maanantai 29. lokakuuta 2012

Avunpyyntö valo-olennoilta

Muutama tunti sitten tapahtui jotain josta täytyi tulla heti tänne kertomaan. Olemme tänään pakanneet tavaroita huomista muuttoa varten ja koska suurin osa tavaroista oli jo ennestään laatikoissa, tämän päivän touhuaminen oli niin sanotusti vain pientä puuhastelua.

Tuossa viiden jälkeen kumminkin yhtäkkiä väsähdin ihan hetkesssä, niin sanotusti meinasin nukahtaa seisaalleni ja kysyin mieheltäni jos sopisi, että laitan hetkeksi itseni makuulle ja lepuutan itseäni. Ihmettelin tosiaan, mikä noin yhtäkkiä voimat vei, mutta vastaus odotti jo ihan nurkan takana. Romahdin sänkyyn ja suljin silmäni. Eikä tarvinnut kuin sulkea silmät kun silmien edessä alkoi valtava valoshow. Yleensä se on temmoltaan melko rauhallista ja aaltoilevaa, mutta nyt se oli enemmänkin yliaktiivista ja kuin vaistomaisesti kysyin mielessäni " onko jokin hätänä, kun noin vilkuttelette valoja?" ja tuon kysymyksen kun sain loppuun, huikkasi mieheni sohvalta, että USA:n rannikkoa on lähestymässä vuosisadan pahin hirmumyrsky Sandra. Ja palaset kuin loksahtivat kohdilleen. Minun oloni oli tehtävä väsyneeksi, että olisin sulkenut silmäni ja nähnyt hätäiset valomerkit ja näin minun mennessä makuulle mieheni sai tilaisuuden lukea päivän uutiset ja kertoa niistä minulle. Ja piste!

Siitä hetkestä, oli se sitten avunpyyntö tai ei, rakensin mielikuvituksissani turvaverkkoa New Yorkin osavaltion päälle tulvavesiltä suojaksi ja mereltä päin kirkasta valoa hehkuvia aallonmurtajia hyökyaaltojen esteeksi. En vain ole kovin kokenut tällaisessa, näinkö minua voidaan oikeasti ohjailla havaitsemaan asioita? Näinkö he pyytävät apua? Oikeasti? Olen ihan hämmentynyt, mutta silti hirmuisen onnellinen siitä, että valo-olentojen mielestä saatan olla yksi sellainen henkilö joka voisi vaikuttaa näinkin isoon asiaan energiatasolla.

Eli jos nyt luet tätä vielä tänä iltana, niin pyydän kohdistamaan kaiken ajatusvoimasi tuonne USA:n itärannikolle ihmisten suojaksi. Näin voisimme ehkä saada myrskyä laannutettua edes hieman, kuka tietää. Kaikkea voi kokeilla, tähän ei ainakaan mene rahaa ja vaikutus saattaa olla kuitenkin suuri. Toivotaan näin. Peukut pystyyn noille urheille jotka tänä yönä joutuvat ottamaan tuon hirmumyrskyn vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti