sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ensimmäinen äänitetty kanavointi

Koitin tänä viikonloppuna ensimmäisen kerran nauhoitettuja kanavointeja. Olin saanut vinkin jo keväällä vierailla Carina Hagströmin kotisivuilla ja olenkin kevään aikan muutaman kerran käynyt hänen sivuillaan vieraisilla, mutta jostain syystä en koskaan kehdannut aloittaa kuuntelemaan ilmaisia kanavointeja. Ehkä osa syy asiaan oli se, että aloittelin vasta meditaation ensiaskeleita ja olin löytänyt niin mainion musiikin avukseni, etten halunnut sekoittaa chakrojeni hoitoon sillä hetkellä mitään muuta.

Nyt kuitenkinn päätin kokeilla kanavoinnin onnistumista äitini luona ja toivoin, että hänkin olisi kiinnostunut kuuntelemaan kanavoinnin. Valittavanahan sivuilla on 52 erilaista kanavointia ja hetken selailtuamme valitsimme lyhyen "hyvänyön unen" kanavoinnin ja hiljennyimme kuuntelemaan äänitettä. Valitettavasti pikkukoneessani ei ollut tarpeeksi ääntä ja asunnon ulkopuoliset autonäänet sekoittivat äänitteen sanat alleen. Istuimme hiljaa kuitenkin äänitteen loppuun saakka (9min.), mutta harmittelimme kummatkin kun emme kuulleen aivan kaikkea mitä Carina kertoi. Koitimme kuitenkin vaihtaa tietokoneen paikkaa ja valitsimme toisen kanavoinnin nimeltään " huolestuneisuudesta irtipäästö" ja tällä kertaa ääni kuului paljon paremmin. Valitettavasti nettiyhteys vain äitini luona on mahdottoman huono ja äänite katkesi kesken yrityksen. Saimme kuitenkin kuunneltua äänitteen loppuun saakka pienen tovin jälkeen, mutta totesimme yhteisääneen, että katkokset äänitteen kuulemisessa olivat enemmän kuin harmillisia.

Yö toi kuitenkin mukanaan mielenkiintoisen unen, näin jälkikäteen sanottuna tuntui kuin olisin ottanut kaikki äitini huolet uneeni, koska äitini oli nukkunut läpi yön ilman häiriöitä ja minä taas näin pitkän unen kaikista murheista joita sen päivän aikana olimme käsitelleet. Siis ihan kaikista aiheista! Ja unen tapahtumat tapahtuivat siinä samaisessa asunnossa jossa olimme niistä puhuneet. Aamulla kun heräsimme ja kerroin äidille asiasta, pystyimme vain ihmettelemään asiaa :) Tottahan on, että nuo kaikki aiheet olisivat voineet tulla ihan itsestäänkin uniini, mutta kun me olimme unessakin äitini kanssa ainoat neutraalit toimijat, muiden oireillessa murheitaan, niin unen tyyli vain laittoi miettimään mahdollisuutta, että olisiko tällä tavoin osa huolista poistunut mielestämme :)

Tänään tein sitten vielä yhden kanavoinnin Carina Hagströmin sivuilta " Kanavointi irtipäästämiselle", koska olen tullut valintojeni tienhaaraan jo liian monta kertaa uskaltamatta päästää vanhasta ja turvallisesta irti, niin nyt pyysin voimia ja rohkeutta päästää vanhoista peloista irti ja tuntea sydämessäni iloa ja rakkautta tulevia uusia muutoksia ja tapahtumia varten :)

Äänitteen jälkeen jäin vielä silmät kiinni kuuntelemaan hiljaisuutta ja kiitin kanavoinnista. Kerroin myös, että nyt minulle voisi vapaasti lähettää viestejä tai tuntemuksia, mutta mitään konkreettista ei tapahtunut tälläkän kertaa. Se mitä kuitenkin tapahtuu joka kerta on kädenpohjien kuumeneminen ja silmieni edessä liikkuvien valojen leikki. Joskus alussa jopa melkein väistin varjoja joita valoista tuli, koska välillä tuntui kuin jokin olisi tullut vauhdilla lähelle silmiäni :) Nyt koitan joka kerta pyytää viestejä ja voimia, jotta oppisin kuuntelemaan mahdollisia omia tuntemuksiani ja lähetettyjä viestejä ja sitä kautta mahdollisesti antamaan apua eteenpäin. Olisi ihanaa pystyä auttamaan niin itseään kuin muitakin :)

Mutta tällainen tarina tällä kertaa ja ensi kerralla taas lisää. Toivottavasti näistä kirjoituksista on apua jollekkin joka kenties on myös alkutaipaleellaan löytääkseen oman itsensä :) Itse olen löytänyt ainakin valtavasti rohkaisua muiden blogeista.

Ihanaa sunnuntai iltaa toivotellen! Pitäkää huolta itsestänne ja rakkaistanne :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti