lauantai 21. syyskuuta 2013

Syyspäiväntasaus ja uuden ajan alku


Olen saanut pitkin kesää sieltä täältä pieniä vihjeitä huomisesta syyspäiväntasauksesta ja sen energioista, mutta en osannut aavistaakaan miten isoista muutoksista on kyse ennen kuin sain täydentävän tietopaketin tuolta maapallon toiselta mantereelta. Syyspäivä 22.9. on yksi tämän vuoden tärkeimmistä energiaporteista ja nyt puhutaan todella perusteellisen puhdistavista energioista, puhutaan isoita muutoksista, valoräjähdyksestä tai jopa uudelleen syntymisestä. Viime joulukuusta 21.12. on nyt tasan 9kk ja se on ollut meille ihmiskunnalle tietynlainen raskaana olo aika, uusien muutosten sisäänottamisaika ja nyt kun hetki on koittanut niin on aika konkreettisesti synnyttää uusi maailma ulos. Tämän syyspäiväntasauksen ympärillä olevana aikana 19.-25.9. saamme todella merkittäviä valoenergioita, jossain yhteyksissä on puhuttu jopa uudesta aikakaudesta, renesanssin alusta. Tästä eteenpäin tulet kohtaamaan elämässäsi koko ajan kaiken sellaisen energian joka ei ole enää yhtäläinen oman sielusi tehtävään täällä maan päällä ja niin kauan kuin pidät kiinni vanhan elämän rippeistä sitä enemmän koet kehossasi erilaisia epämukavuustiloja. Tällä ei kuitenkaan välttämättä tarkoiteta mitään mitä meidän pitäisi tehdä ulkoisesti, vaan työ on nyt tehtävä omassa sisimässämme. Mihin sinä uskot? Mihin uskomuksiin sinä haluat osallistua? Mitä energioita haluat pitää yllä omilla tuntemuksillasi? Osaatko päästää irti vanhasta karmasta ja siirtyä puhtaana uusiin energioihin? Mikä on sinun valintasi joka ikisessä kohtaamassasi asiassa: ilo vai huoli?

Olemme siis todella isojen asioiden edessä, nyt kysytään uskoa itseensä ja omiin kykyihin. Tarkoittaen tällä, että elätkö niinkuin itse haluaisit vai elätkö niin kuin luulet sinun täytyvän elää jotta se tekee jonkun toisen onnelliseksi. Uskon, että näihin energioihin liittyy myös Adonain sivuilta lukemani teksti jossa kerrottiin miten me olemme aikojen alussa tehneet karmalupauksen parantaa muita matkallamme, olla muille avuksi ja nostaa heidät jaloilleen kun vain satut oikeaan aikaan paikalle. Nyt kuitenkin voimme päästää irti noista lupauksista, koska emme voi enää elää elämäämme vain toisia auttaen, tarkoittaen, että annamme oman aikamme koko ajan muiden murheille ja huolille. Nyt pitäisi ottaa aikaa itselleen ja alkaa keskittymään ensimmäistä kertaa koskaan oman itsesi parantamiseen. Koska sitten kun olet saavuttanut sydämessäsi tasapainon, kaikki ympärilläsi voivat nauttia valostasi ja parantavasta energiastasi ilman että sinun pitäisi antaa energiaasi pois muille.

Luin myös kesän aikana yhden kanavoinnin jossa puhuttiin siitä, miten 21.9. päivän jälkeen maailmasta tulee katoamaan huomattava määrä ihmisiä ja muistan kuinka silloin hieman pelästyin asiaa, mutta nyt tänään luin siitä tarkemmin toisesta tahosta jossa kerrottiin jonkin massiivisen tapahtuman ilmenevistä syyskuun lopussa tai lokakuun alussa ja tämän viestin tärkein asia oli, että " Mitä ikinä näettekin televisiossa tai lehdissä jostain isommasta massakatastrofista, niin älkää antako sille lisää voimaa murehtimalla itse tai vihaamalla tapahtumaa, vaan nyt on tärkeää keskittyä ymmärtämään, että kaikki asiat maailmassa tapahtuvat korkeamman parhaan mukaan ja keskittymällä siihen, että voi tuntea itse olonsa turvalliseksi ja tietää, että maailmassa on kaikki hyvin, niin silloin emme ruoki tuota massamedian kuvaamaa kauhua ja murhetta.". En tiedä mikä tämä viesti oli, mutta aion yhtyä tuohon sanomaan, että keskittykää kauhun sijaan siihen, että teillä itsellänne ei ole mitään huolta huomisesta ja että voitte luottaa siihen, että teillä on asuat hyvin, niin silloin emme ruoki kollektiivista pahoinvointia maapallolla. Kuulostaa aika raa´alta, mutta ymmärrän energian kannalta tuon pointin täysin. Mitä minä tunnen, tuntee myös muut maailmassa ja keskittymällä positiivisiin ajatuksiin autamme myös niitä jotka surevat menetyksiä.

Eri lähteistä olen siis nyt lukenut, että tästä eteenpäin mitä keskittyneempi voi olla omaan sydämeensä sitä paremmin tulee kestämään seuraavatkin energiaporttipäivät. Tästä eteenpäin muutokset ovat värähtelytasostasi riippuen joko huimia tai eivät kosketa sinua ollenkaan, sinä itse päätät haluatko osallistua tähän uuden maailman rakentamiseen vai sivuutatko sen vain olan kohautuksella ja jatkat vanhaa elämääsi. Voisin kuitenkin kysyä tässä nyt jokaiselta, että onko se vanha elämä nyt enää niin houkutteleva? :) Eikö olisi paljon mukavempaa olla energinen ja innostunut elämästään kuin kohdata koko ajan samoja vanhoja kaavoja jotka näyttävät lyövän kapuloita rattaisiin? :) Arvaatte varmaan kumman puolen minä valitsen :)

Joten huumaavan huikeaa uuden elämän alkua kaikille toivottaen! 
Mitä kaikkea sitä onkaan vielä edessä.... :)
Ja muistakaa hiljentyä kuuntelemaan 
mitä itse halautte elämältänne! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti