sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Valonpolun enkelikurssi ja Joulumarkkinat

Eilen saimme viettää ihanan päivän toisella paikkakunnalla Valonpolku- blogin pitäjän enkelikurssilla. Kurssi käsitteli keinoja joilla voisi päästä paremmin kommunikoimaan enkeleiden kanssa tai ymmärtää paremmin niitä monia tapoja joita enkelit käyttävät kommunikoidessaan meidän kanssa. Kivoja vinkkejä saimme pitkin päivää, mutta henkilökohtaisesti itse innostuin eniten heilurista ja sen kautta kommunikoinnista. Heiluri mahdollisti yhtäkkiä sen kauan kaapaamani tavan saada selviä vastauksia kysymyksiini :) Ihana ja lämmin henkinen päivä kaiken kaikkiaan.

Ilta jatkui ihanasti ja keveästi kotona vieraiden kanssa nauttien maukkaita juustoja ja viinejä. Ehdottomasti suosittelen Blossa 12 vuosikerta glögiä, se oli todella loistavan makuista tänä vuonna! Ihana loppu uuden tiedon täytteiselle päivälle :)

Tänään sitten oli edessä Joulumarkkinat anopin kanssa ja hitsi millaiseksi nuo markkinat muodostuivatkaan :) Henkisyys oli vahvasti mukana päivässä ja tässä alla muutama uusi ostos joita innostuimme ostamaan.

Eiliseltä kurssilta mieleen jäi tosiaan hankkia itsellenikin sellainen kiviheiluri ja mitäs sieltä Joulutorin ensimmäiseltä kivimyyntipöydältä löytyikään :) Mielessä oli myös hankkia kirkaasta kvartsista hiottu pyöreä kivi, koska tämä annettiin minulle käteeni eilisessä visualisoinnissa ja meinasinkin ostaa jo sen tästä samaisesta kojusta, mutta miehellä oli vain lasisia pyöreitä palloja ja viime hetkellä peruin kaupan, koska mietin että se ei kuitenkaan ole ihan oikeaa materiaalia. Loppumatkan kojujen seassa, kiertelinkin kaikki kivikojut läpi etsien tuota pyöreää kiveä ja viimeisestä kojusta se sitten viimein löytyi :)  Tässä kuvat alla heilurista ja tuosta ihanaisesta kivestä...Viimeisen kivikojun myyjä kertoi meille myös viikinki riimuista ja muutaman hänen esittämän kokeilun jälkeen olimme anopin kanssa hyvinkin vakuuttuneita, että tällainen pitää ostaa, sen verran vakuuttavia symbolien tekstit olivat :) Joten matkaan tarttui myös tämä mystinen riimujen kirja. Tälle täytyy antaa aikaa jossain vaiheessa rauhassa ja tutkia mitä tämä paketti pitää sisällään :)Joten hyvin vaikuttava ja informaatiotäyteinen viikonloppu on takana ja nyt onkin sitten ihana rauhoittua iltaan ja kuunnella hieman rauhallista joulumusiikkia kynttilöiden loimussa ja lumihiutaleiden putoillessa hiljalleen taivaalta ikkunan toisella puolella.

Ihanaa Joulukuun alkua kaikille, mitä kaikkea jännittävää tämä kuukausi tuokaan mukanaan!

3 kommenttia:

 1. Kiitos muuten viimeisestä.
  Olen tänään lukenut oman kirjani. Tehnyt kysymyksiä ja nostanut riimuja. Se mikä sai minut ostamaan nuo riimut, niin samalla linjalla mennään :) Uudistumisen tiellä. Olen levollinen ja päästän irti vanhasta.
  Voimauttavia hetkiä sinulle riimujesi parissa.
  T. Maisa

  VastaaPoista
 2. Samoin, kiitos vain kovasti viimeisestä! :) Vielä en ole itse päässyt kokeilemaan, täytyy odottaa, että pääsen rauhassa tutkailemaan kirjaa :)

  VastaaPoista
 3. Oli pakko tulla tänne kertomaan kirjavihje sinulle. Deepthin blogista sen sain. http://www.enkelimaa.fi/tuotteet.html?id=9/ tästä osoitteesta tilasin itselleni kirjan Plejadien tähtisisaret 2012 ja ihmiskunnan tulevaisuus.
  Olethan huomannut päivän 12-12-12-energioista!
  Ihanaa sunnuntaita teille molemmille t. Maisa

  VastaaPoista