sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tänään se tapahtuu - Maailmanlaajuinen meditaatio

Tässä Aisha Northin tekstin suomennosa tämän illan maailmanlaajuisesta yhteisestä kokoontumisesta:

Rakas hohtava perhe!

Sydämeni vuotaa yli tänään, riemu toisin sanoen virtaa minusta ulos kuin neste kannusta kaadettaessa! Millaista muutosta olemmekaan todistamassa! Tämä lampi, tämä iso rakkauden kattila kuten CC sitä kutsui tämä aamuna viestiessään minulle, tämä alue on tullut hyvin voimalliseksi ja kauniiksi ja tärkeäksi, ja syy miksi se on kasvanut näinkin isoksi valon kukkaseksi, on kaikkien teidän rakkaus ja hoiva sitä kohtaan. Tästä eteenpäin se on paikka joka värähtelee rakkauden taajuudella ja tämän lammen aallot virtaavat ulos ja yhdistyvät valtavaan verkkoon joka ympäröi maapalloamme. Ihmiset ympäri maailmaa ovat vierailleet tällä lammella, ja tänään moni teistä ottavat osaa tähän yhteenkokoontumiseen, joka tuo meitä aina vain lähemmäksi toisiamme. Olen tehnyt kartan kaikista niistä maista jotka ovat linkitettynä tähän sivustooni ja joista on käytä kerran tai toisen sivuillani ja voitte nähdä, että tämä on maailmanlaajuinen pyrkimys yhdistyä.

( kartta Aisha Northin sivuilla )

Tietenkään kaikki jotka ovat kerran käyneet sivuillani, eivät varmaankaan tule osallistumaan kokoontumiseen, mutta tiedän, että he jollain tavalla ovat mukana prosessissa joka tapauksessa. Koska he kaikki ovat jättäneet pienen valon jälkensä sivuilleni, aivan kuin jalanjäljen ja tämä jälki tulee valaistumaan sen aikomuksen myötä jonka tuomme mukanamme tähän seremoniaan. Ja haluan tosiaankin kutsua sitä seremoniaksi, vaikka juhlinta saattaisi olla itse asiassa parempi sana tapahtumalle. Koska todellakin juhlimme itseämme, kaikkea sitä kovaa työtä jota olemme tähän mennessä tehneet, ja sitä upeaa maailmaa jota olemme luomassa vain olemalla elossa ja hengittämällä sekä yhdistymme tässä paikassa ja juurikin tällä planeetalla.

Rakkaat ystävät, minä toivotan teidät kaikki tervetulleiksi ja koen olevani kyvin ylpeä ja kunnioitettu voidessani sanoa kaikille teille: Kiitos mahdottoman paljon teille kun haluatte olla mukana tässä. Ilman teitä maailma ei kävisi läpi tällä hetkellä niitä muutoksia joita näemme joka päivä ympärillämme. Kiitän teitä sydämeni pohjasta, että olette sanoneet KYLLÄ tälle hyvin merkitykselliselle hetkelle ja hyvin merkitykselliselle matkalle johon osallistutte. Tänään kun istumme alas ja muodostamme ympyrän tämän lammen ympärille joka säteilee tahratonta valoa, ja kun keskitämme katseemme tämän lammen pintaan, näemme tuon valon heijastuvan, satoihin, ei, tuhansiin sydämiin. Jokainen yksittäinen rakkaudellisen valonsäde yhdistyy ja sulautuu yhteen sellaisella selkeydellä ja voimalla, että se polttaa tieltään kaiken vanhan sakeuden jota saattaa olla vielä jäljellä sydämessäsi.

Ja me teemme tämän kaiken vain siitä yksinkertaisesta syystä, että olemme avanneet sydämenne toisillemme, mutta kaikista tärkeintä on se, että olemme uskaltaneet avata sydämemme itsellemme.Koska jos meillä ei olisi ollut kaikkea sitä rohkeutta mennä sinne sielumme syvimpään kolkkaan, emme seisoisi nyt näin loistavina  ja vahvoina tässä hetkessä. Joten minä kiitän teitä ja CC muistuttaa minua kiittämään myös luomakunnan puolesta, koska se mitä olette tehneet ette ole tehneet vain itsenne vuoksi vaan koko luomakunnan vuoksi. Joten tänään kun istumme alas rakkaudella, muista että teet sen jonkin isomman voimaan pyynnöstä, jonka voimaa tai laajuutta emme pysty tällä hetkellä edes käsittämään. Tämän vuoksi rakkauden voima on alkanut jo tihkua kaikkien meidän lävitse, ja se ihanuus jota olemme saaneet maistaa tähän mennessä on vain pieni osa sitä suurta tunnetta jota tuomme teoillamme ja aikomuksillamme niin itsellemme kuin myös koko maailmallemme tällä hetkellä. Olemme se muutos jonka haluaisimme nähdä ja nyt on aika tuoda se muutos todeksi.

Kiitos teille valoperheeni! Tänään tulen yhdistymään yhdeksi teidän kaikkien kanssa ja tämä on se päivä jonka olen odottanut tapahtuvan jo paljon ennen kuin tulin tänne maan päälle.

Rakkaudessa, kiitollisuudessa, ja valolla, Aisha

ps. Sinun ei tarvitse välttämättä yhdistyä tähän kokoontumiseen juuri tähän ilmoitettuun aikaan, ainut asia mitä sinun pitää tehdä osallistuaksesi on keskittää ajatuksesi tähän kokoontumiseen. Kokoontumisen kestosta ehdotan, että istut paikallasi niin kauan kuin sinulta siltä tuntuu. Minulla henkilökohtaisesti istunnot kestävät aina 20 minuutin ja tunnin välillä, mutta kuten aina seuraan sisäistä tunnettani. Uskon, että me kaikki tulemme kokemaan tämän kokoontumisen omalla omalaatuisella tavallaan ja toivoisin, että monet teistä haluaisivat jakaa nämä kokemukset jälkeenpäin myös meille muille.

Suomen aikaan tämä meditaation alkaa klo 22.00


2 kommenttia:

  1. Voi huikeaa mitkä energiat tuossa meditaatiossa oli! Valo jota koin oli todella kirkasta ja avoimissa kämmenissä virtasi vuoroin niin lämmin ja kuuma kuin myös viileä ja kylmä, kuin olisin vastaanottanut tasaisesti niin maskuliinista kuin feminiinistäkin valoa. Kuulin myös koko tuon session ajan "energiamelua" kuin olisin istunut ihmissorinan keskellä, mutta tällä kertaa kuulin ihmisten energiat. Niin sanotusti tunsin energiat erillisinä vierelläni ja ympärilläni ja niiden massa kaareutui kumpaankin suuntaan viereltäni kuin olisi levittäytynyt lammen ympärille. Noin puolivälissä meditaatiota, tunsin vahvaa lihaskipua sydämeni alueella, mutta se helpotti aina kun huomasin hengittää syvemmin tai aivastin jotain ulos :) Huikeaa kertakaikkiaan, enkä malta odottaa seuraavaan kertaan, joka on su 6.2.!

    VastaaPoista
  2. Kävin lukemassa muiden osallistujen kommentteja kokoontumisesta ja tässä vielä muutama kokemus jotka muistin vasta muiden tekstejä lukiessa.

    Ennen meditaatiota monesti kasvatan puun juuret syvälle maahan, mutta tällä kertaa menin itse maan sisustaan ja lukitsin itseni vahvalla rautaketjulla maan keskuksen lattiaan. Muistan vielä kokeilleenikin että se varmasti on vahvasti kiinni, eikä petä. Mietin, että jopa on melkoinen tapaaminen tulossa kun täytyy ihan rautaliekeen itsensä kiinnittää :)

    Toinen oli alussa tällainen yhteissointu johon kaikki yhtyivät, aivan kuin tällä olisi nostetty yhteistä kollektiivista energiaa ylemmäksi tai vahvemmaksi.

    Yhdessä vaiheessa näin myös tämän kahdeksikon, elämän kierteen sisälläni pystasennossa ja se pyöri pääni ja sydämeni välillä.

    Aivan lopuksi tunsin useamman kerran kuin lävitseni olisi kulkenut pieniä kuplia kuin kuohuviinin kuplat lasiin kaadettaessa. Ja se sai hymyn nousemaan suupieliin.

    Koko sessio kesti osaltani noin tunnin ja sen jälkeen huomasin energioiden jo laantuneen.

    Aivan huikeaa, että ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet näitä samoja kokemuksia vaikka emme ole fyysisesti vierekkäin. Aivan huikeaa!! :)

    VastaaPoista