tiistai 23. heinäkuuta 2013

Unelmien manifestointi


On se jännä, miten teot ja tapahtumat vain tuntuvat välillä vahvistavan toisiaan Ü Vietin tänään koko päivän piirtäen itselleni Pentagrammia, liittyen noihin kivi-juttuihini ja kun olin saanut sen valmiiksi, niin laitoin kivet paikoilleen ja hiljennyin tuomaan esille tälle uudelle ihmeiden tähtikuviolle omat hiljaiset pyyntöni unelmiini liittyen. Vahvistin kivien energioita vielä laittamalla kädet kuvion ulkolaidoille ja ei kauaakaan kun tunsin jo viileän energian käsissäni Ü Pyysin mukaan vielä Arkkienkeli Sandolfonin varmistamaan, että viestini varmasti menee perille asti sinne mihin olin sen aikeissa lähettääkin.

Tämän jälkeen kiitin oppaitani kuuntelemisesta ja kiviä kiitin jokaista erikseen niiden panostuksesta pyyntööni. Siivoilin tämän jälkeen piirtämisestä aiheutuneet sotkut ja lähdin kävellen miestäni vastaan hänen työmaalleen, saadakseni hieman raitista ilmaa keuhkoihini Ü

Illasta sitten istuin vielä sohvalle ja mietin tuota piirtämääni kuviota. Päätin ottaa valonpolku- sivuilta enkelikortin ja hämmästyin enkelikortin viestiä Ü T'ässä se alla:

Valmistautuminen 

Elät keskellä muutosvaihetta, sen takia elämäsi on saattanutkin tuntua hieman monimutkaiselta ja raskaalta. Enkelit haluavat sinun kuitenkin tietävän, että kaikki tulee järjestymään oikein hyvin ja olet siirtymässä kohti positiivisempaa tulevaisuutta.

Rukouksesi on kuultu, ja sinua ollaan viemässä eteenpäin. Huomioi nyt tarkasti kaikki viestit joita sinulle tuodaan esimerkiksi muiden ihmisten tai erilaisten kanavien kautta, sillä nämä ovat juuri niitä viestejä enkeleiltä, jotka ohjaavat sinua kohti valoisampaa tulevaisuutta. 

Olet melkein jo perillä, joten luota itseesi ja voimaasi - sinussa on muutoksen voima ja olet ansainnut kaiken mistä olet unelmoinutkin.

Tämä viesti jotenkin vahvisti minulle sen, että pyyntöni oli kuultu ja en voinut muuta kuin hymyillä itsekseni Ü En voisi enempää odottaa syksyn alkamista!

2 kommenttia:

  1. OI, ihanaa, nyt on vähän siellä ja täällä ollut paljon manifestointia, laajalla kapasiteetilla, sekä yksilötasolla. Itselläkin pari projektia käynnissä.. Tuo pentagrammi on todella tehokas käytössä aina kun manifestoi/visualisoi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, odotan oikein innolla tulevia unelmien visualisointeja uuden pentagrammin kanssa :) Ja miten ihanaa oli piirtää pitkästä aikaa ja uppoutua täysin linjoihin ja sävytyksiin :) Ihanaa unelmien täyttymistä teille kaikille!!

    VastaaPoista