maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen kosketus reikihoitoon

Olen niin onnekkaassa asemassa, että olen saanut kokeilla eilen reikihoitoa. Hoito oli valtavan hoivaavaa ja tuntui jatkuvan vielä pitkään itse hoidon jälkeenkin :) Nyt itse asiassa vasta jälkeenpäin ymmärsin mistä tuo valtava väsy hoidon jälkeen tuli. Olen ennenkin kohdannut vastaavaa, silloin kun hoito on ollut hyvin voimakasta. Olen saattanut olla noin vuorokauden ihan kuitti ja valmiina vaipumaan uneen joka hetki. Ja myös kivut on lisääntyneet puhdistuksen myötä. Nyt vasta tänään muistin tällaisen vaikutuksen edellisiltä muutamalta kerralta muissa hoidoissa.

On älytöntä tuntea miten valtava hoivaava ja virkistävä energia tuntuu jalanpohjissa kun kädet on asetettuna jalanpohjia kohden. Tunsin kirjaimellisesti aivan kuin valoenergia olisi itse hieronut hyvin hellästi jalanpohjiani ja jalkoihini levisi valtavan kevyt ja raikas tunne kauttaaltaan lantioon asti. Oi miten rentouttavaa! Ja energiat olivat vahvasti läsnä muutenkin, näin valtavasti valoliikettä koko hoidon ajan silmieni edessä :) Kiitos, kiitos, kiitos! :) Kiitos kaikille mahdollisille tahoille tästä mahdollisuudesta, olen aidosti otettu!

Hoidon jälkeen tuntui kuin elimistössäni olisi ollu tonnikaupalla raskasta lyijyä, jalkoja lukuunottamatta, ne olivat täysin kivuttomat, vaikka juuri olin tuskissani kiivennyt rappuja ylös polvikipujen saattelemana. Hoidon jälkeen silmät ei meinannu mitenkään pysyä auki :) Nukuin yön ja sieltä täältä särki ja kolotti, aamusta selänkipuilu jatkui vaikka jaloissa olikin todella kevyt olo. Kotiin bussilla tullessa nuokuin silmät kiinni koko 1,5 tuntia kuunnellen ensin rauhoittavaa meditaatiomusiikkia ja tehden sitten päälle vielä Anun höyhenmatka meditaation. Kotiin päästyä rojahdin kirjaimellisesti sängylle. Uinuin muutaman tunnin unen rajamailla ja nautin ulkoa tulevista auringon säteistä kasvoillani. Tämän jälkeen olin yhtäkkiä melko virkeä ja kipuilukin oli lakannut selässäkin, vähän toki jäykkyyttä oli vielä ja olin selän kanssa varovainen, mutta kipu oli lakannut :) Ja muistan edellisistäkin vastaavista voimakkaista hoidoista, että minulle vielä varoiteltiin, että saatan tuntea todella syvää väsyä ja kipuja saattaa nousta vahvasti pintaan. Hurjaa miten en sitä aiemmin muistanutkaan :)

Uskon, että ensi yön pitkän unen jälkeen olen kuin uusi ihminen :) Joten suuri kiitos tämän kokemuksen mahdollistajille ja pieni ajatus onkin jo muhinut vastapalveluksesta :) Ihanaa hoivaavaa hoitoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti