torstai 12. syyskuuta 2013

Akaasiset arkistot - Taryn Crimi

Luin Angelic Guides sivustolta hyvän kanavoinnin Akaasisista arkistoista ja tässä alla olisi suomennos myös teille muille luettavaksi. Osa lauseista oli kieltämättä hieman haastavia kääntää suomeksi, mutta toivottavasti sain tiivistettyä kanavoinnin sanoman tarpeeksi ymmärrettävään muotoon. Hyviä lukuhetkiä toivotellen :)


Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi

AKAASISET ARKISTOT

"Tänään haluaisimme kohdistaa huomionne akaasisiin arkistoihin. Akaasisten arkistojen ympärillä pyörii monia kysymyksiä ja meidän tarkoituksemme on jakaa teille nyt meidän näkökulmamme näihin askarruttaviin mysteereihin jotka liittyvät näihin arkistoihin. Emme käy läpi ainoastaan sitä mitä akaasisilla arkistoilla tarkoitetaan vaan jaamme myös tiedon siitä miten näihin arkistoihin pääsee käsiksi tietoisuuden kautta.

Yhä useammat teistä ovat alkaneet tiedostamaan äärettömän voimanne luoda kaiken sen mitä haluattekin kokea. Kehittyessänne saatte takaisin tietoa joka on ollut piilotettuna pelkistetyn näkemyksen taakse. Akaasinen tai akaasiset arkistot ovat pääasiallisesti tallenteita "kaikesta mikä on olemassa" - "kaikesta mikä oli olemassa" sekä "Kaikesta mitä koskaan tulee olemaan". Tämä on se, mikä saa monet teistä tuntemaan asian niin monimutkaiseksi. Miten jossain voi olla olemassa jo arkistoja siitä mitä tulee tapahtumaan jos se ei ole vielä tapahtunut? Miten vielä voidaan siis puhua vapaasta tahdosta? Ahhhh... miten kiehtova kysymys tämä onkaan ja tämä on se mistä keskustelumme alkaa.

Me pyydämme ihan ensimmäiseksi teitä pitämään mielessä sen, että "aika" kuten te ihmiset sen tunnette on illuusio, se ei ole oikeasti "todellista", se on vain tapa hahmottaa asioita siinä todellisuudessa jossa tällä hetkellä olette olemassa. Kuitenkin, kuten olemme tuoneet esille monta kertaa aiemminkin, aika on meidän näkökulmastamme vain yksinkertaisimmillaan tunnusmerkki. Sitä voidaan käyttää hyvin paljon samalla tavalla kuin te käytätte kirjoissa sivunumeroita. Te voitte vapaasti selata taakse ja eteenpäin sivuja, miten vain itse päätättekin, sivunumero vain auttaa teitä löytämään sen kokemuksen mihin haluatte kohdistaa huomionne. Tällä tavoin me suosimme käyttää aikaa hyväksemme. Tämä mielikuva mielessä, saattaa olla helpompi ymmärtää miten kaikki olemassa oleva tapahtuu paremminkin yhtäaikaisesti kuin linjassa peräkanaa kuten te ymmärrätte menneen, tämän hetken ja tulevaisuuden. Tämän vuoksi meidän näkökulmastamme menneisyys, tämä hetki ja tulevaisuus ovat yksinkertaisesti vain näkökulmia tästä yhdestä ja samasta ajasta jossa olemme olemassa; koska "NYT" on ainut aika jossa oikeasti olemme olemassa. (oma lisäys: Olla olemassa = tuntea olevansa elossa tässä hetkessä)

Vaikka Akaasiset arkistot ovat tallenteita kaikesta mitä on ikinä ollut ja tulee olemaan, on nämä arkistot koko ajan kuitenkin muuttuvia, liikkuvia ja kehittyviä. Ymmärrämme, että tätä voi olla vaikea hahmottaa, koska ihmiset on niin vahvasti opetettu uskomaan lineaariseen aikaan. Me yritämme yksinkertaistaa tätä hyvin monimutkaiselta tuntuvaa aihetta muotoon jonka tekin voisitte ymmärtää hetkellisen rajallisuuden vuoksi johon teidät on opetettu.

Se, että ymmärtää akaasisten arkistojen muuttuvan, liikkuvan ja kehittyvän teidän kaikkien myötä, on avainasemassa sen ymmärryksen kanssa miten historia, menneet tapahtumat, tulevaisuuden tapahtumat ja elämänpolut voivat ja muuttuvat jatkuvasti. Me käytämme tässä menneisyyden ja tulevaisuuden käsitettä jotta voisitte helpommin ymmärtää selityksemme. Silloin kun muutatte jonkin syvälle juurtuneen uskomuksen, opitte jonkin tärkeän elämänläksyn, opitte hallitsemaan jonkin hyvin hyödyllisen taidon tai kasvatte ja kehitätte tietoisuuttanne, niin samalla olennaisesti muutatte myös kaikkia "Sinä" versioita. Olemassa olon syy on se, että tämä tieto voitaisiin sitten tallentaa akaasisiin arkistoihin kaikkien saataville, jotta muillakin olisi mahdollisuus tiedostamattaan päästä käsiksi näihin tiedostoihin ja hyödyntää tietoja yrittäessään vapauttaa omia rajoittuneita uskomuksiaan. Tämän vuoksi, joka ikinen kerta kun itse vapaudut jostain rajoittavasta uksomuksesta tai opit jonkun hyödyllisen taidon johon halusit antaa aikaasi, sinä itse asiassa et ainoastaan muuta versiota itsestäsi vaan annat muillekin mahdollisuuden päästä käsiksi tähän tietoisuuteen jos he niin valitsevat.

Nämä tallenteet muutuvat ja kehittyvät jatkuvasti jokaisen valinnan mukaan joita jokainen olento tekee. Todellisuus joka todennäköisimmin manifestoituisi, voi muuttua ja usein muuttuukin uskomusten, valintojen ja päätösten mukaan joita tehdään joka hetki. Ne "tulevaisuuden" kuvat jotka muokkautuvat isommassa mittakaavassa koko ihmis-kollektiivin mukaan, vaatii huomattavan isoja liikkeitä ennen kuin tulevaisuutta voidaan muuttaa verrattuna mitä voidaan tehdä yksilötasolla. Tämän vuoksi sanomme, että akaasiset arkistot ovat koko ajan liikkeesä ja muuttuvia.

Silloin kun pyydämme teitä hahmottamaan kaikista mahdollisimman todellisuuden joka kaikista parhaiten olisi mahdollinen, puhumme akaasisista arkistoista joihin pääsemme käsiksi jotta pystyisimme määrittelemään millaisen todellisuuden jakaisimme kanssanne. Tallenteissa on kuitenkin olemassa ääretön määrä erilaisia todellisuuksia joista valita. Tämä on se syy miksi me useasti sanomme, että me emme ennusta tulevaisuutta, vaan enemmänkin jaamme teille sen mitä näemme kaikista mahdollisimmaksi tulevaisuudeksi joka voisi manifestoitua todellisuudessanne.

Meidän näkökulmastamme "menneisyys" on yhtä mahdollinen kuin "tulevaisuus". Tämä voi tuntua monimutkaiselta aika käsityksenne vuoksi, mutta kuitenkin valinnat mitä te teette tänään vaikuttavat todellisuudessa myös menneisyyteen, tähän hetkeen sekä tulevaisuuteen. On kyse vain siitä, että teidän mielenne ei tällä hetkellä kiinnitä huomioita mihinkään muihin "menneisyyksiin" kuin siihen jonka te muistatte kokeneenne.

Siirryttäessä fyysisestä maailmasta ei-fyysiseen maailmaan, jokaiselle sielulle tarjotaan mahdollisuus päästä käsiksi akaasisiin arkistoihin tietoisuutensa kautta, jotta he voivat käydä läpi elämän jonka he olivat "juuri" eläneet. Jossain määrin se on kuin katsoisi hologrammi elokuvaa koko elämästäsi paitsi, että tämä elokuva tallensi joka ikisen ajatuksen, ihmisen, uskomuksen, kokemuksen ja päätöksen joita teit elämässäsi, jotta voisit paremmin oppia ja kasvaa niistä kokemuksista joita koit. Nyt kuvittele mielessäsi kuva siitä, että nämä tallenteet eivät sisältäisi vain yhtä elämääsi vaan kaikki elämät joita olet koskaan elänyt. Tämän jälkeen kuvittele mielessäsi kuva siitä, miten nämä tallenteet sisältävät sinun elämiesi lisäksi myös jokaisen muunkin sielun jokaisen elämän minkä he ovat kulkeneet maan päällä. Tällä mielikuvalla haluamme teidän ymmärtävän miten suunnattomia nämä arkistot ovat kooltaan. Ne sisältävät ihan kaiken mitä on.

Akaasisia arkistoja voisi verrata valtavaan universaaliin internet-kirjastoon, josta kaikki sielut voisivat saada käsiinsä universaalia tietoa jota hyödyntää tulevissa opeissaan ja kehityksessään. Kuten toimme esiin jo aiemmin, nämä arkistot "päivittyvät" jatkuvasti ja muuttuvat niiden kokemusten mukaan jotka tallentuvat koko ajan arkistoihin. Silloin kun yksi olento oppii luomaan jotain, tämä sama "resepti" on tarjolla kaikille muillekin jotka haluavat tätä tietoa hyödyntää tulevaisuuttaan muokatessaan. Tällä tavoin "Kaikki Mitä On Olemassa" jatkaa kehittymistään, oppimistaan ja muuttumistaan. Akaasiset arkistot tämän mukaan sallivat jokaisen olennon johdonmukaisesti uudistaa itseään niiden mallien mukaan joita on jo tähän mennessä saatu selville.

Moni ajattelee nyt, että missä näitä arkistoja sitten pidetään? Ne ovat kaikkiaööa ja eivät kuitenkaan missään. Antakaa kun selitämme. Paikka on myös yksi illuusio mihin te ihmisinä olette hetkellisesti suostuneet uskovanne, mutta kuten aika, myös paikat eivät ole oikeastaan olemassa meidän näkökulmastamme. Me sanomme, että nuo arkistot ovat kaikkialla koska nämä tallenteet on koodattu sinun jokaiseen soluusi, jokaiseen DNA:si ketjuun, mutta kuitenkaan ne eivät ole fyysisiä. Se ei ole paikka, vaan enemmänkin mielentila, koska emme keksi sille parempaakaan termiä. Kaikilla olennoilla on pääsy näihin arkistoihin, siinä ei ole olemassa mitään poikkeuksia. Se mikä seisoo sinun ja näiden tietojen saannin välissä on sinun omat uskomuksesi, värähtelysi ja taajuutesi taso.

Jokainen olento on itse asiassa päässyt jo käsiksi näihin tiedostoihin, vaikka moni teistä ei tiedosta miten saitte tiedon. Kaikki tieto mikä on koskaan löydetty olemassa olosta on valmiina saatavilla kaikille olennoille "Kaikki Mitä On Olemassa" - olemassaolon kautta, koska te olette "Kaikki Mitä On Olemassa", manifestoitte itseänne tällä hetkellä, jotta voisitte jälleen kerran saavuttaa toisenlaisen näkokulman tähän äärettömään multiversumiin jonka yksi osa olette.

Te voitte päästä käsiksi näihin tiedostoihin tietoisesti asettamalla itsellenne aikomus tehdä niin ja olemalla sitten valmiina ja avoinna vastaanottamaan tätä tietoa. Tätä voidaan verrata myös kanavointiin jossa informaatiota saadaan korkeammista valtakunnista. Jokainen olemassa oleva olento omaa varmuudella tämän taidon, mutta moni on antanut tämän lihaksen näivettyä ja sen tuloksena monilla on vaikeuksia yhdistyä korkeampien valtakuntien kanssa. Me kerromme teille nyt, että kanavoinnin vastaanottaminen ja lähettäminen itsellään ei ole mitenkään vaikeaa, vaan enemmänkin luottamus siihen mitä vastaanotat näyttää olevan monille ihmisille hankalaa. Katsokaas, moni teistä kanavoi läpi päiviensä, mutta nimeää sen mieluummin sattumaksi tai oman mielen oivallukseksi. Voitte kuitenkin olla varmoja siitä, että sillä hetkellä kun yhtäkkiä otatte vastaan ohjausta, saatte aavistuksen tai oivallatte yhtäkkiä jotain, se on epäilemättä kanavoitu sinulle tuosta isosta tietopankista joka on käytössäsi koko ajan.

Hiljaisuus ja vastaanottamiseen keskittynyt mielentaso ovat hyvin oleellisia asioita jotta voisit avata itsesi kanavoidulle informaatiolle korkeimmista valtakunnista. Aikomuksen ja harjoituksen kautta jokainen olento voi saada tämän taidon itselleen, ja me voimme taata teille että tulee vielä aika jolloin kaikki olennot saavat tämän tietoisen kyvyn itselleen. Evoluutio on jo alkanut. Te jotka tunnette vetoa tähän viestiin, olette itse asiassa heitä jotka näyttävät tietä muille tässä tietoisuuden heräämisessä. He jotka valitsevat jäädä uneen, eivät ole yhtään sen vähempi osaisia tai arvottomampia, se on yksinkertaisesti vain heidän roolinsa ja kokemuksensa johon he haluavat osallistua. Te ette muuta toisia sanojenne kautta, vaan enemmänkin olemalla esimerkki niille jotka myös etsivät samaa rauhaa, tasapainoa ja harmoniaa elämäänsä jonka sinä olet jo epäilemättä saavuttanut.

Saatatte silti joskus tuntea, että olette yksin tällä matkalla nostattamassa omaa tietoisuuttanne, mutta pyydämme teitä ymmärtämään, että tämä tunne on vain illuusio, koska olette jo nyt saarrettu lukuisilla olennoilla korkeammista valtakunnista jotka odottavat innokkaasti sitä htekeä kun he pääsevät tietoisesti yhteyksiin kanssanne. He jotka tuntevat olonsa kaikista yksinäisimmiksi, ovat useasti niitä jotka johtavat joukkoja läpi tallaamattomien polkujen, jotta muiden olisi helpompi seurata. Me rohkaisemme teitä kutsumaan meitä, koska haluamme suurella ilolla olla yhteyksissa kanssanne, jos vain näin haluatte.

Me olemme aina vain ajatuksen päässä.

Me toivomme, että olemme pystyneet jollain tavoin palvelemaan teitä tällä viestillä.

Rakkaudessa ja valossa, teidän enkilioppaanne.


3 kommenttia:

  1. Kiitos tästä, avarsi aihetta huomattavasti! Kiitän :)

    VastaaPoista
  2. sienet ja lsd tekee juttuja sun päälle

    VastaaPoista
  3. Kiitos selkeästä kirjoituksestasi vaikesti ymmärrettävästä aiheesta.❤

    VastaaPoista