lauantai 3. elokuuta 2013

4. Maailmanlaajuinen meditaatio sunnuntaina 4.8.13

Huomenna sunnuntaina on taas jälleen aika yhdistyä maailmanlaajuisesti meditoimaan. Aisha North on määritellyt meditaatiolle ajan, mutta hän painottaa, että kukin voi yhdistyä tuohon yhteiseen energiaan meditaation myötä jo myös aikaisemmin mikä aika vain itselleen sopii paremmin. Suomen aikaan meditaatio on määritelty alkavaksi klo. 22.00 illalla. Itse viimeksi aloitin meditaation puoli yhdeksän maissa ja hyvin pääsin mukaan tunnelmaan. Meditaatiota varten ei tarvitse valmistella mitään erityistä, tärkeintä on löytää rauhallinen paikka missä voi itse hiljentyä hetkeksi ja keskittää aikomus saapua tuolle yhteiselle lammelle, jonne kaikki muutkin ovat saapumassa. Lampi voi olla aivan minkä näköinen vain, eikä sinun tarvitse sitä kuvitella mielessäsi etukäteen, kuhan mielessäsi saavut lammelle, niin mielikuvat alkavat itse kertomaan sinulle millaiseen ympäristöön olet saapunut. Tässä alla vielä suomennettu viesti Aisha Northilta ja Jatkuvilta Seuralaiet koskien sununtain meditaatiota.

Aisha North & CC ( The Constant Companions)

" Kuten moni on jo saanut varmuuden, on paine kasvamassa entisestään hyvin monilla eri tavoilla. Voit tuntea yhtenä hetkenä kuin olisit valmis räjähtämään, tai toisena hetkenä kuin olisit puhkaistu ilmapallo josta ilmat ovat tyhjentyneet pihalle. Nämä vaiheet tulevat vaihtelemaan ja kuten kerroimme jo edellisessäkin viestissä, teillä saattaa tuntua vaikealta pysyä tasapainossa näiden vaihtelujen keskellä. Mutta älkää antako tämän hämätä teitä ajattelemaan että olisitte tehneet jotain väärin, kaukana siitä, nämä energiamullistukset jättävät jokaiseen teistä jälkensä jollain tavalla. Joten yrittäkää ottaa nämä vastaan niin kuin ne teille tuodaan, ja muistakaa, että tunsitte sitten olevanne kukkulan huipulla tai pohjamudissa, niin kummassakaan tunteessa ei ole mitään väärää.

Teistä voi tuntua siltä kuin teidät olisi imaistu hissiin joka kuljettaa teitä loputtomasti ylös ja alas, ilman mitään näkyvää asetettua kurssia. Joten parasta mitä voit nyt tehdä on yrittää nauttia kyydistä. Tämä voi kuulostaa epäkunnioittavalta, mutta vakuutamme, että emme missään tapauksessa tekisi tätä vitsin vuoksi, koska tiedämme, että te kaikki koette jonkin asteista epämukavuutta tästä kaikesta johtuen. Mitä me haluamme teidän tietävän on se, että vaikka nämä energiamullistukset ovat enemmän kuin epämieluisia ajoittain, ne ovat joka tapauksessa vain merkkejä siitä, että olet matkalla eteenpäin, silloinkin kun sinusta tuntuu, että hädin tuskin pääset konttaamaan eteenpäin polviesi ja käsiesi varassa.

Nämä ajat ovat hyvin haastellisia niin monin tavoin ja vaikka kuuluisitkin niiden joukkoon jotka tuntevat lepäävän jo hieman rauhoittuneemman veden äärellä, uskomme, että tästä tulevan sunnuntain tapaamisesta on hyötyä aivan kaikille. Koska tuolloin teille annetaan mahdollisuus kollektiivisesti yhdistyä tämän valtavan ja alati laajenevan energiaverkoston säikeisiin jota olette olleet auttamassa muiden kanssa rakentamaan, ja tämän yhdistymisen myötä sinulle tulee mahdollisuus hieman helpottaa päivittäistä epämukavuuden tunnettasi näiden valtavien energialatausten lomassa joita tuodaan eteesi nyt tasaiseen tahtiin.  

Me tiedämme, että tämä saattaa kuulostaa vähiten kiinnostavimmalta asialta, tarkoitamme vielä vahvempaa sitoutumista energian sanansaattajiin, mutta luottakaa meihin kun sanomme, että silloin kun teette niin, uskomme että löydätte kaikki tavan lievittää otettanne ja siirtyä noille rauhallisemmille vesille, näin saaden tervetulleen levähdystauon niistä heilahteluista joista koette nyt ne ikävimmät haittavaikutukset. Katsokaas, tämän valtavan energialammen pinta on aina rauhallinen ja tyyni, ja tämän vuoksi voit aina kastautua tässä lammessa tai käydä vaikka kauan kaivatulla uinnilla tietäen ettet tule kohtaamaan mitään äkkinäistä parkaisua, joka uhkaisi hukuttaa sinut pinnan alle. Ja pinnan alla taas, siellä lepäävät energiat ovat jo niin voimakkaita, että ne pitävät sinut kellumassa pinnalla joka tapauksessa, olivatpa tuulet miten kovia tahansa.

Toisin sanoen, jos vain löydätte tilaisuuden osallistua tähän kollektiiviseen tapahtumaan sunnuntaina, tulet tuntemaan miten nuo pinnan alla lepäävät voimakkaat energiat tihkuvat voimaansa sinuun, ja tunnet sen tapahtuvan päätitpä yhdistyä joukkoomme sovittuna aikana tai sitten aikana joka sopii sinulle itsellesi parhaiten. Katsokaas, tuo valtava tukea antava energiameri on aina olemassa, valmiina hyödynnettäväksi, ja vaikka päättäisitki tehdä tämän omaan tahtiisi, on sinun helpompi tasapainottaa itsesi niiden hakkaavien aaltojen aikana joita saattaa ilmentyä vielä myöhemminkin. Katsokaas, tämä autuuden meri joksi sitä haluamme kutsua, on aina olemassa, mutta se ei ole vain lepoa varten, se on myös uudelleen latausta ja uudelleen tasapainoitusta varten, ja kun lepäät noissa ylemmissä rauhallisissa vesissä, syvemmät tasot tekevät kaiken työn. Toisin sanoen, kun sukellat tähän rakastavaan valon verkostoon, sinut pidetään "poissa virasta" ja annetaan nauttia rauhallisista vesistä sillä aikaa kun koko olemuksellesi annetaan sen paljon kaipaamaa uutta boostia tasapainotukseen ja parantavia energioita kohdata mitkä tahansa myrskyt tulevaisuudessa.

Tiedämme, että joidenkin mielestä tämä saattaa kuulostaa pahaenteiseltä ja alatte jo etsiä tummia pilviä horisontista, mutta muistakaa, että emme sano näitä asioita siksi, että saisimme teidän hälytyskellonne soimaan. Me vain kerromme tämän muistuttaaksemme teitä, että on olemassa paikka jonne voitte mennä koska tahansa tarvitsettekaan energia-apua näiden jo niin myrskyisiksi muodostuneiden aikojen lomassa. Tänä sunnuntaina saat mahdollisuuden kulkea tuonne turvapaikkaan hyvin monen muun seurassa ja koska teitä on niin monta, tekee se vaikutuksista teille jokaiselle hyvin paljon tehokkaampia. Joten suuntaa lammen rannalle ja liity mukaan, vaikka se sitten merkistisisikin sinulle vain varpaiden kastelua. Ymmärrämme, että tällaisten vahvojen energiaaltojen aikoina, tällaisessa energiameressä uiminen uudelleen ei varmastikaan ole teidän " asioita mitä pitää tehdä"- listalla. Mutta luottakaa meihin kun sanomme, että se tulee olemaan paljon mukavampaa kuin sen ylös alas menevän hissin kyydissä oleminen jossa tunnutte olevan tällä hetkellä vankina. "

Tervetuloa osallistumaan kaikki omalla tavallanne omassa hiljaisessa paikassanne,
jaetaan kokemuksia sitten taas ensi viikon alussa siitä mitä tuntemuksia meditaation
 aikana saimme Ü  


1 kommentti:

  1. Kommentteja hieman tuosta sunnuntaisesta meditaatiosta. Kuten aiemminkin, sain välähdyksiä tulevasta jo muutamaa päivää ennemmin ja itse meditaation alkaessa nuo mielikuvat vahvistuivat.

    Tapani mukaan taas sytytin kynttilät ja kutsuin oppaani ja suojelijani mukaan tuolle matkalle ja nyt meditatiivinen tila näytettiin minulle melko selkeästi. Oli kuin kaikki ympärilläni olisi pysähtynyt, aivan kuin ympärilleni olisi laskeutunut tietynlainen "painoton" alue, ja kuulin ympäröivät äänet hyvin etäinä. Samaan aikaan myös sain vahvistuksen värinä suljettujen silmieni eteen.. kirkas vihreä väri.

    Tämän jälkeen lähdin ajatuksissani tuolle lammelle ja jo kaukaa näin miten ympäri lampeä maasta nousi isoja vuorikritallipaloja, paljon korkeammalle kuin minkä pituisia ihmiset olivat. Ne toimivat kuin isoina valonlähteinä pimeässä illassa ja ihmiset juttelivat iloisesti niiden lomassa. Vuorovaikutus kivien ja ihmisten välillä oli jatkuvaa, mutta ihmiset eivät kiinnittäneet huomiota kiviin vaan vaihtoivat iloisina kuulumisia toistensa kanssa.

    Tässä vaiheessa muistin, että Aisha oli kehottanut pulahtamaan veteen ja niinhän minä pulahdin, mutta sitten nousinkin vedestä korkeuksiin ja huomasin olevani sateenkaaren värein hehkuva keijukainen. Katselin itseäni ihmeissäni ilmassa ja lepatin siipiäni ja sitten sukelsin korkeuksista uudelleen veteen. Käsissäni oli iso pussi, kuin joulupukin lahjapussi ja levitin käsiäni liitäessäni vedessä eteenpäin. Vesi oli muuttunut erivärein hehkuvaksi värihileiksi ja kun pussi oli täynnä, pinkaisin ylös korkeuksiin ja lensin paikalla olevien ihmisten yläpuolella ja levittelin tuota värihilettä ihmisten päälle. Pussin tyhjettyä pyrähdin muutamien ihmisten luo värihohdon keskellä ja ilostutin heitä omalla iloisuudellani. Sitten lensin takaisin veden äärelle ja hyppäsin pää edellä veteen, samalla muutuin isoksi loheksi joka hehkui sateenkaaren värejä ja uin veden halki niin lujaa kuin pääsin ja koin valtavaa riemua, nousin lähemmäksi pintaa ja hyppäsin ilmaan tehden mahtavan kaaren sukeltaen sitten taas uudelleen syvyyksiin. Toisella kerralla kun olin hyppäämässä taas veden yläpuolelle, muutuinkin isoksi kotkaksi joka haukkoi taivasta kohden isoilla siivillään ja tummasta siipipeitteestä kimalsi sateenkaaren eri värejä. Leijuin korkeuksissa ja katselin ihmisiä rannalla, ja tunsin hieman yksinäisyyttä koska en ollut huomannut kenenkään muun iloitsevan ja vaihtavan muotoa niin nopeasti kuin minä, mutta sitten sainkin isomman kuva perspektiivin itseeni ja vierelläni ja ympärilläni oli kymmeniä isoja kotkia liitelemässä saman suuntaisesti. En ollutkaan yksin :) Tämän jälkeen syksyin kotkana veteen kuin pyydystääkseen kalan, mutta nousinkin vedestä hyvin hitaatsi ja ylväästi valkoisen hevosen selässä rannalle, minulla oli valkoinen pitkä puku päälläni joka sädehti sateenkaaren eri sävyissä ja vierelläni hevosta talutti nuori mies. Oli kuin olisin ollut jokin hyvin arvostettu haltija, koska liikkeet olivat niin hallittuja ja hienon hienoja...

    Tämän jälkeen en jaksanut istua enää ja tunsin niskassani painetta, joten laitoin pitkäkseni. Ajatukset pääsivät myös välillä karkailemaan, mutta minut palaitettiin yhdellä sormen näpäytyksellä nopeasti takaisin meditaatiotilaan. Ja tarkoitan siis konkreettisesti, käteni lepäsivät mahani päällä pidelle johtavaa vuorikristallia ja aina kun ajatukset alkoivat harhailemaan toisen käden etusormi teki terävän napautuksen mahaani ja tämä napautus taas levitti kehooni valtavan sähköisen aallon joka kulki läpi kehoni kuin vesipisaran renkaat veden pinnalla. Lopun aikaa olin jossain unen ja valveen välimaastossa, mutta lopuksi kehoni läpi meni taas muutaman kerran väreaallot ja nousin ylös palautuakseni taas tähän maailmaan :) Aivan ihana ja värikäs kokemus!!

    VastaaPoista