sunnuntai 1. syyskuuta 2013

5. Maailmanlaajuinen meditaatio

Pahoittelut, että suomennos tulee vasta näin myöhään, mutta juurikin vasta palasimme viikon lomareissultamme, enkä päässyt tietokoneelle aamusta. Tämän illan meditaation sisällöstä suomennos tässä alla:

Aisha North kanavoinut Jatkuvia Seuralaisia:

" Tänään on taas yksi tärkeä päivä, rakkaat, koska teidät on jälleen kerran kutsuttu istumaan alas ja yhdistymään tuon kauniin valoverkoston kanssa jota kutsutte Lammeksi. Tämä kokoontumispaikka, tämä lampi, on myös fyysinen paikka siinä missä digitaalinenkin, jos sallitte tällaisen ilmaisun käyttöä (tarkoittaen satoja kommentteja joita jaetaan Aishan web-sivuilla). Ette ole yhdistyneet toisiinne pelkästään sanojenne kautta, vaan myös sydänyhteyksienne kautta. Kyllä, olette avanneet henkisyytenne avaamalla sydämenne, ja kuten hämähäkki, olette luoneet seitin ohuen, mutta hyvin kestävän valokuidun. Ja tämä yksittäinen valolanka puolestaan on yhdistynyt moniin muihin lankoihin ja näin ne ovat kutoutuneet yhteen näkymättömäksi, mutta hyvin voimakkaaksi verkoksi, joka auttaa kantamaan teidät kaikki ikuisuuteen. 

Koska se mitä olette nyt täällä tehneet (niin blogin sivuilla kuin yhteisissä meditoinneissa), on tehty kestämään. Tämä ei ole mikään hatara rakennelma joka voidaan helposti repiä palasiksi, vaikka miten voimakas se tuulen puuska olisikaan jonka kohtaat, tai oli se sitten jokin repivä negatiivisuus jota saatat kohdata.Tämän sietin ohuen rakennelman voima lepää juurikin siinä miten se nähdään harjaantumattomilla silmillä. Heille tämä saattaa tuntua pelkältä hullutukselta, mutta meille, me näemme, että se on hyvin tukeva perusta johon ankkuroida kaikki nämä raskaat energiat. Te olette heitä jotka ovat onnistuneet antamaan näille kuvankauniille energioille jalansijan planeetallanne ja nyt, jälleen kerran tulette antamaan tuon taivaallisen valolle virrata alas teihin ja teidän kauttanne koko planeetalle ja taas kerran toimittaa paljon tarvittua valoa tälle niin ikään myrskyisälle energioiden tasapainoitusprosessille joka tasapainottaa tätä taivaankantta jossa asutte.

Muistakaa, että tämä tasapainoitusprosessi itsellään sisältää monia askelia, ja jotkut niistä on jo suoritettu loppuun, mutta nyt on tullut aika uudelleen täyttää jokainen joka kaipaa energiaa. Teidät kaikki tullaan täyttämään energialla, paljon niiden rajojen yläpuolelle mitä olette tähän mennessä kokeneet. Tällä kertaa, rajoja EI OLE, rajana on pelkästään se miten ylös pystyt kurkottamaan ja ottamaan vastaan. Ja muistakaa, ettette vastaanota vain omalle kohdallenne, vaan jaatte kauttanne myös koko tälle valoverkostolle ja paljon laajemmallekkin. Tämä valoverkko ei käsitä ainoastaan kaikkia jotka osallistuvat tähän valoverkostoon, vaan se käsittää myös laajan joukon olentoja joita ei paljailla silmillä voi havaita, mutta jotka suorittavat täällä aivan samoja tehtäviä kuin tekin. Tarkoittaen, tehden kovasti töitä sen eteen, että kerros kerrokselta valolla olisi helpompi pääsy tämän maapallon tiheyden läpi. Joten jälleen kerran me kiitämme teitä kaikkia työstä jonka olette jo tehneet tämän valon hyväksi ja kiitämme teitä jo myös etukäteen mitä lähdette kohta tekemään, koska ilman teitä, hyvin moni tankki olisi jo valunut tyhjiin, mutta teidän vuoksenne kenenkään ei tarvitse pelätä valon loppumista näinä edessä olevina aikoina. Joten pysykää yhdistyneinä, ja tietäkää, me kaikki arvostamme työtänne hyvin paljon ja koska meille on annettu tehtäväksemme edustaa koko Luojan olemusta tässä prosessissa, täytyy meidän jälleen kerran osoittaa teille syvimmät kiitollisuuden osoitukset kaikilta meiltä. "

Meditaatio alkaa suomen aikaan klo 22.00, mutta kuten aikaisemminkin voit halutessasi aloittaa meditaation jo aikaisemmin illalla. Yhdistyt joka tapauksessa noihin samoihin energioihin, koska tuolla verhon toisella puolella ei tunneta samalla lailla aikaa kuin me ihmiset tunnemme. Muistakaa maadoittaa itsenne hyvin ja pyytäkää oppailtanne suojelusta ja apua matkalle jos niin haluatte. Odotan innolla millainen meditaatio tästä tulee :) Vain itse olemme rajana tällä kertaa, huikean kuuloista :)

Huikeaa meditaatiota kaikille!

1 kommentti:

  1. No niin tässä eilisen tunnelmia.. aloitin taas meditaation maadoittamalla itseni ja energiat tuntuivat jo alussa hyvin vahvoilta. Tällä kertaa laitoin taustalle myös musiikkia peittämään ulkoa kuuluvat liikenteen äänet.

    Maadoittaessa itseäni jo tunsin jotenkin erillisyyttä itseeni. Näin itseni hieman kuin kauempaa ja näin itseni ahertamassa maadoituksen kanssa, mutta jotenkin tietoisesti olin jo hyvin vahvasti maadoittunut muilla tavoilla, niin sanotusti se tietoinen minä odotti että fyysinen ja ego minä maadoitti itsensä. Tätä tunnetta seuraillessa meni tovi.

    Minun asentoani myös korjattiin koko ajan ja tunsin kuin sisälläni olisi mennyt vahva seiväs korkeuksista syvälle maahan joka piti selkäni hyvin suorassa.

    Maadoituksesta päästyäni päätin kurkata millainen meininki tutulla lammella on, mutta siellä oli hyvin hiljaista ja pimeää. Sekunnin ihmettelin tätä kunnes huomioin miten sydämestäni lähti joka suuntaan valojuovia. Seurasin noita valojuovia suuntiinsa ja huomasin niiden päätyvän ihmisten koteihin ja seuraavan meditoijan sydämeen. Erityisesti näin naisen jolla oli joko löysä paita tai pontso jossa oli hyvin värikkäitä sateenkaaren värisiä raitoja. Hymyilin leveästi tälle näylle :)

    Tämän jälkeen muistin Aishan ja CC:n sanat ylös kurkottamisesta ja lähdin kipuamaan tunnelin seinämää pitkin tikapuita käyttäen ylös päin kohti tähtiporttiani. Tähtiportille päästyäni kurkistin varovasti ulos ja ihmettelin hetken sitä kaikkea kauneutta mikä levittyi ympärilleni. Nousin ylemmäksi ja istuin tuon tunnelirakennelman reunalle ja jäin katselemaan näkymiä. Avaruus levittäytyi ympärilleni hyvin kirkkaana ja loputtomana. Avaruudessa oli myös hyvin hiljaista, voisin kuvitella, että siellä on juurikin noin hiljaista kuin millaisena sen koin. Näin ison pyöreän tähtikuvion joka oli kimalteli kirkkaan vihreän eri sävyjä, mutta muuten näin vain kaukaisia tähtiä ja avaruuden loputtomuutta. Tässä tunnelmassa olin tovin.

    Sitten ajatukseni alkoivat harhailemaan, lähinnä kysyin itseltäni että tässäkö tämä oli ja olin hieman levoton. Kuulin sitten miten toistin itselleni useaan otteeseen, että AVAA SILMÄSI ja niin sitten tein. Keskitin katseeni tyhjään seinään ja näin joitain pieniä palloja silloin tällöin. Se mihin kiinnitin enemmän huomiota oli kuitenkin valon himmeneminen ja kirkastuminen aaltomaisesti, vaikka kynttilät lepattivat omia menojaan.

    En ollut oikein tyytyväinen tähänkään ja koska selkäni oli kipeä, otin johtavan vuorikristallini ja menin makuulle. Asetin vuorikristallin sydämeni kohdalle osoittamaan kohti taivasta ja ei kauaakaan kun näin seitin ohuen valonauhan nousevan kierteellä ylös korkeuksiin. Valojuova laajeni ylöspäin mentäessä. Hetken päästä tämä alkoi tuntumaan kuitenkin liian tukalalta rintakehässä ja päätin lopun aikaa antaa itselleni käsilläni energiahoitoa ja miten ihanasti rentouduinkaan kun tasainen viileä energia täytti chakrat ja niiden ympäristön kukin omalla kohdallaan. Solar plexuksen kohdalla tunsin oikein vahvaa imua myös kun koitin siirtää kättä eteenpäin seuraavaan chakraan, joten annoin energian kulkea solar plexuksen välillä pidempään. Lopuksi kun musiikki loppui makasin hetken hiljaa ja kiitin meditaatiosta ja kaikista ihanista energioista joita sain välittää kauttani eteenpäin ja v joita sain myös itse osakseni.

    Paljon tapahtui, vaikka mieli ei ollutkaan tyytyväinen ja yritti työntää minulle pettymyksen tunteita. Lopuksi olin kuitenkin hyvinkin tyytyväinen :)

    VastaaPoista