keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ovatko chakrasi kunnossa Ü

Kerron nyt vain lyhyesti, että chakrat ovat kehossamme olevia energiakeskuksia ja niitä on olemassa useampia riippuen siitä mihin asioihin halutaan keskittyä. Otan esiin tässä alla kuvassa olevat 7 peruschakraa, joita aktivoimalla pääsee jo pitkälle Ü


Alhaalta ylöspäin chakra järjestys on seuraavanlainen:

1. Juurichakra ( punainen )
2. Shakraalichakra ( oranssi )
3. Solar Plexus ( keltainen )
4. Sydänchakra ( vaalean vihreä ja ripaus vaalean punaista )
5. Kurkkuchakra ( sininen )
6. Otsachakra - kolmas silmä ( indigon sininen)
7. Kruunuchakra ( violetti)

Näillä peruschakroilla on tietty tarkoitus niin fyysiselle kuin energia kehollemmekkin ja jotta tuntisimme olevamme tasapainossa, niin on näiden chakrakeskusten virrattava avoinna ja vapaina. Minulla on tässä alla muutama kiva harjoitus millä on helppo tutustua näihin omiin energiakeskuksiinsa ja tunnustella onko niissä tukkeumia.

HEILURI


Heilurin avulla voi saada hyvän kuvan chakrojen voinnista. Aseta heiluri kunkin chakran kohtaan aloittaen alimmasta chakrasta ja liikkuen sitten jokaisen chakran läpi ylöspäin. Pyydä oppaitasi näyttämään sinulle heilurin avulla onko tässä kyseisessä chakrassa vapaata elämänvirtaa. Jos heiluri alkaa heilumaan selvästi ja innokkaasti ympyrää, silloin energiat virtaavat vapaasti tuossa chakrassasi. Jos kuitenkin heiluri pysyy paikoillaan on chakrassasi tukoksi ja sinun tulisi keskittyä tämän chakran avaamiseen. Heiluri voi myös tehdä epämääräistä edes taas liikettä, mutta ei lähde puhtaasti pyörimään, niin silloin se voi tietää, että chakrassasi on energiaa, mutta se ei oikein vielä ole ottanut oikeaa muotoaan. Muista aina kiittää oppaitasi kunkin chakran jälkeen Ü

KÄDET


Käsilläsi voit opetella tunnistamaan oman energiakenttäsi ympärilläsi ja tämän jälkeen voit tunnustella jokaisen chakran yksitellen ja huomioida millaisia tuntemuksia saat käsiisi. Aloita laittamalla kätesi kämmenet alaspäin hieman reisiesi yläpuolelle, niin ettei kädet kosketa jalkojasi, mutta niin että tunnet helposti ihosi lämmön. Nosta tämän jälkeen käsiäsi hitaasti ylöspäin ja tunnustele näin missä vaiheessa lämpö kämmeniesi pohjassa alkaa viiletä. Voit nostaa välillä käsiäsi korkeammalle ja tulla sitten hitaasti alaspäin lähemmäksi jalkojasi ja koittaa tunnistaa lämpökentän rajan tällä tavalla myös. Sitten kun olet oppinut tuntemaan energiakenttäsi, voit siirtyä tunnustelemaan samalla tavalla jokaisen chakrasi. Etene alhaalta ylöspäin ja tunnustele millaisia tuntemuksia tunnet kunkin chakran kohdalla kämmenissäsi. Kuumuus ja raskaus viestivät tukkoisuudesta ja keveys ja viileys vapaammasta energia virrasta. Muista taas kiittää oppaitasi, että he ovat olleet apuna opastamassa sinua tunnistamaan energioita.

VISUALISOINTI


Yksi ehdoton suosikkini on harjoitella selvänäköisyyttä visualisoinnin kautta. Valmistele itsellesi rauhallinen paikka ja varmista, että saat rauhassa käydä läpi tämän koko harjoituksen. Sen kesto riippuu täysin sinusta itsestäsi ja siitä miten paljon saat visuaalisaatiollasi aikaan. Kuvittele eteesi talo ja sen sisään 9 huonetta. Jokaisella huoneella on oma valvojansa jolta voit kysyä neuvoja tai asioita halutessasi. Jokainen huone on chakrojen mukaan oman värisensä ja huoneen ulkonäkö monesti jo kertoo sinulle onko chakrassasi tukoksia. 

Huoneet sijaitsevat talossa käytävän varrella ja voit itse päättää ovatko ne yhdellä seinustalla kaikki vain vastakkain ja lomittain. Tässä kuitenkin huoneiden järjestys:

1. Musta huone ( tyhjyys/ Alkulähde)
- syvin henkinen yhteys äitimaahan

2. Punainen huone ( eloonjääminen )
- kattaa kaikki perustarpeemme

3. Oranssi huone (luovuus /mielikuvitus)
- seksuaalisuus, luovuus, tasapaino, pelot

4. Keltainen huone ( älykkyys / itseluottamus)
- omantunnon arvo

5. Vihreä /vaaleanpunainen huone (Rakkaus )
- myötätunto, anteeksianto, ehdoton rakkaus

6. Sininen huone (kommunikaatio)
- oma tahto, selvä puheisuus

7. Indigon sininen huone ( intuitio / selvänäköisyys)
- sisäinen viisaus, sisäinen johdatus

8. Violetti huone ( henki / unet )
- viisaus, hyväksyntä

9. Valkoinen huone ( Meditatiivinen todellisuus )
- Täällä saat yhteyden enkeleihisi ja oppaisiisi

Eli talon ulkopuolella visualisoi ensin talo ja sää talon ulkopuolella. Kun olet valmis, astu sisälle taloon ja menen ensimmäisen huoneen luokse ja avaa ovi. Tervehdi aina huoneen valvojaa ja silmäile sitten huonetta ja huomioi millaiselta se näyttää. Onko huoneessa ikkunaa, millainen näkymä ja sää ikkunasta näkyy, onko huoneessa jotain korjattavaa vai onko kaikki siististi paikoillaan. Jos haluat korjata jonkin asian huoneessa, tee se saman tien. Tässä vaiheessa voit myös tiedustella onko huoneen valvojalla sinulle jotain viestiä. Kun olet valmis, kiitä valvojaa ja siirry takaisin käytävälle. Käy näin läpi kaikki huoneesi ja pane merkille millaisia näkymiä ja tuntemuksia huone antoi sinulle. Ihan käytävän päässä on valkoinen huone ja sisälle mentäessä voit nähdä valkoisen huoneen kauimmaisella seinustalla takaoven. Puhuttele valkoisen huoneen valvojaa ja kun olet valmis voit astua takaovesta meditaatiiviseen tilaasi. Täällä voi matkustaa mielessäsi ihan minne haluat ja täällä voit tavata enkeleitäsi ja oppaitasi. Puhuttele kohtaamiasi olentoja ja seuraa heitä jos he haluavat viedä sinut johonkin. Kun sinä ja oppaasi olette valmiit, eteesi ilmestyy valkoista valoa säteilevä oviaukko, josta pääset takaisin valkoiseen huoneeseen. Käy tämän jälkeen vielä läpi päinvastaisessa järjestyksessä kaikki huoneet joiden kautta tulit valkoiseen huoneeseen ja huomioi mitä kaikkia muutoksia huoneisiin on tullut. Huoneiden valvojillakin saattaa olla uutta informaatiota tarjolla tässä vaiheessa. Lopuksi astu ulos talosta ja vedä kolme kertaa syvään henkeä. Anna itsellesi kunnolla aikaa palautua takaisin fyysiseen ympäristöösi. 

Tämän harjoituksen avulla saat valtavasti tietoa chakrojesi hyvinvoinnista ja niistä asioista mihin tulisi kiinnittää huomiota Ü

Joten ei muuta kuin mukavia kokeiluja energioidesi parissa. 
Anna mielikuvituksesi lentää Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti