sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Sydänäly - unelmista totta

Luin eilen Adonain sivuilta tekstin "Valaistut unelmat". Luin sen itse asiassa kolmessa osassa kahden päivän aikana koska teksti oli niin pitkä ja sisälsi niin paljon ajateltavaa. Tekstissä puhuttiin sydämemme voimasta luoda tulevaisuudestamme juuri sellainen kuin haluamme. Siellä puhuttiin maailmanrahastosta joka on nyt kaikkien niiden ulottuvilla jotka uskaltavat uskoa puhtaasti ja aidosti omiin unelmiinsa. Ainut ehto kaikkeen elämämme runsauteen on löytää sydämestämme se oma aito unelmamme. Se unelma joka saisi meidät roihahtamaan elämänliekkiimme toteutuessaan. Mitä todella haluamme? Olemmeko ehtineet hiljentymään sen verran, että olisimme saaneet yhteyden omaan sydämeemme? Sydämeemme, jossa kaikki avaimet kaikkiin oviin odottavat valmiina sitä, että löytäisimme tiemme takaisin niihin aitoihin oman sielumme unelmiin.


Oletko koska viimeksi miettinyt mitä SINÄ haluaisit tehdä? Itsestäni huomaan ainakin, että teen monia asioita muiden hyväksi tai mieliksi. Ovatko tavoitteeni siis lopulta omiani vai jonkun muun asettamia? Adonain tekstissä kerrottiin myös miten monet ihmiset ovatkin uskaltaneet alkaa kuunnella omaa sydäntään ja unelmoimaan niistä oman sydämensä valoista, mutta viime hetkellä ovat kompastuneet ajattelemaan, että onkohan heistä kumminkaan siihen, unelmansa elämiseen. Kaikki hienot ideat ja ajatukset valuvat hukkaan, koska unelmia ei uskalletakaan elää. Tekstissä kehotettiin siis kysymään itseltämme, että olemmeko valmiit ottamaan unelmamme vastaan? Ü

Tuossa tekstissä kerrotiin mielestäni myös ihanasti se, ettei meidän tarvitse odottaa pystyvämme tekemään ihmeitä, parantamaan ihmisiä yhdellä kosketuksella tai herättämään kuolleista voidaksemme tuntea itsemme mestareiksi. Silloin kun löydämme tiemme omaan sydämeemme ja alamme luomaan kuvia niistä oman unelmamme maisemista, silloin luomme sydämeemme valoa. Ja tuo valo on hyvin parantavaa, se ympäröi meidät tiheällä värähtelyllään ja silloin kun elämme tuo valo ympärillämme, meidän ei tarvitse odottaa kykenevämme tekemään ihmeitä, koska silloin tuo sisältämme kumpuava valo jo itsellään on hyvin parantavaa myös ympärillämme olevalle maailmalle.

Tuosta maailmanrahastosta vielä sen verran, että se on tarjolla nyt kaikille jotka uskaltavat puhtaasti uskoa omiin unelmiinsa. Tarjolla on ääretön määrä rahaa, vain sinun käyttöösi. Mutta jotta voisit hyödyntää tuota maailmanrahastoa, on sinun löydettävä sinun omat unelmasi jotka odottavat sinua sinun omassa sydämessäsi. Vain unelmoimalla niistä asioista joita sydämessäsi halajat, voit saada kaiken runsauden joka on sinulle tarjolla. Enkelit haluavat rahoittaa unelmiasi ja nyt jos koskaan se on todellista. Mutta jos erehdyt ajattelemaan, että haluan tämän unelman lasteni vuoksi tai mieheni vuoksi tai vanhemmillesi, niin silloin et luo unelmaa itsellesi. Silloin unelmoit asioita jollekin toiselle. Ja silloin unelmiasi ei voida rahoittaa, koska ne eivät ole sinun omia unelmiasi sinulle itsellesi. Joten nyt on aika alkaa etsiä niitä omaan sydämeesi piilottamiasi unelmia, kuvittele ne mielessäsi, tunne ne tunteet joita tuntisit unelmaa toteuttaessasi, näe ne kaikki kirkkaat ja värikkäät värit, anna kaikkien tuoksujen vallata tunteesi ja unelmoi. Unelmoi siitä mitä sinä haluaisit palavasti tehdä, itsesi vuoksi, et kenenkään muun. Uskalla siis unelmoida elämäsi juuri sellaiseksi kuin haluaisit sen olla, ja ole sitten valmis ottamaan vastaan tuo unelmiesi elämä.

Oletko siis valmis? Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti