tiistai 19. maaliskuuta 2013

Voimaannu Messut 2013

Kylläpä oli taas kerran niin ihana messu viikonloppu, että oksat pois :) Seinäjoella järjestetään vuosittain Voimaannu Messut näin keväisin ja uskon, että heillä saattaa olla kohta edessään isomman paikan etsiminen, sen verran vieraita messuilla oli :)

Lähdin tänä vuonna messuille anoppini kanssa ja äitini liittyi joukkoon sitten myöhemmin paikan päällä. Kovasti olin koittanut etukäteen katsoa mitä olisi kiva nähdä ja kuulla, mutta hyvin nopeasti minuun iski melkoinen shoppailu hulluus :) Itse myyntipöydissä en hätinä kerennyt käymään ollenkaan, niin kovasti olin buukannut itselleni ohjelmaa. Päivä alkoi Hortsman tekniikkaa kokeilemalla, jossa tietynlainen fysioterapia yhdistyy energiahoidon kanssa ja minuun hoito vaikutti valtavasti, vaikka mahdollisuus olikin kokeilla hoitoa vain 15 minuuttia. Energiat tuntuivat vahvasti hoitajan käsien kautta kehooni ja hoito jatkui vielä pitkälle päivään. Jostain syystä olen hirmu herkkä hoidoille ja niiden ns. jatkuvuudelle varsinaisen hoidon jälkeenkin :)

Tämän jälkeen kävin luennolla sydänälystä ja sydämemme voimasta luoda unelmamme todeksi. Meillä on olemassa tähän tehtävään monenlaisia apureita, kunhan ymmärrämme pyytää apua oikein :) Tästä aiheesta sivusinkin jo edellisessä postauksessani. Luennon jälkeen oli ruokatauko ja sen jälkeen uusi luento luonnonmukaisesta kauneuden hoidosta, joka ei aivan vastannut sitä mitä odotin. Luento käsitteli lähinnä luonnonkosmetiikkaa ja ihoa, itse kun olisin odottanut enemmän luonnosta hyödynnettäviä raaka-aineita. Tämän jälkeen juoksinkin jo selvänäkijän luokse ja tämän jälkeen ehdin hieman mennä läpi myyntipöytiä kunnes meidät kaapattiin tutustumaan Sahaja Joogaan keskellä kuhisevaa myyntitoria :) Menimme kukin omilla tahoillamme lähes koko päivän ja törmäsimme satunnaisesti aina päivän aikana joko ruokalassa tai myyntikojujen äärellä :) Päivä meni älyttömän nopeasti ja ennen kuin osasin edes odottaa oli jo aika lähteä hotellille.

Ruokailun jälkeen levähdimme tovin hotellihuoneessa ennen illan yllätysohjelmaa. Kirsi Ranto oli ilmoittanut sivuillaan pitävänsä Amma-illan Jalasjärvellä ja innoissamme lähdimme katsomaan mitä tuo ilta pitäisi sisällään. Ilta toi mukanaan uuden kokemuksen Intialaisiin lauluihin ja ehdottomasti koko shown ryöväsi pieni vauva joka oli pakahtua menoon ja meininkiin, niin innoissaan hän vispasi käsiä ja suutaan musiikin tahtiin :) Kotiin lähdimme illan suussa yhtä kokemusta rikkaampana. Kirsille suuri kiitos tästä uuden kokemuksen mahdollistamisesta! Enkelit olivat vahvasti läsnä aina kun silmänsä sulki :)

Hyvin nukutun yön jälkeen uusi messupäivä koitti ja edessä oli kädestä ennustajalle meno :) Sunnuntaille olin myös varannut hyvin aikaa koluta myyntikojut läpi ja ehdimmehän me kyllä muutamalle luennollekin; voimaeläimet ja Kirsin pitämä Voimaannu enkeli-illoissa. Mukaan messuilta tarttui useampi kivi, pari kirjaa, aloe vera tuotteita, speltti-näkkäriä (TOSI HYVÄÄ) ja yksi ihana luonnon siemenestä valmistettu koru.

Aihetta ja ajateltavaa tuli ihan tuutin täydeltä, mutta ostamani kirja " Enkelikoodi" avasi minulle ihan uudenlaisen maailman tutustua energioihin :) Kiitos anopilleni ja äitilleni ihanista messukokemuksista ja innolla odotan jo ensi vuoden messuja :) Tässä alla messuostoksia :)


Uusia kiviä päätyi taas kotiini, mutta teen niistä tuonnempana oman postauksen. Ylhäällä näkyvät vuorikiteestä pieni kivi sekä käsikoru, vihreä on malakiitti, sininen on atsuriitti ja alla näkyy punainen akaasi sekä kuukivi. Tarkoituksena olisi koota pienistä kivistä ryhmä hoitokiviä.


Tämä kirja oli ehdoton löytö kivien ohessa. Kirjassa ohjeistetaan kädestä pitäen tunnistamaan erilailla eri energioita. Tänään jo kokeilin ensimmäistä harjoitusta ja olen ihan innoissani :) Tästäkin teen oman postauksen :)

Päätin ostaa kirjan myös voimaeläimistä, mutta kolme ensimmäistä eläintä joita olisin halunnut löytää kirjasta jälkikäteen eivät olleetkaan merkittynä kirjaan; Ilves, aasi ja tikka :) Ilveksen toki löysin sitten interebntin ihmeellisestä maailmasta, mutta tämä kirja olkoon tukena aina silloin kun tarve tulee :)


Tästä ihanasta korusta en saanut silmiäni irti messuilla ja lopuksi minun oli pakko ostaa se! Siunasin sen omaksi metsäkorukseni, joka auttaa minua voimaantumaan luonnossa. Koru on tehty palmun siemenestä ja osa tuotosta menee Kolumbialaisten lasten taidekoulutukseen. Aivan ihanaa :)

Iltaisin rentouduimme aina meditaatiomusiikin tahdissa ja kääntelimme enkelikortteja, aamuisin taas herätimme itsemme päivään joogaamalla ja hyvällä aamupalalla. Ja ettei viikonloppu olisi loppunut virkistävine tapahtumineen ja ihmetyksineen liian aikaisin, saimme kokea kotimatkalla vielä aivan uskomattoman revontuli näytöksen tummalla yötaivaalla. Täydellinen päätös täydelliselle viikonlopulle! Kiitos ihanaiset kaikille teille jotka mahdollistitte tämän ihanan viikonlopun! Matka oli todellakin huikean voimaannuttava :)

Miten runsasta ja ihmeellistä elämäni onkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti