maanantai 21. lokakuuta 2013

Sattumaa vai oikein ajoitettua?


Voi kyllä kuulkaa on taas enkeleillä ollut sormensa pelissä, eihän näitä onnen kantamoisia muuten pysty järjellä selittämään :) Tuon uuden Kristallihoitaja koulutuksen myötä, minulle on vain koko ajan vahvistunut enemmän sydänhalu tehdä töitä näiden kivien parissa. Olen miettinyt vaikka mitä vaihtoehtoja paikoista joissa voisin hoitoja tehdä ja vaihtoehtoja on myös nostettu esiin, mutta jotenkin mikään niistä ei oikein ole täysin kolahtanut kohdalleni.

Viime perjantaina sitten, aamusta ennen kuin edes aloitin aamupalaa, niin istahdin sohvalleni ja lähetin vahvan pyynnön ylös enkeleille ja oppailleni, että nyt pliis, antakaa jokin vinkki mistä voisin aloittaa. Oikein pinnistin ja puristin silmiäni kiinni, mutta ei mitään..

Avasin kuitenkin tietokoneen ja ajattelin, että olisikohan se mahdollista että jossain päin jyväskylää voisi olla tarjolla ilmaisia tiloja joita tarjotaa harrastekäyttöön ja niinpä laitoin googleen hakulauseeksi " Ilmainen harrastetila Jyväskylä". Ja kuten arvelinkin niin sain eteeni vain ison kasan "liiketilaa vuokrataan" linkkejä. Näiden linkkien yläpuolella oli kuitenkin kaksi mainosta, joista jostain syystä toiseen silmäni kohdistuivat. Uskokaa tai älkää, tänään kun laitoin tuon saman haku sanan googleen, niin näitä ilmoituksia ei enää tullut esiin :)

Klikkasin kuitenkin tuota linkkiä joka vei minut sivuille jossa kerrottiin täällä Jyväskylässä sijaitsevasta Schaumannin Linnasta ja vuokrattavista hoitohuoneista. Siis kaikki tarvikkeet olisivat saatavilla pientä tilavuokraa vastaan, ja tiloja voisi varata silloin kuin parhaiten itselle sopii ja tietenkin jos tilat vain olisivat vapaana. Siinä sitten ihmetyksissäni tuijottelin tuota Schaumannin Linnan kuvaa ja mietin mielessäni, että "Mitäs ihmettä, en tiennytkään heillä olevan jotain toimintaa tuolla kartanolla." Kävin tiloja läpi ja luin miten niissä voisi järjestää erilaisia tapahtumia tai hoitoja ja koska paikka tuntui jotenkin houkuttelevalta ja se tosiaankin herätti kiinnostukseni, niin päätin laittaa heti siltä istumalta kyselyä tiloista.

Olen oikeasti monesti tuon rakennuksen vierestä kulkiessani miettinyt millaista siellä olisi asua, tai onkohan siellä toimintaa ja olen jopa monesti meinannut googlata tuon kartanon ja katsoa mitä tietoja se tuo esiin, joten kiinnostukseni vuokrahuoneita kohtaan oli enemmän kuin aitoa :)

Lounaaseen mennessä olin saanut jos ensimmäisen viestin paikasta ja iltapäivän kahvipaussiin mennessä olin jo sopinut tapaamisen noiden tilojen vuokraajan kanssa. Olin ihan täynnä energiaa, siis melkein niin etten meinannut mahtua nahkaani ja odottelin innoissani työpäivän loppua. Työpäivän päätteeksi astelin todella tomerasti kohti tuota kartanoa ja välillä jouduin ihan toppuuttelemaan itseäni koska hengitys meinasi jo salpaantua. Naureskelin monesti itselleni omaa innostustani.

Paikan päälle saavuttuani, tilan vuokraaja puhui kännykkäänsä ja minulle tuli oiva tilaisuus silmäillä vastaanottopöydällä olevia lappusia ja käyntikortteja. Yllätyksekseni ensimmäisenä silmiini osui Reiki-kurssi esite ja mielenkiintoni heräsi, sitten silmiini osui maininta kristalleista ja näin Minä Olen - lehden pöydän reunalla. Olin ihan ihmeissäni ja ajattelin, että " Ai onko täällä tämmöistäkin". En meinaan ollut aamulla kerennyt katsomaan sen enempää sivuja kuin vain tilojen vuokrauksen tiimoilta.

Tuotapikaa kun pääsimme asiaan ja esittelykierroksen jälkeen pääsimme istumaan alas, minulle selvisi, että näissä tiloissa on kovastikin aikomusta tarjota laajasti hoivaa ja huolenpitoa ihmisille. Tilojen vuokraaja, ihana lämmin henkinen Sirpa, oli myös itse kaiken muun ohella, kristallihoitaja ja en voinut kuin hämmästellä kaikkea tätä uutta jota näin selvästi tuotiin eteeni :)

Jutustelun jälkeen halasimme ja minä lähdin kävelemään kirpsakkaan ulkoilmaan kotia kohti, sydän täynnä uusia mahdollisuuksia. Tiesittekö muuten, että tämä asunto jossa nyt asumme, on tuon vanhan Schaumannin tehtaan työntekijöille aikoinaan rakennettu talo. Joten yhteyksiä jo asuntomme ostosta lähtien ei voi muuta kuin ihmetellä :)

Tuon tapaamisen jälkeen koin niin valtavaa energiaa, etten ole hetkeen kokenutkaan ja päässäni pyöri vaikka mitä ajatuksia mahdollisiin hoitoihin ja meditaatioryhmien vetämiseen liittyen. Heilurikin pyöri aivan valtavaa vauhtia kun kyselin siltä hieman asioita :) Katsotaan miten käy, mahdollisuus on nyt tuotu avoinna eteeni ja enää on kyse uskalluksesta hypätä tämän uuden mahdollisuuden mukaan :) Uskon, että tämä rohkeuden teko on hyvin helposti selätettävissä :)

Mutta vielä yksi asia tähän Schaumannin kartanoon liittyen ja varsinkin kun minäkään en ollut tietoinen koko paikasta ennen viime perjantaita, niin nyt olisi oiva tilaisuus tutustua paikkaan ja sen palveluihin sunnuntaina 27.10.13 klo 11-17, koska he järjestävät siellä Hyvän Olon Oktoberfest tapahtuman. Voit lukea lisää TÄÄLTÄ! Haastan kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan tuonne tapahtumaan!

Maailma on ihmeitä täynnä, ne täytyy vain osata tunnistaa Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti