torstai 11. lokakuuta 2012

Vahvoja värejä ja kuvioita

Tein tänään taas tavaksi tulleen syvävenyttelyn töistä kotiin päästyäni ja ajattelin heti alusta maadoittaa itseni kunnolla ja rauhassa. Eli laitoin musiikin soimaan ja makuullani kuvittelin takapuoleni kohdalta sekä koukussa olevien jalkojeni jalkapohjista lähtevät juuret jotka kurkottavat syvälle maan uumeniin aina maan ytimeen asti. Maan ytimeen päästyäni kierrän juureni maan keskiosassa hehkuvan tulikuuman elämän tulen ympärille ja syvään hengittäen sisään hengityksellä annan kaiken väsyn jäsenistäni ja huolet mielestäni valua juuria pitkin maaäidin ytimeen. Tämän jälkeen kuvittelen kuinka Gaia - maaäiti lähettää minulle juuriani pitkin ylöspäin tuota punaisena hehkuvaa elämänenergiaa kehooni ja sieluuni.

Tämän aloituksen jälkeen (yleensä yksi musiikkikappale) aloin venyttelemään hitaasti ja nautiskellen väsyneitä jäseniäni. Melko alussa jo silmieni edessä tuntui liikkuvan valoa sinne tänne ja välillä ne huipentuivat kuin kahden valoaallon räjähtäessä kun ne kohtasivat toisensa. Välillä huomasin vahvaa häirintää (silmäluomet ja kaulavaltimo alkavat väristä ja nykiä kuin sähköimpulssien vaikutuksesta), mutta tilanne rauhoittui ja levollinen olo palasi takaisin aina heti kun keskityin taas noihin maan ytimeen meneviin juuriini.

Ihan lopussa aurinko alkoi paistamaan sisään huoneeseen ja valaisi minut kokonaan. Sen lämpö lämmitti mukavasti ja rentouduin aivan täysin. Suljettujen silmieni eteen ilmestyi toistuvasti täysin pyoreä valkoinen pallo, jonka takaa hohti vielä valkoisempaa valoa (piirrustus alla). En tiedä mitä tämä merkitsi, koska mitään sanomaa tai tunnetta sen mukana ei tullut.


Musiikkikappaleen loputtua nousin istumaan lootus-asentoon ja nautin edelleen ihanasta auringon lämmöstä silmät kiinni. Heti melkein kun sain itseni asetettua makuulta pystyasentoon, silmäni täyttyivät syvän punaisesta väristä. En ensin edes ajatellut sitä värinä vaan ajattelin, että aurinko vaikuttaa noin voimakkaasti silmiini, mutta heti kun ajatukseni herpaantuivat muuttui tuo lämmin punainen vain normaaliksi valoksi ja heti kun unohdin taas kaiken muun ja keskityin siihen auringon lämpöön ja ihanaan levolliseen oloon, tuo vahva punainen väri palasi valtaamaan näkökenttäni.

Aivan ihana lepohetki työpäivän päätteeksi :)

Mielikuvituksesta ja sen voimasta tuli mieleen vielä yksi taannoinen juttu. Tuossa uutta työtä aloitellessani muutama viikko sitten olin muutamana päivänä TODELLA kipeä, siis joka ikistä solua kehossani kivisti ja poltti. Yhtenä iltana nukkumaan mennessäni mietin mielessäni noita puheita valokehosta ja sitä miten eri energiat liikkuvat valon muodossa tuossa valokehossa. Koitin sitten kuvitella sisääni omaan kehooni tuollaisen valokehon (mikä oli lopuksi aika helppoa) niin, että se täytti kehoni ihoa lukuunottamatta. Toisin sanoen siis kuvittelin ihoni sisälle valokehon ja hetken tuota ajatusta silmät kiinni hymyillen kuvittelin ja leikittelin ajatuksella, että millaista olisi omata sellainen valoa hehkuva valokeho. Ja tuota valokehon ajatusta täyttäessäni koko kehooni, huomasin yhtäkkiä etten tuntenut enää minkäänlaista kipua kehossani :) :) Kaikki ne kipeät nikamat ja nivelet oli kadonneet kehostani, koska tilalle olin mielikuvituksissani luonut valokehon. En tuntenut kipua, koska kehoni oli täynnä valoa :) Ja tämä oli hurjaa :) Toki kipuilu palasi heti kun lopetin tuon kuvittelun ja sitä ajatusta olenkin jäänyt sitten pähkäilemään: Miten tuon olotilan saisi pidettyä pidempään kuin vain sen hetken kun siihen antaa ajatuksensa? Hurjaa, mutta hyvin harmillista, koska olotila on sidottuna siihen aikaan mitä ajatuksillaan sille antaa :)

Muutto uuteen kotiin lähestyy myös ja kohta on taas aika opiskella feng shuit kohdilleen uuden kodin kohdalta :) Ollaan kummatkin odotettu tätä muuttoa kuin kuuta nousevaa ja hassua miten kummallakin meistä on semmoinen tunne, että sitten kaikki asettuu kohdilleen kun pääsemme tuohon uuteen kotiin asumaan. Nyt olemme vähän kuin vanhan ja uuden välissä odottelemassa. Muutaman viikon vielä kun malttaisi :) Tähän kaiken asettumisen odotteluun vaikuttaa myös varmaan vahvasti se, että olemme monen reissujoulun jälkeen päättäneet viettää ihka ensimmäisen oman joulun omassa uudessa yhteisessä kodissa :) Rauhoittua kotona ja laittaa koti ihanaan joulukuntoon. Mutta ei joulusta nyt vielä sen enempää, sinne on kuitenkin vielä aikaa :) Laittelen taas viestiä uudelleen kun jotain kivaa tai mukavan hämmentävää tapahtuu, nyt iltapuuhiin! Kivoja viikonlopun alkuja jo kaikille toivotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti