lauantai 2. marraskuuta 2013

7. Maailmanlaajuinen Meditaatio (päivitys)

Nyt on taas se aika kuukaudesta, kun ihmiset ympäri maailmaa hiljentyvät yhteiseen meditaatioon. Huomenna, sunnuntaina 3.11. klo 22.00 suomen aikaan voit halutessasi yhdistyä energiallasi tuohon maailman laajuiseen meditaatioon asettamalla vain aikomuksesi saapua tuolle yhteiselle lammelle. Sillä ei ole mitään väliä minkä näköinen lampi on, koska se näyttäytyy jokaiselle omanlaisenaan. Voit myös halutessasi yhdistyä tuohon yhteisenergiaan jo aiemmin, jos vaikka töiden vuoksi joudut mennä ajoissa petiin. Ajalla ei ole merkitystä energiatasolla, vaan pystyt helposti pääsemään mukaan noihin energioihin vain kohdistamalla aikomuksesi saapua mielessäsi tuolle lammelle.

Tässä Jatkuvien Seuralaisten viesti Aisha Northin kanavoimana koskien huomisen meditaation teemaa:

Energiat ovat olleet äärimmäisen intensiivisiä viime aikoina eivätkä ne ole laantumassa … Kuten monet teistä jo tietävät, aurinko on kovasti osallisena tässä ja tulevana sunnuntaina meillä on vielä pimennys (kiitos tämän kertomisesta, Otmn!). Ja kyllä, meillä on myös Kokoontuminen sunnuntaina eikä ajoitus näyttäisi voivan olla enää täydellisempi. Tämä Jatkuvilla seuralaisilla on sanottavana siitä:

"Kuten monet teistä ovat jo huomanneet, voimistunut aktiivisuus liittyy hyvin läheisesti tuohon taivaalliseen kumppaniin, mihin viitataan aurinkonanne. Se on jo hyvin matkassa lisätäkseen uuden tärkeän viestin tähän Kokoontumiseenne ja se saapuu ajoissa auttamaan teitä kaikkia, kun istuudutte yhdistymään myöhemmin tällä viikolla. Kuitenkin se mitä se on jo tuonut käyttöönne jatkuvilla purkauksillaan muutaman viime päivänä aikana, on taianomaista, kun se on syössyt vakaata energiahiukkasvirtaa, mikä puhuu äänekkäästi. Nimittäin sen hyväily ei ole jättänyt koskettamatta ketään teistä muutaman viime päivän aikana eikä sen hellittely ole myöskään ehtymässä. Pitäkää siis katse yläilmoissa, kun tämä heijastaa taas kerran vanhoja ja viisaita sanoja "niin ylhäällä, kuin alhaalla", ja ymmärrämme, että löydätte kaikki tavan tunnistaa ne vaikutukset, joita näillä toisinaan melko kiihkeillä kiintymyksen merkeillä on teihin kaikkiin.

Muistakaa, että vaikka kehonne ehkä vähän karsastaakin tätä kaikkea, tietäkää syvällä, että syleily mikä koko olemuksellenne annetaan, merkitsee hyvin paljon edessä olevina aikoina. Nämä energiahiukkaset ovat nimittäin vuorovaikutuksessa fyysisen kulkuneuvonne kanssa tavalla, mikä osoittaa hämmästyttäviä vaikutuksia edessä olevana aikana, joten kaikki väliaikainen fyysinen tai henkinen epämukavuus mitä niihin saattaa liittyä, on pieni hinta maksettavaksi. Teidän kuuluu kuitenkin kiinnittää tarkkaa huomiota merkkeihin, joita kehonne antaa teille näinä päivinä, ja muistakaa pysyä virittyneenä ja toimia, jos tunnette jonkin olevan epätasapainossa. 

Tätä ei sanota pelon synnyttämiseksi kenessäkään teissä, vaan pelkästään muistuttamaan teille, että kehonne on jo hyvin taitava käsittelemään tällaisia purkauksia, mutta silti se saattaa tarvita ekstrahuolenpitoa ja -lohdutusta tulevina päivinä. Levätkää siis niin paljon, kuin tunnette opastettavan, ja samoin liikkukaa niin paljon, kuin tunnette opastettavan. Syökää, juokaa ja iloitkaa, kuten sanonta kuuluu, ja tietäkää, että kehonne kertoo, mitä se tarvitsee kyetäkseen sulattamaan kaiken. Ja kun sanomme "sulattamaan", viittaamme tietysti siihen suureen energiainformaatioannokseen, minkä saatte muutaman seuraavan päivän aikana. Niinpä taas kerran kehotamme pysymään tasapainossa ja turvassa tietäen, että kaikki on hyvin ja olette paljon, paljon jykevätekoisempi, miltä toisinaan saattaa näyttää. Te ette siis hajoa, teitä pelkästään vahvistetaan taas kerran, jotta valostanne tehdään vieläkin kirkkaampaa."

Otmia siteeratakseni: "Pidä tiukasti kiinni, kultaseni, tai päästä kokonaan irti."

Rakkaudella ja kiitollisuudella, Aisha

Ihanaa Meditaatiomatkaa kaikille toivotellen!

Uusi päivitys meditaatiota koskevasta tiedosta tuli Aishan blogiin nyt lauantai illalla ja tässä tarkempi viesti Jatkuvilta Seuralaisilta Aishan kanavoimana:

" Kuten te kaikki tiedätte, niin huominen tulee olemaan hyvin tärkeä päivä niin monin eri tavoin. Nämä taivaalliset merkit ovat enemmän kuin valmiita kertomaan teille sen ja tuo taivaiden suurenmoinen esitys tulee koskettamaan teitä jokaista jollain tapaa. Kuitenkin on joitain asioita joihin haluaisimme teidän nyt kiinnittävän huomiota, ja se on teidän roolinne tämän kotiplaneettanne mahdollisessa muuttumisessa ja huomenna tämä viesti kirkastetaan teille kaikille. Huomenna kun teidät kutsutaan istumaan ja yhdistymään tähän ihmisvaloverkkoon jota kutsutte lammeksi, teitä kutsutaan antamaan osuutenne tämän valon ja rakkauden jakamiseen joka alkaa laskeutumaan teidän kaikkien ylle. Te kun olette olennainen osa tätä prosessia, ja kuten olette jo nähneet, te kaikki toimitte kuin pyörännapana noissa rattaissa. Jokainen teistä noissa rattaiden keskiöissä säteilee valtavaa valaistunutta energiaa, ja huomenna, tämän energian voima tulee moninkertaistumaan ja moninaistumaan.

Joten kun istut alas ja avaudut voimille joita kannat sisälläsi, ne yhdistyvät noiden taivaallisten viestien kanssa joita hyväntahtoinen naapurinne, aurinko, teille lähettää, ja yhdessä te tulette jälleen taas tekemään ihmeitä. Te kun tulette koskettamaan syvältä, syvälle kanssaihmisienne sisälle ja silloin kun teette sen, tuo valo matkustaa syvälle heihin, valo joka on odottanut vain tätä viimeistä tönäisyä jolla katkaisija käännetään PÄÄLLÄ-asentoon. Joten jälleen kerran sanomme sydämmelliset kiitokset teille joka ikiselle, koska ette ole ainoastaan säteilevää valoa kuten aurinkonnekin, vaan toimitte myös heijastavina peileinä jotka heijastavat valoa näiden kanssaihmisten syvimpiin kammioihin. Ja kun valo saavuttaa tuolla kammiossa pohjan se juurruttaa sinne vahvat valojuuret ikuisesti ja myös siitä eteenpäin. 

Te tulette sytyttämään hyvin monissa hitaan palon toimiessanne kanavana tuolle voimaannuttavalle valolle joka tulee itse Lähteestä, ja kuten te itsekin, toisetkin alkavat tuntemaan uudelleen syntymistä kun he löytävät tuon palavan liekin sisältään joka auttaa heitä löytämään ulos umpikujasta jossa he ovat olleet jo hyvin pitkän ajan. Joten istu alas ja avaa itsesi näille kaikille mahtaville spektaakkeleille, rakkaudellisten energioiden näytökselle joka on tarpeeksi voimakas jopa salpauttamaan hengityksesi kauneudellaan. Ja samalla kun teet näin, muista ottaa myös osasi tästä rakastavasta valosta jota niin epäitsekkäästi välität muille. Sinun täytyy muistaa, että ilman sinua, he eivät olisi tämän kaiken rakkauden vastaanottavassa päässä, ja ilman sinua valolla olisi hyvin vaikeaa kurottautua ja ulottua niiden ihmisten sydämiin jotka vielä epäilevät omaa kykyään rakastaa, eivät vain itseään, vaan myös koko maailmaa. Tämä siksi, että myös sinä ansaitset kaiken sen kunnian ja kaiken sen rakkauden joka virtaa joka ikiseen teistä, joten älkää unohtako avata itseänne täysin avoimiksi vastaanottamaan myös itse tätä rakkauden kuuroa jonka kohtaatte huomenna. "    

Ihana voimallinen viesti huomisista energioista, tervetuloa mukaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti