perjantai 5. lokakuuta 2012

Maailmanlaajuinen meditaatiopäivä 4.11.12

Luimpas tuolta Adonain sivuilta tällaisesta maailmanlaajuisesta meditaatiopäivästä ja innostuin oikein ajatuksesta. Yksityiskohdista voit lukea Adonain sivuilta. Meditaatiolla lisätään maailman tunneilmapiirin värähtelylaatua ja sivuilta löytyy myös äänitteet joita voi kuunnella jo myös etukäteen. Meditointi alkaa 4.11. klo 15 PTS (Välimeren aika ) ja suomen aikaan 5.11. klo 01.00 yöllä, jos nyt laskin oikein. Tosin jos tämä aika on hankala vaikka töiden takia, niin tuon maailman yhteyden vaikutus vaikuttaa vielä seuraavien 25 tunnin ajan ja meditaation voi toteuttaa myös sen ajan puitteissa kun itselle sopii. Ihana ajatus ja koitan ainakin omalta osaltani osallistua :)

Tällaisesta maailmanlaajuisesta yhteydestä tuli mieleen toissa päiväinen meditaationi, missä yhden kuuntelemani kappaleen kohdalla musiikki vei minut jylhän vuoren huipulle. Minulla oli päällä vaaleat kevyesti tuulessa heiluvat vaatteet ja käteni olivat avoinna sivuilleni. Käsistäni lähti valosäikeet seuraavan vuoren huipulla seisovalle henkilölle ja hänen käsistään taas eteenpäin seuraavalle. Näin ajatuksissani olin osa isoa valotyötä joka kattoi koko maapallon ja taas kerran kyyneleet valuivat poskiani pitkin, koska tuo tunne oli niin voimallinen. Olla osa jotain suurempaa, voimallisempaa ja puhtaampaa. Tuo samainen kappale on kyllä aikaisemminkin saanut minut herkälle tuulelle :)

Voisin tähän samaan syssyyn kertoa myös muitakin kuulumisia, joita tosin ei ole kovin montaa. Olen ollut nyt kaksi ensimmäistä viikkoa uudessa työpaikassani (onko siitä tosiaan jo kaksi viikkoa) ja kovin fyysisen uuden työni takia päivärytmini on ollut lähinnä, töitä, venyttelyä ja nukkumista. Ei mitään muuta!! Olen ollut ihan ja totaalisen poikki uuden työn tuomasta fyysisyydestä ja hieman jo mietinkin, että mitä ihmettä olen mennyt tekemään, mutta koska kaikki täytyisi ottaa aina oivaltamisen ja kasvun kautta, niin tässä kohtaa minun täytyy sanoa, että kiitos kun minulle annettiin mahdollisuus huomata miten huonoon kuntoon olen päästänyt itseni istumatyössä. Ja piste :) Tosin tarkoitus muuton myötä ei ollut, että olisin vielä kahta väsyneempi kuin ennen, mutta toivotaan, että tilanne rauhoittuu.

Jänniä tapahtumia on kuitenkin sattunut muutama. Taas näitä hankalasti selitettäviä :) Toinen liittyy tähän eri todellisuuksissa vierailuihin ja toinen taas yleisiin ihmeellisyyksiin. Luin Suzannen sivuilta hänen Mytre and Arcturian kirjoituksistaan eri todellisuuksista joissa saatamme vierailla joko tiedostelusti tai tiedostamatta ja en tiedä jäikö tästä kirjoituksesta jotain mieleni sopukoihin koska koin vastaavanlaisen unen tässä yksi yö. Eli , unessa vähän kuin tupsahdin huuoneistoon sivusta katsojaksi jossa nuori tyttö joutui väkivaltaisen miehen hyväksikäyttämäksi. En nähnyt niinkään mitä tapahtui, vaan tunsin vahvasti tuon tytön tuskan ja tunteiden turruttamisen. Tämän jälkeen mies poistui asunnosta ja jäin sinne kuin yksin tutkailemaan ympäristöä (tyttökin oli hävinnyt). Tarkastelin asuntoa ja ihmettelin, että miten näin sivistyneesti sisustetussa asunnossa voi tapahtua näin kauheita asioita kunnes kuulin äänen joka sanoi, että aika alkaa loppumaan kohta pitää lähteä. Ja noiden sanojen jälkeen aloin tuntemaan kuinka tuo mies oli lähestymässä takaisin asuntoaan, tunsin sen synkkyyden ja pelon sekä raivon jota tämä mies ilmensi. Ja tässä vaiheessa kuulin äänen joka sanoi hieman tomerammin " Tule pois, nyt pitää lähteä " ja samaan aikaan kun tuo miehen huokuma tunnelma vahvistui hänen lähestyessään ja äänen sanoessa, että nyt viimiestään pitää lähteä, niin olin unessa hieman sekaisin, että kuka puhuu ja miten minä voin lähteä. Tunsin jo melkein miehen kädet oven kahvassa ja olin jo melkoisen pelon vallassa kunnes "Plop" ja keinahdin sängyssäni hereille keskellä yötä ja huomasin hengittäväni melko tiheään. Huikeaa ja ällistyttävää! Olinko siis juuri kokenut toisessa todellisuudessa vierailun vai oliko Suzannen tarina vai jäänyt niin vahvasti mieleen, että se tuli uniini? Sitä en varmaan koskaan tule saamaan selville, mutta hassu sattuma, tarinan lukemisesta oli kuitenkin jo useita viikkoja.

Nämä raa´at unet toistuvat aika ajoin unissani ja olen jo monesti kerennyt miettimään, että mistä ne tulevat ja mikä tarkoitus niillä on. Unet sisältävät melko poikkeuksetta aina raakoja murhia, teloituksia, hyväksikäyttöjä, äärimmäistä pelkoa ja ahdistusta. Omassa elämässäni tällaisia tunteita minulla ei kuitenkaan ole ja joskus aamulla herätessä en osaa sanoa kuin, että huh huh mikä uni taas. Mutta joku tarkoitus näillä unilla täytyy olla ja kaippa tuo valkenee jossain vaiheessa, ja luojan kiitos niitä ei näe joka yö :)

Toinen jännä tapahtuma tapahtui toissa yönä, sen pitkän venyttelyn ja meditoinnin jälkeen. Heräsin yöllä kun puhelimeni älähti jonkin merkkiäänen joka ei ollut mikään tuttu käytössä oleva ääni ja unenpöpperössä otin puhelimen käteeni ja se oli auki kalenteri kohdassa. Siinä sitten pähkäillessä pimeässä ja puoli unessa, että mikä viesti puhelimeen oikein tuli, niin en saanut sitten mitään tolkkua. Olin jo sitten hieman sekaisin ja mietin, että olenko vahingossa laittanut herätyksen nyt räpeltäessä kiinni, että jos on jo aamu, mutta puhelin näytti kellon olevan 23.05, joten luovutin ja jatkoin helpottuneena unia koska aamuun oli vielä hyvin aikaa. Aamulla sitten herätessä ajattelin kollata puhelimeni, että mistä se äänimerkki oli oikein kuulunut, mutta loppujen lopuksi en saanut mitään selvitystä siihen mikä se olisi voinut olla. Ei ollut tullut viestiä, ei sähköpostia eikä kalenterissa ollut mitään muistutuksia, joten mysteeriksi jäi tämäkin. :)

Mutta nyt on pakko lopetella ja painua pehkuihin, että jaksaa vielä yhden päivän paahtaa menemään tuolla uudella työmaalla. Energiat on aika finaalissa, joten kaikki lähetetyt lisäenergiat ovat enemmän kuin tervetulleita. Tämä elämänmuutos olikin rankempi kuin olin kuvitellut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti