tiistai 19. maaliskuuta 2013

Aistit testiin Ü


Ostin tosiaan Seinäjoen Voimaannu Messuilta kirjan nimeltään "Enkelikoodi" ja kirjassa kerrotaan helpoin selityksin miten voi harjoitella sinun ja enkeliesi välistä yhteyttä. Kirja pisti heti ensimmäisenä messupäivänä silmään ensimmäisellä myyntipöydällä ja pikkuisen käänsin ensimmäisiä sivuja nähdäkseni sisällysluettelon. Se mikä ensimmäisenä herätti huomioni oli sisällysluettelossa listatut erilaiset harjoitukset. Jätin kirjan kuitenkin sijoilleen, koska olimme juuri tulleet vasta paikan päälle. Ostin kirjan sitten loppujen lopuksi vasta sunnuntaina melkein viimeisenä ostoksena kun olin itse asiassa päättänyt ostaa samasta pöydästä voimaeläin luennon jälkeen voimaeläimistä kertovan kirjan. Ja miten onnekas olinkaan kun tämän kirjan myös oheen ostin :)

Eiliseltään jo tutustuin kirjan ensimmäisiin kappaleisiin ja kirjoittajan kirjoitustapa valloitti ihan täysin minut. Ensimmäinen lause joka pysäytti minut ajattelemaan oli:

Miksi haluat saada yhteyden enkeleihin?

Kirjoittaja kehoitti kysymään tätä lausetta ihan ensimmäisenä itseltään. Hän jatkoi;" Kysymys saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta siihen antamasi vastaus määrittelee sen, miten onnistuneet suhteet pystyt luomaan enkelimaailmaan pidemmällä aikavälillä. Jos haluat enkelien auttavan sinua tavanomaisten tavoitteiden saavuttamisessa, kuten rahan hankkimisessa, terveyden ylläpitämisessä, rakkauden löytymisessä, perheasioissa tai uralla menestymisessä, suosittelen sulkemaan kirjan saman tien. Sinun kannattaa ennemmin maksaa ennustajalle! Enkelit eivät ole ennustajia sen enempää kuin me itsekään."

Kirja herätteli minua kovasti erilaisilla lauseillaan; " Elämäsi on juuri sellaista kun sen tällä hetkellä pitääkin olla" tai " Sattumaa ei ole olemassakaan, ei ole vääriä ajoituksia tai huonoa onnea, mikään ei tapahdu liian myöhään tai liian aikaisin, mitään ei ole liian vähän tai liian paljon, kaikki elämämme tapahtumat muodostuvat juuri sellaiseksi kuin niiden on tarkoituskin muodostua!" Enkelit siis eivät tuo sinulle onnea pyydettäessä tai parempaa terveyttä tai mukavampaa kumppania, vaan heidän tehtävä on tukea sinua siinä tehtävässä mihin sinä sitouduit tänne maapallolle tullessasi.  Ja näin ollen he keksittyvät vain ja ainoastaan yhteen asiaan elämässäsi ja se on Tarkoituksenmukaisuuteen. He auttavat sinua siinä missä on tarkoitettukin. Toki he lohduttavat ja tukevat sinua matkallasi, mutta toiveitasi he eivät suoraan ala toteuttamaan, varsinkaan jos ne eivät tue todellista sielun kehittymistä :)

Kirjan tekstistä voisi nostaa esiin niin monia erilaisia AHAA -lauseita, mutta tarkoitus ei ollut kirjoittaa kirjaa uudelleen tänne blogiin vaan halusin jakaa teidän kanssa yhden kirjan tehtävistä saamani kokemuksen. Sanotaan, että voimme kehittää ainakin muutamaa tapaa viestiä enkeleiden kanssa ja tässä kirjassa oli otettu esiin; selväkuuloisuus, selvätuntoisuus, selvänäköisyys ja selvätietoisuus. Itse kun tunnen kaikista parhaiten henkiolentojen energiat niin päätin tehdä kirjasta pari tehtävää selvätuntoisuuteen liittyen. Ensin kirjassa kuitenkin kehotettiin tekemään kotiin oma pyhä tilasi, jossa voit rauhoittua vastaanottamaan enkeleidesi viestejä. Ja tänään alennusmyynneistä käsiini tarttui eri chakrojen värisiä tuikkukuppeja sekä aivan ihana keskellä näkyvä " Welcome to our table" - kynttiläkuppi. Minusta se oli aivan oivallinen tähän tarkoitukseen, se niin sanotusti toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi pöydän ääreen :)


