sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Unessa tapahtuu jälleen...

Hyviä iltoja,

Olipa pakko tulla tänne heti turisemaan kun näin niin hassun unen viime yönä. Tai olen itseasiassa nähnyt tuhottoman paljon unia viime päivinä ja siis monta yhden yön aikana :) Mutta tämä yksi uni viime yön aikana jäi mieleen varmaankin sen vuoksi, että unessa koin taas tuon voimakkaan, mutta niin pehmoisen ja turvallisen tuntuisen kirkkaan valon.

Unessani ystäväni (uusi ystävä uuden työn kautta) esitteli minulle sellaista kananmunan puolikkaan muotoista kapistusta. Hän puhui hyvin vakuuttavasti siitä miten mieletöntä siinä on istua ja maata. Hetken houkuttelun jälkeen hän sai minut kokeilemaan itsekin tuota "laitetta" ja vaikka ulkoapäin se vaikutti pelkältä takorautakehikolta niin istuessa tuohon kapistukseen (siis kokonaan, jalat myös sisään), niin alusta muotoutui juuri niin kuin sinun kehollesi. Painoin silmät kiinni ja ajattelin, että hitsi miten mahtavan tuntuinen alusta ja nautinnollisesti makoilin tuossa kananmunan puolikkaassa puolimakuulla ja tuolloin koin taas miten tuo kirkas valo valtasi näkökenttäni (vaikka olin silmät kiinni) ja tuudittauduin vain siihen mielettömään hyvän olon tunteeseen jota tuo valo hehkui ympärilleen.

Ja tässä kohtaa sitten jo hyppäsin seuraavaan uneen....

Uni vain jäi niin hyvin mieleen, koska se poikkesi niin totaalisesti normaaleista touhu-unista, joissa sitä häärää kaikkia normipäivän hommia tai ainakin siis sellaisia joita normaalisti voi tehdä, mutta tuo valo ja se tunne ja tuo kapistus joka näytti olevan tyhjä, mutta sinne istuessa se muovautui oman kehon mukaan... niin se vaan erikoisuudellaan jäi mieleen :) Olisiko minulle tässä ehkä esitelty vain jotain tutun ihmisen muodossa? :) Tiedä tuota, mutta ainahan sitä voi leikkiä ajatuksella :)

Nyt kuitenkin petiin ja näkemään uusia unia :) Ps. onko muuten jollain teistä ollut tänään sellainen päivä ettei ole ollut yhtään nälkä? Itse havahduin viideltä iltapäivällä siihen etten ollut syönyt koko päivänä mitään muuta kuin aamupalan ja koska nälkä ei ollut vieläkään niin päivän ruoan söimme vasta puoli kahdeksan maissa... hassua. Miehelläni oli siis ihan samanlainen kylläinen olo, vaikkei mitään oltu syöty koko päivänä... hassua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti