettu voi saada niistä jotain ajatuksia itselleen. Sen verran voin kuitenkin tähän tulkintaan todeta, että nyt tämän uuden tilanteen edessä enkelit tuntuvat tuovan vahvasti muistutusta siihen, miten tärkeää nyt on keskittyä niihin kaikkiin ilon aiheisiin elämässäsi.

Voimia ja rakkautta :)

2 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tulkinnoistasi enkelikorttien avulla.
  Minä olen opetellut kuuntelemaan sisäistä viisauttani lähiviikkoina. Kuulostelemaan mitä minun missäkin tilanteessa pitäisi tehdä, joskus onnistun, mutta joskus vanha pääsee valloille - opettelua opettelua. Lähimenneisyyttä hyvin kuvaava kortti.

  Tämän hetkinen tilanne kuvaa myös hyvin tilannettani. Otan yhteyttä enkeliini päivittäin ja meditoin.Siitä on tullut minulle ihan tarve tehdä näin.

  Tulevaisuuden kortti myös puhuttelee. Ilo on ollut hakusessa, mutta tämä on hyvä muistutus siitä että iloa tulee etsiä kaikesta mitä hyvää minulla on ja torjua negatiiviset ajatukset, toki negatiivinenkin kuuluu elämään, mutta ne tulee käsitellä, tehdä mitä voi ja mitä ei voi, niin päästää irti ja siirtyä eteenpäin.

  Hyvää yötä
  Halauksin Maisa

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että korteista oli jotain lohtua. Nyt tuntuu, että kortit antavat hyvinkin ajankohtaisia neuvoja ainakin itselleni. Ja ihana huomata, että ne toimivat minun kauttani myös muille :) Kevättä jo kovasti odotellen :)

  VastaaPoista