Itse harjoitus menee typistettynä näin: suojaa ja maadoita itsesi. Istu mukavasti ja laita kätesi polviesi päälle (tai mihin asti ne ulottuvat kurkottamatta, minulla ei ainakaan uletu polviin asti kädet). Nosta käsiä hyvin hitaasti kämmenet alaspäin korkeammalle jaloistasi ja koita pystytkö tunnistaan mihin asti oma energiakenttäsi ulottuu. Testaa käsiä liikuttamalla hitaasti ylös alas missä tuo raja on. Nosta sitten kämmenet ylös päin ja koita pitää käsiäsi juuri ja juuri energiakenttäsi sisällä. Tämän jälkeen kun olet tunnistanut oman energiakenttäsi rajat, siirrä kädet lonkkien kohdalle ja ala tuunustelemaan millainen energia on juurichakrasi kohdalla, nosta kädet välillä navan kohdalle ja tunnustele onko näiden kahden chakran energioissa eroja. Samalla tavoin käy hitaasti läpi kaikki chakrasi vertaillen niiden energiaa aina edelliseen tai seuraavaan chakraan. otsachakran jälkeen kädet laitetaan pään yläpuolelle kämmenet alaspäin ja koitetaan tuntea energia näin. Lopuksi laske kädet alas ja ravistele niitä reippaasti, että saat energiat karistettua käsistäsi ja tee sama uudelleen aloittamalla lonkkien kohdalta. Lopuksi laita ylös miltä eri chakrat tuntuivat käsissäsi.

Omalla kohdallani juurichakra ja kurkkuchakra tuntuivat kaikista lämpöisimmille ja tiheimmille, voisin sanoa jopa raskaille energioiltaan. Omaksi onnekseni omistan hyvän kirjan chakroista ja niiden merkityksistä nimeltään Hengen Anatomia (kirjoittanut Caroline Myss). Ja jotenkin tämän harjoituksen jälkeen ymmärsin heti, että näiden chakrojen ei tulisi tuntua noin raskailta joten päätin selvittää mistä on kyse :)

Kurkkuchakra edustaa tahdonvoimaamme. Alussa (juurichakra) on heimonkäsitys, että kullakin ihmisellä ja kaikella on valtaa yksilöön (esim. lapsena). Sitten seuraa käsitys, että itse määräämme itseämme. Lopulta päädymme käsitykseen, että todellista valtaa saa vasta kun mukautuu korkeimman tahtoon. Viides chakra on valinnan ja seuraamusten keskus, Kukin tekemämme valinta, jokainen ajatuksemme ja tunteemme on voima teko, jolla on biologisia, ympäristöllisiä, yhteisöllisiä, yksilöllisiä sekä maailmanlaajuisia seurauksia. Me olemme kaikkialla missä ajatuksemmekin ovat ja täten olemme vastuussa myös siitä mihin käytämme energiamme. Chakraan liittyvät pelot; saatamme pelätä ettei meillä ole valtaa valita omaa elämäämme, pelkäämme ettei meillä ole valtaa itsemme suhteen, siihen että emme pysty hallitsemaan itseämme kun kyseessä on reaktiomme materiaan, rahaan, valtaan tai siihen miten toisen ihmisen tunteet hallitsevat omaa hyvin vointiamme. Suurimman kamppailun käymme valitsemisoikeuden luovuttamisesta korkeimman haltuun. Chakran vahvuudet ovat itseluottamus ja vahva usko siihen, että vaikka mitä tapahtuukin niin pystyy pitämään sanansa niin itselleen kuin muillekin. 

Juurichakra edustaa heimovoimaa, joka ei pelkästään tarkoita perhettä tai sukua vaan edustaa myös laajempaa näkökulmaa. Arkkityyppinä sana heimo merkitsee myös ryhmäidentiteettiä, ryhmävoimaa, ryhmän tahdonvoimaa ja ryhmäuskomuksia. Ensimmäiseen chakraan liittyvä pyhä totuus on KAIKKI ON YHTÄ. Me opimme tämän totuuden ja tutustumme sen luovaan voimaan heimon tai ryhmän toimintaan liittyvien kokemusten avulla. Se tarkoittaa, että olemme yhteydessä kaikkeen elävään ja että kukin valinta jonka teemme ja kukin uskomus johon luotamme, vaikuttaa koko elämään. Osana henkistä kehitystämme ja fyysistä terveyttämme tämä pyhä totuus ilmenee kunniantuntona, lojaaliutena, oikeudentuntona, perhe- ja ryhmäsiteinä, juurina, tarpeena omata henkinen perusta ja kykynä omata fyysistä voimaa selviytyäkseen. Chakraan liittyvät pelot: Kuoleman pelko, ryhmän hylkäämäksi joutuminen ja fyysisen kunnon menettämisen pelkääminen. Vahvuudet sen sijaan ovat heimo/perheidentiteetti, sitoutuminen ja heimon kunniakäsitys, tuki ja lojaalisuus, jotka antavat turvallisuuden ja fyysiseen maailmaan kuulumisen tunteen. 

Kyllä täytyy myöntää, että oli aika osuvia kuvauksia. olen monesti kuullut sanottavan, että pelkomme kerääntyvät ajan myötä fyysisinä oireina kehoomme. Yllä tein ison supistuksen tekstiin, mutta tuossa oli pääriirteet ja antoi kyllä itselleni ajattelemisen aihetta. Kirjassa oli kappaleiden lopussa aina liuta kysymyksiä joita voi itselleen esittää ja taidan huomenissa istahtaa alas ja kirjata ajatuksia alas näistä kahdesta chakrasta, jospa se rasitus chakrassa alkaisi sitten antamaan periksi jossain vaiheessa :)

Yllä olevan harjoituksen tein sitten vielä kivillä ja niidenkin energiakentissä koin hurjia eroja, toiset kivet hohkuivat kylmää ja toiset kuumaa jka toisilla energiakenttä ulottui juuri ja juuri kiven ulkopuolella ja toisilla se ulottui lähes puoleen metriin :) Huomasin myös, että kivet jotka ovat olleet aktiivisemmin käytössäni oli vahvempi energia kuin juuri messuilta ostamillani kivillä ja tämä on varmasti täysin ymmärrettävää.

Mutta näillä turinoilla, toivottelen mukavia kokeiluja energioidenne kanssa ja ihanaa sekä levollista yötä. On tämä maailma vaan niin ihmeellinen :) 


1 kommentti:

  1. Täytyi tulla itse vielä kommentoimaan tuota kurkkuchakran tukkoisuutta. Googlailin lisää tietoa internetistä ja sieltä löytyi tietoa, että kurkkuchakran puhdistamisessa auttaa kivistä sininen kalsedoni ja atsuriitti, tuoksuista frankensenssi ja mirha.. ja voiko olla sattumaa, että olen jo aikoja sitten ottanut sinisen kalsedonin voimakivekseni ja viimeisien kuukausien aikana se on kulkenut useasti housujeni taskussa mukanani joka paikkaan. Hankin myös muutama kuukausi sitten luonnonsaippuaa joka on valjastettu frankinsenssin ja mirhan tuoksuilla! Nyt viikonloppuna ostin vielä atsuriitin kotiini ja siis aivan täysin toisin ajatuksin kuin kurkkuchakran puhdistamiseen :) :) Voisiko tässä kohtaa kenties jo sanoa, että näiden kivien ja tuoksujen kotiini tulo voisi olla jopa hieman enemmän kuin sattumaa :) Minulla on pieni aavistus siitä, että minua on johdateltu ;) Nämä tuotteet tiedettiin helpottavan kurkkuchakran oireita ja ne johdateltiin minulle muiden ajatusten kautta :) Kiitos, kiitos, kiitos!

    VastaaPoista