maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kivillä parantaminen


Vuorikide on kiviterapiassa 
mestariparantaja

Olen saanut nauttia vähän pidemmästä vapaasta (5pvä), vaikkakin keho onkin vastustellut lepoa vahvasti :) Yläselkäni, polveni ja toinen lonkka ovat kipuilleet vapaille päästyä niin paljon, että jouduin pitkästä aikaa oikein ottamaan vahvempia särkylääkkeitä. Todella ironista, koska sohvalla loikoillessani päätin pyytää Valonpolku sivuilta enkelikorteilta ohjausta ja mitäs sieltä tupsahtikaan :)

" Kivillä parantaminen: Olet saattanut huomata lisääntyneen kiinnostuneisuutesi jalokiviä ja puolijalokiviä kohtaan. Oletko vielä tutkinut niiden parantavia voimia tai oletko kenties jo alkanut käyttää kiviä hoitojen yhteydessä?" 

Olin ihan äimänä, koska kyllä ajatus on käynyt mielessä siis lähinnä ajatuksena, että kun olen kuullut kivien parantavista voimista niin miten niitä oppisi hyödyntämään. Siltä istumalta kävin hakemassa makuuhuoneestani tuon kuvassa olevan ihanan vuorikiteeni, johon voisin sanoa olevani melkein rakastunut, koska sen verran valtavaa vetoa ja tunnetta tunnen tuota kiveä kohtaan. Uskokaa tai älkää :)

No sohvalle takaisin päästyäni. käperryin takaisin viltin alle, ja suljin tuon pyöreän pallon kämmeneeni. Pyysin suojelujoitani sekä oppaitani paikalle ja pyysin heitä puhdistamaan kiven omalla valollaan täysin puhtaaksi, jotta voisin hyödyntää kiven parantavia voimia. Tämän jälkeen suljin silmäni ja kerroin mielessäni kivelle, että olisin todella kiitollinen jos voisin hyödyntää kiven parantavia ominaisuuksia kipuihini ja sen jälkeen jäin odottamaan. Olin todella väsyksissä kivuista ja mielessäni ei leijunut yhtään mitään. Pidin kiveä hellästi kädessäni ja annoin käteni levätä jalkani päällä. Pikku hiljaa aloin kuvittelemaan miten kivi loistaa puhdasta kirkasta valoa ja miten valonsäteet leviävät pimeään olohuoneeseemme sormieni välistä. Aloin kuvittelemaan miten tuo valo leviää kivestä käsiini ja iholta soluihini ja miten se valo virtaisi ihoni alla eteenpäin.

Ei mennyt aikaakaan kun käteni alkoi ensin lämmetä ja sitten kylmän raikas tunne levisi kättäni pitkin kyynärpäähäni. Olen pienenä murtanut luuni tuosta käsivarresta ja kyynärpää on jäänyt hieman jumiin vuosien mittaan, liekö tätä virheasentoa hoitivat. Kämmenpohjassani tunsin liikettä, kuin energia olisi pehmoisesti sormeillut kämmenpohjaani sieltä täältä. Hymyilin hyvin raukeana ja otin kaiken irti tuosta ihanasta hoivasta. Mieheni kävi jopa välillä antamassa pusuja ja kyselemässä vointia ja jälleen ummistin silmäni ja annoin tuon viileän tunteen palata käteeni. Lopuksi en jaksanut enää pitää palloa kädessäni vaan laitoin sen vierelleni sohvalle, mutta muuten pysyin samassa asennossa ja hoiva jatkui. Pikkuhiljaa tunne levisi koko käsivarteeni ja kiven puolella olevaan lonkkaani, joka oli todella kipeä. Ja en voinut kuin ihmetellä tätä kaikkea :) Nautin olostani niin suunnattomasti, etten osaa edes kuvailla, niin lempeää tuo hoito oli. Hoidossa tuntuva viileys ei saanut minua tuntemaan kylmyyttä, vaan se oli vain puhdasta raikasta viileyttä :) Ja tätä meinaan kokeilla uudelleenkin vastaisuudessa.

Vuorikiteestä sanotaan vielä näin, että muinoin sen oletettiin olevan pysyvästi jäätynyttä jäätä tai puhdasta valoa kiinteässä muodossa, joten sillä on useita parantavia vaikutuksia. Täältä Akanvakka sivuilta löytyi myös hyvin tietoa kivien parantavista voimista, tosin ei juurikaan tuosta vuorikiteestä. 

Kivoja hetkiä omien kivienne pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti