maanantai 3. syyskuuta 2012

Aamukikattelua valo-olentojen kanssa :)

Tänään aamusta istuin sohvallani ja tuumailin aamupalaa syödessä, että kerkeäisinkö vielä ottamaan muutaman kuvan kiinteistövälittäjälle asunnostani vuokrailmoitusta varten ja myslilautasen syötyäni, ponnahdin pystyyn ja otin kameran käsiini. Siivosin isommat kasat tavaroita pois sohvalta ja otin ensimmäisen kuvan. Heti kun tarkistin kuvan laadun huomasin, että kuvaan oli tullut mukaan myös muutama tuollainen enkelipallo joista Diana Cooper puhuu sivuillaan :) Ja siinä minä sitten otin muutaman uuden kuvan ja kikattelin itsekseni sekä viitoin kädelläni, että menkääs nyt ilontuojat sivummalle, että saan otettua puhtaan kuvan välittäjälle. Olisi siinä kuulkaa ohi kulkija ollut kummissaan kun olisi kurkannut sisään :)

Ja mikä ihastutti ja ihmetytti kuvassa, oli se, että tarkentaessa kuvaa huomasin siinä paikalla josta juuri olin noussut, siellä täällä kimaltelevia valohippuja :) Aivan kuin minusta olisi jäänyt pientä valopölyä sohvalleni :) :) Ja se ajatus sai minut taas hykertelemään naurusta... Joten tänään aamuni alkoi hyvinkin hauskoissa merkeissä :) Tässä kuvia alla. Ensimmäisenä kuva missä näkyy aika keskellä kaksi selkeää palloa..


Tässä sitten pieni lähikuva näistä itse palloista ja tällöin huomasin myös nuo pienet valohiput sohvalla :)


Ja tässä vielä yksi yritys lähentää kuvaa, niin että nuo valohiputkin näkyisivät....


Kuvankäsittelyllä niistä ei saanut lähempää kuvaa, mutta kameralla isontaessa ne hohti timanttien lailla eri värejä :) Aivan ihanaa ja taas kerran kiitos lähtee opastajilleni, jotka mahdollistavat nämä kokemukset :)

2 kommenttia:

  1. Uskomatonta sä etenet aimoharppauksin.
    T. Maisa

    VastaaPoista
  2. Hei,

    No välillä tuntuu, etten malttaisi enää odotella kanavien aukeamista. Mutta nämä pienet tapahtumat ovat todella ihania muistutuksia siitä, että edistystä tapahtuu :) Kiitos siitä eteenpäin viestieni kuuntelijoille, joita olen mielessäni eteenpäin lähetellyt :)

    VastaaPoista