keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kutsu lammelle

Aisha Northin sivuilla on keskusteltu unien näkemisestä ja unien kontrolloimisesta. Tästä ajatuksesta sivuilla kumpusi esiin kutsu tapaamiseen tuolle yhteiselle lammelle ensi yönä uniemme kautta. Ensimmäinen kutsu 5.5. koski yhteistä kokoontumista tuon lammen ympärille meditaation kautta ja seuraava iso kokoontuminen tulee taas sunnuntaina 2.6., mutta tästä uni teemasta kumpusi esiin ajatus tehdä pieni kokoontuminen tässä välissä uniemme kautta. Ainut mitä sinun tarvitsee tehdä illalla nukkumaan mennessä on lähettää eteenpäin vahva aikomuksesi osalistua tähän tapaamiseen lammelle unesi aikana ja pyytää korkeampaa itseäsi ja oppaitasi auttamaan sinua muistamaan tuon unen.

Sinun ei tarvitse tietää miltä lampi näyttää tai missä se on, vaan tärkeintä on vain asettaa itsellesi aikomus saapua tuohon kokoontumiseen lammelle ensi yön aikana. Muistakaa tehdä myös suojaukset ennen nukkumaan menoa ja maadoittaa itsenne unen ajaksi.

Rohkaisen teitä tulemaan mukaan tähän uudenlaiseen tietoisuuden kokeiluun ja jaetaan kokemukset sitten huomenna kun heräämme :) Toivon mukaan kaikki onnistuvat muistamaan unensa :)

Tässä alla vielä ihana kuva jonka otin eilen illalla täältä mökiltä. Matkalla tänne mökille pyysin universumilta, että se laittaisi parastaan ja antaisi minun nauttia ihanista ilmoista ja mahtavista auringonlaskuista, ja pyyntöni on todellakin kuultu :)


Seikkailumieltä ja ihania unia ensi yölle!

4 kommenttia:

  1. Upea kuva. Siellä on varmasti saanut olla meditatiivisessa olotilassa kaiken aikaa. Luonto on nyt parhaimmillaan.
    Minä tulen lammelle ensi yönä ja laitan enkeleille toiveen, että muistan uneni.
    Mukavaa loman jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Ihanaista aurinkoista huomenta!
    Unia näin, mutten muista mitä. Ainoa mikä jäi mieleeni oli kolme täysin sileää pyöreää kiveä, jotka olivat väriltään harmaa sinisiä, vähän linnunmunan näköisiä kuosiltaan.
    Kivet olivat ryhmässä ja ikään kuin toistensa sisällä, mutta kuitenkin erillisiä.

    Näitä tällaisia lisää :)

    VastaaPoista
  3. Moikka, vihdoin kotona lomareissulta! Eilinen yö tuli nukuttua kyllä tosi levottomasti, enkä nähnyt itse unien aikana mitään tapaamista vastaavaa mutta tässä mielikuvia ennen unta ja yöllä heräilyjen välillä :)

    Nukkumaan mennessä aloitin ensin juurruttamalla itseni ja jälleen käytin juurruttamiseen rautaketjua :) Tämän jälkeen tein suojaukset ja pyysin oppaitani ja eri toten arkkienkeli Jeremieliä auttamaan unien muistamisessa. Lopuksi vielä kävin mielessäni läpi, että olin varmasti muistanu kaiken :) Sain mielikuvan jossa makasin sängyssä, rautaketjuissa ja kolmois-suoja päällä. Tämän lisäksi näin päälläni semmoisen vanhan ajan haarniskan ja tämä sai minut nauramaan, koska minusta haarniska suojapukuna on kyllä kieltämättä hieman vanhan aikainen ja sanoin itselleni, että minun pitää harjoitella hieman paremman suojapuvun kuvittelemista päälleni :)

    Tämän jälkeen aloin visualisoimaan itse lampea, ajattelin, että se auttaisi sitten yön aikanakin muistamaan paremmin unen. Lampi oli pienempi kuin ensimmäinen ja se oli syvällä sademetsässä. Kuulin satojen pikkulintujen laulua ja siis ihan oikeasti kuulin sitä, koska en ollut vielä unessa. Olin ihan ihmeissäni! Sitten yhtäkkiä eteeni ilmestyi todella kaunis ja puhtaan sininen trooppinen pikkulintu. Se lenteli ympärilläni ja lauloi ihanasti, aivan kuin se olisi yrittänyt kertoa minulle jotain. Ja tässä vaiheessa varmaan nukahdin koska en muista enempää.

    Yö menikin sitten heräillessä koko ajan uudelleen. Näin jotain ihan normi unia ja joka paikkaa kolotti. Aina kun heräsin niin päässä soi Hanna Pakarisen biisin kertosäe " leave me alone, I wanna go home" ( jätä minut rauhaan, haluan lähteä kotiin). Ja mitään muuta en unesta muista.

    Joten aika hauska Maia, että sinäkin näit unessa sinertäviä kiviä :) Täytyy käydä katsomassa myös mitä muut tuolla maailmalla on nähneet. Raportoin sitten tänne jos siellä on ollut jotain saman kaltaista :)

    VastaaPoista
  4. No niin, tässä vähän yhteenvetoa siitä mitä ihmiset ympäri maailmaa olivat nähneet tai kokeneet tässä unitapaamisessa tai yön aikana.

    Suurin osa oli nukkunut yönsä todella levottomasti ja suurin osa oli nähnyt asioita itse meditoinni tai visualisoinnin aikana, eikä niinkään itsd unessa. Lampi jossa kokoonnuimme oli melko pieni lampi ja jotkut olivat nähneet sen trooppisissa maisemissa ja toiset muissa maisemissa. Unissa tai meditoinnin aikana oli nähty paljon värejä, paljon iloa ja puutarhassa työskentelyä ja siementen istuttamista, tämän lisäksi moni oli kokenut matkustavansa tapaamisedn joko junalla tai lentokoneella ja jotkut olivat kokeneet vielä erikseen menon taloon, rakennukseen tai hotelliin jossa unille oli yhteistä puuelementti :)

    Aivan huikeaa!! :)

    VastaaPoista