sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ihanaa Joulun aikaa kaikille!


Ihanaa ja rauhallista Joulua kaikille. Ensimmäiset jouluruoat on nautittu ja edessä on pitkä vapaa joulun yli. On aika rauhoittua ja levätä ja kerätä voimia ensi vuodelle :)

Löysin yllä olevan ihanan enkelin ohjeet internetistä ja koska lankakaappi oli täynnä lankaa niin päätin koittaa millaisen enkelin saisin tehtyä. Tänä vuonna meillä ei ole muuton vuoksi ollut hirveästi ylimääräistä rahaa, mutta kyllähän sitä kaikenlaista keksii kun päästää luovuutensa valloilleen :) Joten mahdollisesti muutama tällainen eksyy lahjakääröihin :)

Vielä haluaisin jakaa myös 21.12. päivän tuntemuksia. Koin tietoisesti ainakin kaksi vahvaa väsymys hetkeä, ensimmäinen alkoi 12.00 - 12.30 ja toinen sitten 17.00 - 17.30 aikoihin. Ja siis puhun nyt sellaisesta väsystä, että silmät meinaa mennä väkisin kiinni ja tuntui, että jos oisin istunut aloilleni niin olisin nukahtanut niille paikoilleen :) Valoilmiöt ovat nyt hyvin vahvana läsnä aina kun silmät suljen ja innolla odotan mitä uusi vuosi tuo tullessaan :)

Mutta nyt, oikein ihanaa Joulun aikaa ja nauttikaa toisistanne ja läheisistänne! Ja kerätään voimia ensi vuoden uusiin tapahtumiin :) Piparin tuoksuisin terveisin!

1 kommentti:

  1. Kaunis enkeli! Luo rauhaisan tunnelman.
    Tapaniniltaterkuin Maisa

    VastaaPoista