torstai 6. syyskuuta 2012

Enkeli-ilta

Olipa ihana ilta eilen. Osallistuimme Kirsi Rannon enkeli-iltaan ja miten voimaannuttava tuo ilta olikaan. Uskomatonta millainen voima syntyy läsnäolosta ryhmänä. Deepthin sivuilta voikin lukea millaisia kaikkia aiheita illan aikan nousi esiin ja mutta tässä alla omat henkilökohtaiset viestini enkeleiltä :)

Detach from drama - Irrottaudu kaikesta draamasta elämässäsi

Day Dream - Tulet kuulemaan paremmin viestejämme jos anna itsellesi aikaa uneksia säännöllisemmin. Rentoudu ja avaa mielesi vastaanottamaan ilman ajatusten tarkoituksellista ohjaamista. Pane merkille mikä tahansa tunne, visio tai idea samalla tavalla kuin katsoisit elokuvaa sohvaltasi. Tämä istuin kun edustaa luovuutta.

Spring Equinox - Rebirth - Jälleensyntyminen

Ja nämä viestit vahvistivat jo ennestään esiintulleita viestejä. Rauhoitu, mene sinne omaan voimapesääsi ja hae voimasi sieltä, lepää ja unelmoi, koska rauhottumisen kautta pääset kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi paremmin. Näin tehden edessä on jäljeensyntyminen johonkin paljon parempaan ja voimallisempaan :) Tätä myös Kirsi painotti. Edessä on iso muutos johonkin todella hyvään, mutta sen eteen vaaditaan päätöksiä ja omaa tahtoa pysyä omalla polullaan.

Kiitos ihanalle Kirsille ja enkeleille sekä illan emännälle paikan tarjoamisesta tälle kyseiselle ryhmälle. Iso kiitos myös tämän maailman oppaalleni P:lle että kutsuit mukaan! Paljon valoa ja energiaa teille kaikille! :)

Huomenna on vapaapäivä ja muuttolaatikoiden täyttöpäivä! Ja tällä kertaa ajatus tuntuu todella ihanalta! Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti