perjantai 29. maaliskuuta 2013

Aurinkoenergiaa ja enkelipalloja Ü

Miten ihana ja voimannuttavan aurinkoinen päivä tänään on ollut :) Kävimme aamupäivästä jäällä kävelemässä ja olin aivan unohtanut miten aika pysähtyy avaralla jäällä kävellessä.


Innostuin ottamaan kuvia kirkkaalla taivaalla sädehtivästä auringosta ja koska itse en nähnyt juuri mitään kuvaa ottaessa, niin pystyin vain toivomaan, että kuvat onnistuisivat. Ja katsokaa tuota yllä olevaa kuvaa :) Auringonsäteet oikein kurkottavat maata kohden jakaen väsymättä ympäröivälle universumille valoa.

Kävelimme hissukseen aina kerrallaan eteenpäin ja monta kertaa pysähdyimme vain nauttimaan kevätauringon lämmöstä ja voimasta. Ties kuinka monta kertaa hiljaa mielessäni annoin eteenpäin kiitokseni elämästäni ja siitä miten paljon runsautta olen saanut osakseni. Miten valtavan hienoa on olla elossa juuri nyt, juuri tähän aikaan maailmojen kiertokulkua :)

Kotiin päästyä koin iloisen yllätyksen kun huomasin muutamassa kuvassa enkelipallot :) Muutamassa ensimmäisessä kuvassa pallot olivat samassa asennossa, mutta aivan kuin he olisivat aavistaneet epäilyni, koska viimeisessä kuvassa ne olivat eri asennossa toisiinsa verrattuna :) Nauroin itsekseni, kun oivalsin miten eteviä nämä minulle näyttäytyneet enkelipallot olivatkaan :)

(kuvan keskellä hieman metsärajan yläpuolella voit nähdä sinisen pallon jossa on
vihreä ulkoreunus, sen yläpuolella on pienempi valkoinen pallo)

Halusin hieman googlata asiasta, koska noiden enkelipallojen (eng. Orbs) väristä en ollut juurikaan tietoinen. Löysin sellaisen tiedon, että nämä Orbs eli enkelipallot ovat sieluja jotka ovat omilla matkoillaan täällä maan päällä. Aika ajoin he saattavat havaita ihmisen jonka energia on hieman erilaista kuin normaalisti ihmisillä on ja se saa ne hyvin uteliaiksi ja silloin ne saattavat lähestyä tällaista ihmistä :) Jotkut ihmiset pystyvät näkemään näitä paljaalla silmällä, mutta usein ne välittyvät valokuviin kameran linssin kautta. Usein nuo enkelipallot ovat väriltään valkoisia, jolloin ne ovat mitä tahansa sieluja omilla vaelluksillaan, mutta värikkäiden enkelipallojen sanotaan olevan enkeleitä, arkkienkeleitä, oppaita tai muita auttajia, jotka kulkevat ihmisten vierellä suojelemassa heitä. Diana Cooper on itse asiassa kirjoittanut aiheesta kirjan ja täytyypä katsoa jos tuo kirja tulisi joskus sopivasti eteen niin että sitä voisi selailla :) Jostain muuten muistan lukeneeni, että näitä enkelipalloja saattaa ilmestyä valokuviin varsinkin silloin kuin täynnä ihastusta ja ihmetystä kuvaamme jotain itsellemme ihanaa asiaa :) Itse olen huomannut tämän tapahtuvan esimerkiksi ilotulitusta tai palavaa kokkoa kuvatessani, ne ovat kummatkin niin lumoavia näkyjä tummaa yötaivasta vasten :) Joka tapauksessa oli syy mikä tahansa niin olen aina yhtä iloinen kun niitä kuviini ilmestyy :)

 Olen saanut nauttia nyt myös enenevässä määrin pienistä kimaltelevista pilkahduksista, oli ne sitten kullan, sinisen, vihreän tai sateenkaaren värejä. Niitä  vierailee luonani hyvin paljon :) Monesti saatan huomata jonkun kanssa puhuessa, että hänen vieressään pilkahtaa tällainen pieni timantin välähdys ja se saa minut aina hymyilemään :) Miten ihanaa elämästä onkaan tullut :) Ja olen tästä uudesta tietoisuudesta valtavan kiitollinen!

Ihanaa Pääsiäisen aikaa kaikille toivotellen!

2 kommenttia:

  1. Kuvaan aika paljon enkä ole vielä onnistunut orbsien kuvaamisessa. Tutkin aina huolella ottamani kuvat joko nyt näkyisi, mutta ei.
    Sinulla on erityinen kyky huomata asioita ympärilläsi. Sinun vahvasti kokemasi omat chakrat ovat ihan huikea juttu ja nyt nuo kristallipilkahdukset :) Ihanaa pääsiäisen jatkoa teille.

    Terveisiä Maian kotoa

    VastaaPoista
  2. Jos haluat varmuutta enkelipallokuviisi, niin voin antaa koulutusta http://mielikuva.wordpress.com/2013/12/24/enkelipallot/

    VastaaPoista