keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Enkelimeditaatiopäivä

Osallistuin viime sunnuntaina Eneklimeditaatiopäivään ja aika korkeita energioita oli taas jaossa. Päivän veti jo tutuksi tullut Merja Saarinen ennen meditaatioiden alkua nostimme taas enkelikortit itsellemme. Minulle nousi "itsensä hyväksyminen" sekä "Maljojen kuningatar". Lyhkäisyydeltään korttien viesti oli opetella hyväksymään itsensä sellaiseksi kuin on niin tämän hyväksynnän kautta sitten voi tapahtua niin sanottu - itseensä sulautuminen :) Laitan tähän loppuun vielä tekstin yhdeltä sivulta jonka löysin.

Olin ollut jo hieman väsyinen muutaman edellisen päivän ja nyt tuntui, että jouduin ihan väkisin pitämään itseäni hereillä. Korttitulkintoja kuunnellessa välillä oli ihan pakko sulkea silmät ja vain keskittyä hetkeksi lepäämään. Ennen meditatioiden alkua kuitenkin kävin vessassa ja käsienpesua aloittaessani huomasin miten virkeä olo minulle alkoi tulla sitä mukaa kun virutin käsiäni juoksevan veden alla. Aivan kuin olisin yhtäkkiä luovuttanut tuon koko raskaan olemukseni lavuaarista alas. Käsipyyhkeeseenkin jouduin vielä oikein hankaamaan käsiäni, koska tuntui että käden pohjia oikein kutitti :) Todella erikoinen juttu. Monestihan sanotaan, että sen jälkeen kun on tehnyt asiakkaalle hoidon, niin tulisi aina pestä kädet virtaavan veden alla jotta hoidosta mahdollisesti jääneet energiajäämät poistuvat varmasti omasta kehostasi. Oliko siis tapahtunut jonkinlainen hoito, tietämättäni?

No meditaation aikana sitten menimme läpi arkkienkeleiden kaksoisliekkejä ja solar plexuksen kohdalle kun pääsimme ja Merja alkoi puhumaan charitystä, Arkkienkeli Samuelin kaksoisliekistä niin minulle tuotiin mielikuva vastasyntyneestä lapsesta joka oli täysin jo puhdas mutta silti yhdistettynä napanuoraan. Aikani asiaa mietittyäni myöhemmin ja energiakeskuksen sekä päivän korttiaiheet huomioon ottaen, minulle taidettiin näyttää vain vahvistus siitä miten täydelllisiä olemme jo siinä vaiheessa kun synnymme maailmaan. Olemme täydellisiä jo itsestään, meidän ei tarvitse muuttaa itseämme toisten vuoksi. Puhtaita ja viattomia sydämeltämme jos näin vain haluamme valita Ü

Seuraavaksi sydänchakran kohdalla meitä hoiti hyvin antaumuksella Arkkienkeli Rafaelin kaksoisliekki Äiti-Maria ja hänen valoaan ei voinut olla sivuuttamatta. Lopuksi uusi tulokas Iltatähtienkeli näyttäytyi minulle myös hyvin vahvana kultaiseen väriin sonnustautuneena ja hänen ympärilleen kaartui sateenkaarenvärit omina kerroksinaan.

Ai niin meinasin aivan unohtaa, että Arkkienkeli Mikael ja Haniel kovasti avasivat kurkkuchakrojamme koko päivän ajan Ü Kröhinää kuului nurkasta kuin nurkasta!

Aivan ihana päivä ja kiitos kaikille tahoille sydämeni pohjasta, että pääsin osallitumaan tähän yhteismeditaatioon :)

Maljojen Kuningatar kortin selitys:

Maljojen Kuningattaren kohdalla voidaan sanoa, että "tunteet ovat pinnassa". Maljat vastaavat Vesi-elementtiä, samoin kaikki neljä kuningatarta vastaavat Vesi-elementtiä. Tässä kortissa toisin sanoen kaksi samaa elementtiä kohtaa toisensa; vesi + vesi, tunne + tunne. Yhdistelmän voidaan sanoa "potensoivan" mutta myös yksipuolistavan. Tupla-elementistä johtuen Kuningattaren vaatetus näyttää täysin vedestä tehdyltä. Kuningatar näyttää itse asiassa läpinäkyvältä, aivan kuten vesikin. Äkkivilkaisulla on vaikea erottaa, mihin vesi loppuu ja mistä kuningatar alkaa.

"Läpinäkyvyyden" voi tässä yhteydessä ymmärtää synonyyminä "itseensä sulautumisen" kanssa. Kun olemme täysin keskittyneinä tekemään jotain mistä nautimme todella paljon, saatamme jälkeenpäin ihmetellä että mitä oikeastaan tapahtui, ja miten pystyimme tekemään sen mitä teimme. Olemme olleet niin uppoutuneina "tekemiseen", ettemme ole rekisteröineet itseämme "olemiseen". Olemme huomaamattamme meditoineet! Tuossa hetkessä tietoinen mielemme on väistynyt taka-alalle, ja alitajuinen on päässyt toimimaan kauttamme. "Läpinäkyvyys" liittyy yhtälailla alitajuisen voimistumiseen, tunteiden voimakkuuteen ja niiden välittömään ilmentämiseen kuin taiteellisuuteen,
inspiraatioon, luomiseen ja psyykkisiin kykyihinkin. Kaikki nämä edellä mainitut ovat perinteisiä Maljojen kuningattaren merkityksiä tulkinnassa.

Kuvasta on vaikea sanoa, onko Kuningattarella silmät auki vai kiinni - joka tapauksessa hänellä on erittäin voimakas yhteys käsissään pitelemäänsä maljaan. Malja on varsin erikoisen näköinen, se muistuttaa enemmän oikeastaan kirkkoa kuin mitään juoma-astiaa. Maljan molemmin puolin on kuvattuna kaksi enkeliä. Erityisen mielenkiintoista on se, että molemmat enkelit ovat mustia 
(kyseessä ei ole "optinen harha" sen suhteen, että varjo saisi aikaan mustan värityksen - valo ei voisi langeta mistään suunnasta niin, että kumpikin enkeli jäisi täysin pimentoon). 
Ymmärsi Vesi-elementin sitten tarkoittavan tunteita, alitajuntaa, muistia tai visioita, löytyy jokaisesta ulottuvuudesta sekä valoa että pimeyttä. Maljojen Kuningattaren eräs tärkeä opetus on se, että me emme voi valita vain jompaa kumpaa toisesta; avatessamme oven itseemme - katsoessamme ja kokiessamme tunteitamme, kohdatessamme oman sisäisen todellisuutemme - tulemme löytämään sekä aarteet että hirviöt. Mitä hyvänsä Kuningatar maljan heijastavasta pinnasta näkeekään, hän ei säikähdä eikä peräänny. Kuningatar tietää, ettei kukaan voi itseään kuitenkaan paeta. Kuvan kautta voimme tarkastella omaa suhdettamme tunnemaailmaamme. Hyvinvoinnin edellytyksenä on tasapaino; emme voi tukahduttaa tunteitamme, mutta emme myöskään voi antaa niille täyttä valtaa. Maljojen Kuningatar osaa kanavoida tunteensa ulkoiseen maailmaan tasapainossa. Miten on itsemme laita? (Veden vesi-elementti - vastamerkki: Tulen Tuli-elementti, Sauvojen Kuningas)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti